ngetikKursus online
ngadaptar
Microsoft Advanced Panyiaran of SharePoint 2016 (M20339-2)

** Redeem anjeun Microsoft Voucher (SATV) pikeun M20339-2 Advanced Panyiaran of SharePoint 2016 Pelatihan Kursus & sertifikasi **

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

M20339-2 - Advanced Panyiaran of Pelatihan SharePoint 2016

Dina Tangtu ieu, anjeun bakal diajar kumaha rencana, ngonpigurasikeun, sarta ngatur fitur canggih di SharePoint 2016, kaasup ngalaksanakeun kasadiaan tinggi, recovery musibah, arsitéktur aplikasi jasa, Microsoft Usaha Konéktipitas Services, produktivitas, sarta platform kolaborasi jeung fitur. Anjeun bakal diajar fitur hibrid anyar SharePoint 2016 sapanjang kalawan solusi bisnis intelegensi, manajemén eusi perusahaan, infrastruktur manajemén eusi web, solusi, aktip ogé kumaha carana ngamekarkeun sarta nerapkeun hiji rencana governance jeung ngalakukeun pamutahiran atawa migrasi ka SharePoint 2016.

Tangtu ieu migunakeun Microsoft SharePoint 2016 na incorporates bahan ti resmi Microsoft Learning Produk 20339-2: Advanced Panyiaran of SharePoint 2016. 

tujuanM20339-2 Advanced Panyiaran of SharePoint 2016 Kursus

  • Anyar jeung ningkat fitur bagian inti arsitéktur SharePoint 2016
  • kaistiméwaan hibrid di SharePoint 2016
  • Rencanana sarta mendesain lingkungan SharePoint 2016 pikeun kasadiaan tinggi na recovery musibah
  • Rencanana sarta ngalaksanakeun jasa konektipitas bisnis jeung layanan toko aman
  • Ngonpigurasikeun jeung ngatur jasa produktivitas pikeun deployment SharePoint 2016
  • Ngatur solusi dina deployment SharePoint 2016
  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun fitur komputasi sosial
  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun manajemén eusi web kanggo hiji lingkungan Internet-nyanghareup
  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun perusahaan manajemén eusi dina deployment SharePoint 2016
  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun solusi bisnis intelegensi, manajemén gawe, produktivitas, sarta platform kolaborasi jeung fitur
  • Ngalakukeun ningkatkeun atawa Migrasi ka SharePoint 2016

Dimaksudkeun pamiarsa tinaM20339-2 Advanced Panyiaran of SharePoint 2016 Kursus

  • Ngalaman professional IT museurkeun diajar kumaha carana install, ngonpigurasikeun, nyebarkeun jeung ngatur pamasangan SharePoint 2016 boh dina puseur data atanapi di awan.
  • Leuwih ti opat taun 'pangalaman kalayan perencanaan sarta ngajaga SharePoint sarta téknologi core séjén on nu SharePoint gumantung, kaasup Windows Server 2012 R2 atanapi engké, Services Émbaran Internét (IIS), Microsoft SQL Server 2014 atanapi engké, Active Diréktori Services (AD DS), jeung jejaring jasa infrastruktur.

Prerequisites pikeunM20339-2 Advanced Panyiaran of SharePoint 2016 sertifikasi

  • pangalaman minimum sataun kalayan deploying na administering sababaraha peternakan SharePoint 2013 sakuliah perusahaan tur pemetaan syarat bisnis badag mun duanana desain teknis logis tur fisik
  • Tata sarta Administering SharePoint 2016 (M20339-1) atawa boga pangaweruh sarimbag jeung pangalaman saméméh nyokot tangtu ieu
  • pangaweruh Gawe desain jaringan, kaasup kaamanan jaringan
  • manajemén software dina perusahaan server Windows Server 2012 R2 atanapi lingkungan Windows Server 2016
  • Deploying sarta menata aplikasi natively, ampir, sarta dina awan nu
  • Administering Iis
  • Konfigurasi DS Maséhi keur dipake dina auténtikasi na otorisasina, sarta salaku toko pamaké
  • Ngatur hiji aplikasi jarak jauh kalayan ngagunakeun Windows PowerShell 2.0 atanapi engké
  • Ngatur basis data sarta kalungguhan server di SQL Server
  • Nyambungkeun aplikasi pikeun SQL Server
  • Ngalaksanakeun klaim basis kaamanan

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

1. Bubuka keur SharePoint 2016

  • komponén inti arsitektur SharePoint 2016
  • Anyar, deprecated, sarta dikaluarkeun fitur di SharePoint 2016
  • SharePoint 2016 na SharePoint édisi Online

2. Skenario Hybrid pikeun SharePoint 2016

  • Ngajajah fitur hibrid di SharePoint 2016
  • Nyiapkeun pikeun deployment SharePoint 2016 hibrid

3. Usaha Strategi Manajemén continuity Desain

  • topologies Desain database keur kasadiaan tinggi recovery musibah ad
  • Ngarancang hiji infrastruktur SharePoint pikeun kasadiaan tinggi
  • Rencana pikeun recovery musibah

4. Rencana na nerapkeun Usaha Konéktipitas Services (BCS) jeung aman Service Store

  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun BCS
  • Ngonpigurasikeun nu Service Store aman
  • Ngatur model BCS

5. Ngonpigurasikeun Produktivitas Layanan pikeun 2016 deployment SharePoint

  • Neuleuman SharePoint nambahkeun-di arsitektur
  • Rezeki jeung ngatur aktip tur katalog aplikasi
  • jasa produktivitas rezeki

6. Ngatur Leyuran di Microsoft SharePoint 2016

  • Ngartos arsitektur solusi SharePoint 2016
  • Ngatur solusi sandboxed

7. Nyambungkeun Jalma

  • Loba propil pamaké
  • Aktipkeun interaksi sosial
  • ngawangun komunitas

8. Rencana na Konpigurasikeun Web Kandungan Manajemén

  • Rencanana sarta nerapkeun infrastruktur manajemén eusi web
  • Ngonpigurasikeun junun navigasi na katalog situs
  • Ngarojong sababaraha basa tur Daérah
  • Aktipkeun rarancang jeung kustomisasi
  • Ngarojong pamaké mobile

9. Rencana na Konpigurasikeun perusahaan Kandungan Manajemén

  • Rencana perusahaan Kandungan Manajemén
  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun eDiscovery
  • manajemén rékaman rencana

10. Rencana na Leyuran Konpigurasikeun Usaha AKAL

  • arsitéktur rencana Karakter BI
  • Rencana, nyebarkeun, ngatur jasa Karakter BI
  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun parabot analisis canggih

11. Rencana na Konpigurasikeun Produktivitas na Kolaborasi

  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun fitur kolaborasi
  • Rencanana jeung ngonpigurasikeun composites

12. Ningkatkeun tur migrasi ka SharePoint 2016

  • Nyiapkeun pamutahiran atawa migrasi
  • Rencanana jeung ngatur hiji pamutahiran situs-kempelan

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita