ngetikPelatihan kelas
waktu4 Days
ngadaptar

Aplikasi wangunan Advanced Red Hat perusahaan (JB501) Latihan Kursus & sertifikasi

Aplikasi wangunan Advanced Red Hat perusahaan (JB501) Latihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Gedong Advanced Red Hat Aplikasi perusahaan (JB501) Kursus

Jumlah pastina ieu dumasar kana studi kasus. Sababaraha produk Red Hat middleware aya garapan dina leyuran kaasup Red Hat JBoss Data Grid, Red Hat JBoss perusahaan Aplikasi Platform, Red Hat JBoss BPM Suite, Red Hat JBoss ngahiji, sarta Red Hat JBoss A-MQ. murid bakal make Java Ee 6, Java kegigihan API (JPA), prosés bisnis, aturan bisnis, Onta ruteu, cache, sarta antrian di integrations. Tiap hambalan tina jalan, siswa ilubiung dina diskusi arsitéktur ngeunaan desain, sabab dianggo nuju leyuran final. Siswa dipiharep boga pangaweruh awal jeung kaahlian dasar dina produk garapan.

Tujuan Pelatihan JB501

  • onta ruteu
  • antrian JMS
  • deployment OSGi
  • cache
  • Data grid jauh querying
  • proyék bisnis Tengah
  • ngembangkeun prosés bisnis
  • ngembangkeun aturan bisnis
  • JAX-RS sareng ladenan web JAX-WS
  • Java ee 6 jejer: JPA, CDI, EJB, JSF
  • nguji otomatis kalawan JUnit, Arquillian, sarta selenium

Panongton pikeun JB501 Kursus

Tangtu ieu dimaksudkeun pikeun pamekar perusahaan Java.

Prerequisites pikeun JB501 sertifikasi

Tangtu ieu merlukeun attaining sertifikasi, completing kursus di handap, atawa pangalaman teh sarua didaptarkeun:

  • Red Hat Certified JBoss pamekar (RHCJD), parantosan JBoss perusahaan Development Aplikasi (JB225), atawa pangalaman nulis aplikasi perusahaan maké spésifikasi Java ee 6, frameworks, sarta API.
  • Bijil tina kaahlian dina kegigihan, parantosan Development JBoss: kegigihan kalawan Hibernate (JB297), atawa pangalaman nulis badan Java kalawan JPA jeung Red Hat JBoss Hibernate.
  • Bijil tina kaahlian dina Onta Kamekaran, parantosan Development Onta jeung Red Hat JBoss ngahiji (JB421), Atawa pangalaman nulis Onta ruteu di Jawa Barat.
  • parantosan Kamekaran Red Hat JBoss A-MQ sarta deployment (JB437) atanapi tulisan pangalaman aplikasi nu nganggo API JMS.
  • parantosan Red Hat JBoss Data Grid Development (JB453), Atawa pangalaman nulis aplikasi anu make frameworks cache sarta middleware.
  • Bijil tina kaahlian dina Desain Prosés Usaha, parantosan ngembang Aplikasi workflow kalawan Red Hat JBoss BPM Suite (JB427), Atawa pangalaman ngarancang prosés bisnis maké BPMN2.
  • Bijil tina kaahlian dina Aturan Usaha, parantosan ngalaksanakeun Red Hat JBoss BRMS (JB465), atawa pangalaman nulis aturan bisnis dina basa aturan bisnis, preferably Drools.

Tangtu Outline 4 Days

  • Nerangkeun kerangka arsitéktur jeung syarat.
  • Nerangkeun komponen-komponen sareng interaksi maranéhanana.
  • Kode sarta nguji porsi aplikasi anu:
    • Pemesanan hidangan keur hiber a.
    • Nyadiakeun status hiber ka nasabah.
    • Dibangkitkeun laporan kontrol hiber pikeun kuncén.
    • Nangtukeun hiji pilot keur hiber a.
    • Nangtukeun hiji Gerbang miang ka hiber a.
    • Registers kinerja cek kaamanan pesawat.
    • Etang suluh diperlukeun tur tempat ordo.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita