ngetikPelatihan kelas
waktu4 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

KVM Virtualization

KVM Virtualization Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

KVM Virtualization Pelatihan Kursus

KVM (pikeun basis kernel Virtual Mesin) mangrupakeun leyuran virtualization pinuh pikeun Linux Ubuntu kana hardware x86 ngandung ekstensi virtualization (Intel VT atanapi AMD-V). Ieu ngawengku modul kernel loadable, kvm.ko, nu nyadiakeun infrastruktur virtualization inti sarta modul prosésor husus, kvm-intel.ko atanapi kvm-amd.ko

Dimaksudkeun pamiarsa of Pelatihan KVM Virtualization

pangurus sistem na Devops anu hayang ngarti jeung ngagunakeun KVM salaku solusi virtualization Linux Ubuntu polos atawa salaku bagian tina hiji lingkungan Openstack

Prerequisites keur sertifikasi KVM Virtualization

Linux Ubuntu administrasi sistem jeung pangaweruh jejaring

Tangtu Outline Lilana: 4 Days

  1. Intro mun Manajemén KVM Hypervisor
    • Bubuka - KVM - Fitur
    • Ngabahas fitur sarta kauntungan
    • Ngajelaskeun rupa tiers hypervisor
    • Bandingkeun jeung kontras dirojong model tamu
    • Ngajelaskeun abstractions: DOM0 na DOMUs
    • Panutup dirojong platform, fitur sarta watesan
    • Ngabahas pentingna VNC dina modél Xen
    • Ngajalajah lingkungan kelas
  2. instalasi KVM
    • Ngabahas arsitektur KVM
    • Identipikasi komponén konci
    • Ngajalajah konfigurasi standar
    • Mastikeun sumberdaya nyukupan
    • Install komponén KVM
    • Peruse KVM tapak suku
    • Install komponén manajemén tambahan
    • Ngonpigurasikeun bridging jaringan pikeun aksés otonom
    • Nyiapkeun pikeun nyebarkeun sémah (VMs)
  3. Debian | sémah Ubuntu
    • Identipikasi jeung sumber rezeki
    • Nangtukeun peti VM anyar
    • Peruse sipat tamu jeung ingkar
    • installers peluncuran OS
    • Mastikeun komunikasi jaringan
    • Ngulang deployments sakumaha diperlukeun
    • Debug sakumaha diperlukeun
  4. CentOS | sémah RedHat
    • sumber rezeki via Apache HTTPD
    • Nangtukeun peti VM
    • Install maké rojongan jaringan
    • Mastikeun komunikasi jaringan
    • Ngulang deployments sakumaha diperlukeun
    • Debug mana lumaku
  5. sémah Windows
    • Nomeran posisi jeung sumber rujukan
    • Nangtukeun peti tamu anyar
    • Install Windows ngagunakeun citakan umum
    • Ngalakukan tugas pos-instalasi
    • mastikeun komunikasi
    • Identipikasi pamakéan sumberdaya VM
    • ngabahas papanggihan
  6. VM Deployments | CLI
    • ngabahas kauntungan
    • Identipikasi parabot konci
    • Larapkeun pilihan umum pikeun harti VM
    • Rezeki VMs ti CLI
    • Debug sakumaha diperlukeun
    • Menerkeun isu sakumaha diperlukeun
    • Identipikasi deployments VM anyar
    • Mastikeun komunikasi jaringan
  7. VM Kloning
    • ngabahas kauntungan
    • Identipikasi parabot konci
    • Clone VMs aya jeung sagala rupa parabot
    • Peruse pos-Kloning tapak suku
    • Mastikeun fungsionalitas clone
    • Debug dimana diperlukeun

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • latihan KVM Virtualization di gurgaon
  • Biaya sertifikasi KVM Virtualization di Gurgaon
  • Institute pikeun KVM Virtualization di gurgaon
  • KVM Virtualization di Gurgaon
  • sertifikasi KVM Virtualization di gurgaon
  • Tangtu KVM Virtualization di Gurgaon
  • Pangalusna KVM Virtualization Pelatihan Online
  • latihan KVM Virtualization