ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days ``
ngadaptar

MCSE Olahtalatah kalawan Kantor 365

MCSE Olahtalatah kalawan Kantor 365 Pelatihan & Kursus sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

sertipikasi

MCSE Olahtalatah kalawan Kantor 365 Pelatihan Kursus Ihtisar

MCSE Olahtalatah kalawan Kantor 365 Tangtu authenticates pangabisa anjeun nambahan fleksibilitas jeung produktivitas, ngurangan leungitna data, and enhance data security for your organization using Office 365. After completing this course, you will be able to earn an MCSE: Messaging certification, which will help you in qualifying for a position in computer and network systems administration.

Objectives of MCSE : Messaging with Office 365 Training

  • Ngonpigurasikeun Panyimpenan dina server kotak surat
  • Jieun na ngonpigurasikeun kotak surat basis data
  • Jurnalisme sarta nerapkeun Pencegahan Data Loss
  • Ngawangun Kawijakan Alamat sarta Daptar pikeun Panalungtikan Trey
  • Ngonpigurasikeun Polder Public pikeun Panalungtikan Trey
  • Ngonpigurasikeun Outlook Web App
  • Ngonpigurasikeun sarta rencanana olahtalatah mobile
  • Ngonpigurasikeun sarta nyebarkeun komponén Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar
  • Rencanana fase nyebarkeun pikeun mastikeun fase ieu commences neuleu

Intended Audience of MCSE Messaging with Office 365 Course

Tangtu ieu téh pangalusna cocog pikeun IT Generalists, konsultan, Profesional IT na Pitulung meja Profesional.

Prerequisites for MCSE Messaging with Office 365 Certification

Windows Server, SharePoint 2013, Lync 2013, wasta awan.

For more info kindly taros Kami.


Harita