ngetikPelatihan kelas
waktu3 Days
ngadaptar

Junos Pelatihan Kursus & sertifikasi

Junos Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Junos Pelatihan Kursus & Ihtisar sertifikasi

Tangtu tilu poé ieu nyadiakeun mahasiswa jeung pangaweruh foundational diperlukeun pikeun digawe sareng sistem operasi Junos sarta pikeun ngonpigurasikeun alat Junos. Tangtu nyadiakeun gambaran ringkes kulawarga alat Junos na ngabahas komponén arsitéktur konci sofwer. Jejer konci kaasup pamaké pilihan panganteur sareng fokus beurat dina panganteur paréntah-garis (CLI), tugas konfigurasi ilaharna pakait jeung pangaturan awal alat eta, dasar konfigurasi panganteur sareng conto konfigurasi, konfigurasi Sistim sekundér, jeung dasar tina monitoring jeung perawatan operasional alat Junos. kursus lajeng delves kana conto pangaweruh routing sarta konfigurasi foundational kaasup umum konsep routing, kawijakan routing, sarta saringan firewall. Ngaliwatan demonstrasi jeung leungeun-on Labs, siswa baris mangtaun pangalaman dina Konfigurasi sarta mantau Junos OS sarta mantau operasi alat dasar. Tangtu ieu dumasar kana Junos OS Ngaleupaskeun 15.1X49.

Tujuan Junos Kursus

  • Nerangkeun arsitéktur rarancang dasar tina OS Junos.
  • Identipikasi sarta nyadiakeun gambaran ringkes alat Junos.
  • Napigasi dina Junos CLI.
  • Ngalakukan tugas dina CLI modus operasional sarta konfigurasi.
  • Balikkeun hiji alat Junos kana kaayaan pabrik-standar na.
  • Ngalakukan tugas konfigurasi awal.
  • Ngonpigurasikeun na ngawas interfaces jaringan.
  • Ngajelaskeun konfigurasi pamaké sarta pilihan auténtikasi.
  • Ngalakukan tugas konfigurasi sekundér pikeun fitur sarta ladenan kayaning Sistim logging (syslog) jeung tracing, Network Time Protocol (NTP), konfigurasi archival, sarta SNMP.
  • Ngawas operasi dasar keur OS jeung alat Junos.
  • Identipikasi na make Utiliti jaringan.
  • ningkatkeun Junos OS.
  • Nedunan file pangropéa sistem na recovery sandi dina alat Junos.
  • Napigasi dina Junos panganteur J-Web.
  • Ngajelaskeun operasi routing dasar tur konsep.
  • Témbongkeun tur ngajelaskeun routing sarta diteruskeun tabel.
  • Ngonpigurasikeun na ngawas routing statis.
  • Ngonpigurasikeun na ngawas OSPF.
  • Nerangkeun kerangka pikeun routing kawijakan jeung firewall saringan.
  • Ngajelaskeun evaluasi routing kawijakan jeung firewall saringan.
  • Identipikasi instansi mana anjeun bisa make kawijakan routing.
  • Nulis jeung nerapkeun kawijakan routing.
  • Identipikasi instansi mana anjeun bisa make saringan firewall.
  • Nulis jeung nerapkeun hiji filter firewall.
  • Ngajelaskeun operasi sarta konfigurasi pikeun unicast diteruskeun jalur sabalikna (RPF).

Dimaksudkeun pamiarsa of Pelatihan Junos

Tangtu ieu pedah individu jawab Konfigurasi sarta mantau Alat ngajalankeun Junos OS.

Prerequisites pikeun Junos sertifikasi

Murid kudu mibanda dasar jejaring pangaweruh jeung hiji pamahaman ti Buka Systems interkonéksi modél (OSI) rujukan jeung protokol TCP / IP suite.

Course Outline Duration: 4 Days

dinten 1

Bab 1: Kursus Perkenalan

Bab 2: Junos Operating System Chairil Anwar

  • The Junos OS
  • Processing lalulintas
  • Ikhtisar Junos Alat

Bab 3: pamaké Interface Pilihan-The Junos CLI

  • Pamaké Interface Options
  • The Junos CLI: CLI Dasar
  • The Junos CLI: Mode Operasional
  • The Junos CLI: Konfigurasi Mode

Bab 4: pamaké Interface Pilihan-The J-Web Interface

  • The GUI J-Web
  • konfigurasi
  • Lab 1: pamaké Interface Options

Bab 5: Konfigurasi mimiti

  • Konfigurasi pabrik-Default
  • Konfigurasi awal
  • Konfigurasi panganteur
  • 2 lab: Konfigurasi System mimiti

dinten 2

Bab 6: Konfigurasi System sekundér

  • Konfigurasi pamaké sarta auténtikasi
  • Sistim logging na Tracing
  • Jaringan sareng Protocol
  • konfigurasi Archiving
  • SNMP
  • 3 lab: Konfigurasi System sekundér

Bab 7: pangimeutan Operasional na Purwokerto

  • Platform ngawaskeun sarta Interface Operasi
  • Network puseurna
  • Ngajaga Junos OS
  • sandi Pamulihan
  • Sistim Bersih-Up
  • 4 lab: pangimeutan Operasional na Purwokerto

Bab 8: Conto Interface Konfigurasi

  • Review tina Interface Konfigurasi hirarki
  • Conto panganteur Konfigurasi
  • Ngagunakeun Konfigurasi Grup

Bab 9: Routing Chairil Anwar

  • Konsép Routing: Ikhtisar Routing
  • Konsép Routing: The Routing Table
  • Konsép Routing: instansi Routing
  • Routing statik
  • Routing dinamis
  • 5 lab: Routing Chairil Anwar

dinten 3

Bab 10: Sarat jeung Kaayaan Routing

  • Ihtisar Sarat jeung Kaayaan Routing
  • Study hal: Routing Sarat jeung Kaayaan
  • Lab 6: Routing Sarat jeung Kaayaan

Bab 11: Saringan firewall

  • Firewall saringan Ihtisar
  • Study hal: Saringan firewall
  • Cék Unicast Reverse-Path-Neraskeun
  • 7 lab: Saringan firewall

Bab 12: Kelas di Service

  • Ihtisar cos
  • Klasifikasi lalulintas
  • lalulintas antrian
  • Scheduling lalulintas
  • Study hal: cos
  • Lab 8: Kelas di Service

Bab 13: Prosedur JTAC

  • Muka hiji Case Rojongan
  • Pakakas Rojongan palanggan
  • Mindahkeun Payil kana JTAC

Bab 14: Konsép Juniper Kaamanan

  • tantangan kaamanan
  • Pokus Kaamanan Juniper urang

Appendix A: IPv6 Chairil Anwar

  • IPv6 alamat
  • Protokol and Services
  • konfigurasi

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita