ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Microsoft Administering Microsoft Exchange Server 2016 (M20345-1)

M20345-1 - Administering Microsoft Exchange Server 2016 Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

M20345-1 XCHARX Administering Microsoft Exchange Server 2016 Training

Dina Tangtu ieu, anjeun bakal diajar kumaha carana install, ngonpigurasikeun, sarta ngatur Exchange Server 2016, kitu ogé kumaha carana ngatur panarima mail jeung polder umum, kaasup kumaha carana nedunan operasi bulk maké Exchange Manajemén Shell. Anjeun oge bakal diajar kumaha carana ngatur konektipitas klien, angkutan pesen na kasehatan, nerapkeun jeung ngatur kacida sadia Exchange Server deployments, kitu ogé nerapkeun nyadangkeun tur solusi recovery musibah

Objectives of M20345-1 XCHARX Administering Microsoft Exchange Server 2016 training

  • Nedunan deployment sarta manajemén dasar Exchange Server 2016
  • Ngatur Exchange Server 2016
  • Jieun jeung ngatur rupa objék panarima di Exchange Server 2016
  • Paké Exchange Manajemén Shell mun nyieun jeung ngatur rupa panarima objék dina Exchange Server 2016, sarta ngalakukeun sababaraha pancén pikeun ngajadikeun otomatis prosedur manajemén Exchange
  • Ngonpigurasikeun konektipitas klien pikeun Exchange Server 2016, sarta ngatur jasa Aksés klien
  • Nerapkeun jeung ngatur kasadiaan tinggi
  • Nerapkeun cadangan tur recovery musibah pikeun Exchange Server 2016
  • Ngonpigurasikeun pilihan angkutan pesen
  • Ngonpigurasikeun kasehatan pesen na pilihan kaamanan
  • Nerapkeun jeung ngatur Exchange deployments Online
  • Ngamankeun sarta ngajaga Exchange Server 2016

Intended Audience for M20345-1 XCHARX Administering Microsoft Exchange Server 2016 course

  • professional IT anu aspiring janten pangurus olahtalatah perusahaan-tingkat
  • generalists IT na pitulung meja professional anu hoyong ngalenyepan Exchange Server 2016
  • Kuncén datang kana kursus diharepkeun mibanda sahanteuna tilu taun pangalaman digawé dina widang IT (administrasi jaringan, pitulung meja, atawa administrasi Sistim)

Prerequisites M20345-1 XCHARX Administering Microsoft Exchange Server 2016 Certification

  • Dua atawa leuwih taun pangalaman deploying sarta menata Windows Server 2012 R2 atawa Windows Server 2016 lingkungan; pangalaman kalawan dinten-ka poé Windows Server 2012 R2 / 2016 manajemén administrasi sistem tur pamaliharaan tugas
  • Minimum dua taun pangalaman gawé bareng Active Diréktori Domain Services (AD DS)
  • Minimum dua taun pangalaman gawé bareng resolusi ngaran, kaasup DNS
  • Pangalaman gawé bareng sertipikat, kaasup sertipikat PKI

Course Outline Duration: 5 Days

1. Deploying Microsoft Exchange Server 2016

  • Ikhtisar Exchange Server 2016
  • Syarat na pilihan deployment pikeun Exchange Server 2016

2. Managing Microsoft Exchange Server 2016 servers

  • manajemén Exchange Server 2016
  • Tinjauan tina server Exchange 2016 kotak surat
  • Konfigurasi server kotak surat

3. Ngatur objék panarima

  • panarima Exchange Server 2016
  • Ngatur panarima Exchange Server
  • Konfigurasi béréndélan jeung kawijakan alamat

4. Ngatur Microsoft Exchange Server 2016 sarta objék panarima ku ngagunakeun Exchange Manajemén Shell

  • Tinjauan tina Manajemén Shell Exchange
  • Ngatur Exchange Server 2016 ku ngagunakeun Exchange Manajemén Shell
  • Ngatur Exchange Server 2016 ku ngagunakeun Aksara Exchange Manajemén Shell

5. Implementing client connectivity

  • Konfigurasi jasa aksés klien di Exchange Server 2016
  • Ngatur jasa klien
  • konektipitas klien tur penerbitan ti Exchange jasa Server 2016
  • Konfigurasi Outlook on web
  • Konfigurasi olahtalatah mobile dina Exchange Server 2016

6. Ngatur kasadiaan tinggi di Exchange Server 2016

  • kasadiaan tinggi on Exchange Server 2016
  • Konfigurasi basis data kotak surat kacida sadia
  • Konfigurasi kasadiaan luhur jasa Aksés klien

7. Implementing disaster recovery for Microsoft Exchange Server 2016

  • Ngalaksanakeun Exchange Server 2016 cadangan
  • Ngalaksanakeun Exchange Server 2016 recovery

8. Konfigurasi sarta menata angkutan pesen

  • Ikhtisar angkutan pesen
  • Konfigurasi angkutan pesen
  • Ngatur aturan angkutan

9. Konfigurasi antipirus, antispam, sarta panangtayungan malware

  • Deploying sarta menata hiji server Tepi Angkutan pikeun kaamanan surat
  • Ngalaksanakeun hiji solusi antipirus pikeun Exchange Server 2016
  • Ngalaksanakeun hiji solusi antispam pikeun Exchange Server 2016

10. Ngalaksanakeun jeung menata Microsoft Exchange deployments Online

  • Ikhtisar Exchange Online sarta Kantor 365
  • Ngatur Exchange Online
  • Ngalaksanakeun migrasi ka Exchange Online

11. Mantau na ngungkulan Microsoft Exchange Server 2016

  • Mantau Exchange Server 2016
  • Ngungkulan Exchange Server 2016

12. Securing sarta ngajaga Exchange Server 2016

  • Securing Exchange Server ku kadali aksés peran basis (RBAC)
  • Konfigurasi Inok logging on Exchange Server 2016
  • Ngajaga Exchange Server 2016

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita