ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Kemp Certified Insinyur

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Kemp Certified Insinyur

Program Diklat Online LoadMaster dirancang pikeun mantuan anjeun ngalenyepan sagala fitur, kauntungan na rinci teknis ngeunaan kulawarga produk LoadMaster Kemp urang, sarta lingkungan jaringan dina nu LoadMaster kasebut deployed.

Pamiarsa dimaksudkeun:

Kemp Certified Insinyur Bootcamp ieu sasaran husus di Network Insinyur, Kemp resellers / mitra anu kalibet dina rarancang, deployment, atawa administrasi / rojongan teknis ngeunaan panerapan LoadMaster jeung software.

Prerequisites:

  • Pangaweruh kuat TCP / IP Suite
  • Pangaweruh jejaring dasar

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  • Bubuka keur Kemp Panyiaran
  • sizing
  • aplikasi Rojongan
  • Instalasi awal
  • Scheduling & kegigihan
  • Konfigurasi Layanan Virtual
  • cék Kaséhatan
  • Topology
  • témplat
  • Pamérésan masalah
  • Management
  • SSL Offloading
  • canggih konfigurasi
  • lila-pangalusna
  • kasadiaan tinggi
  • Multi Loka beban balancing (geo)
  • skenario deployment
  • firmware upgrades

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita