MCSE Olahtalatah kalawan Kantor 365

MCSE Olahtalatah kalawan Kantor 365 Pelatihan & Kursus sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

sertipikasi

MCSE Olahtalatah kalawan Kantor 365 Pelatihan Kursus Ihtisar

MCSE Olahtalatah kalawan Kantor 365 Tangtu authenticates pangabisa anjeun nambahan fleksibilitas jeung produktivitas, ngurangan leungitna data, Sarta ningkatkeun kaamanan data pikeun organisasi Anjeun maké Kantor 365. Sanggeus completing Tangtu ieu, anjeun bakal tiasa earn hiji MCSE: sertifikasi Olahtalatah, anu bakal nulungan urang di qualifying pikeun posisi di administrasi komputer sarta Sistem jaringan.

Tujuan MCSE: Olahtalatah kalawan Pelatihan Kantor 365

  • Ngonpigurasikeun Panyimpenan dina server kotak surat
  • Jieun na ngonpigurasikeun kotak surat basis data
  • Jurnalisme sarta nerapkeun Pencegahan Data Loss
  • Ngawangun Kawijakan Alamat sarta Daptar pikeun Panalungtikan Trey
  • Ngonpigurasikeun Polder Public pikeun Panalungtikan Trey
  • Ngonpigurasikeun Outlook Web App
  • Ngonpigurasikeun sarta rencanana olahtalatah mobile
  • Ngonpigurasikeun sarta nyebarkeun komponén Olahtalatah hasil ngahijikeun Tatar
  • Rencanana fase nyebarkeun pikeun mastikeun fase ieu commences neuleu

Dimaksudkeun pamiarsa of MCSE Olahtalatah kalawan Kantor 365 Kursus

Tangtu ieu téh pangalusna cocog pikeun IT Generalists, konsultan, Profesional IT na Pitulung meja Profesional.

Prerequisites pikeun MCSE Olahtalatah kalawan Kantor 365 sertifikasi

Windows Server, SharePoint 2013, Lync 2013, wasta awan.

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita