ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

20533 ngalaksanakeun Microsoft Azure infrasturktur Leyuran

20533 - ngalaksanakeun Microsoft Azure infrasturktur Leyuran Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Ngalaksanakeun infrasturktur Leyuran Microsoft Azure Pelatihan Kursus

This Microsoft Azure training course in Gurgaon is intended for IT professionals who are familiar with managing on-premises IT deployments that include AD DS, virtualization technologies, and applications. The students typically work for organizations that are planning to locate some or all of their infrastructure services on Azure. Innovative technology solutions is Microsoft Education partner and conduct all official training on Microsoft. ITS is delivering AZURE training to many corporates and running weekend public batches. For Microsoft Azure Training course 20-533, please contact @ : + 91-9870480053

Objectives of Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions Training

  • Ngajelaskeun komponén arsitéktur Azure, kaasup infrastruktur, parabot, jeung portals.
  • Nerapkeun jeung ngatur jejaring maya dina Azure tur sambungkeun ka dina enggon lingkungan.
  • Rencanana sarta nyieun mesin virtual Azure.
  • Ngonpigurasikeun, ngatur, sarta ngawas Azure mesin virtual ngaoptimalkeun kasadiaan jeung reliabilitas.
  • Nyebarkeun jeung ngonpigurasikeun aktip web tur aktip mobile.
  • Nerapkeun, ngatur, cadangan, sarta ngawas solusi gudang.
  • jasa rencana sarta ngalaksanakeun data dumasar kana SQL databés ngarojong aplikasi.
  • Nyebarkeun, ngonpigurasikeun, monitor, sarta nangtukeun jenis panyakitna jasa awan.
  • Jieun jeung ngatur Azure lapak AD, sarta ngonpigurasikeun integrasi aplikasi kalawan Azure Masehi.
  • Ngahijikeun dina enggon Windows Masehi kalawan Azure Masehi.
  • Ngajadikeun otomatis operasi di manajemén Azure ku ngagunakeun hal nu ngajadikeun otomatis.

Intended Audience for of Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions Course

Tangtu ieu dimaksudkeun pikeun professional IT anu gaduh sababaraha pangaweruh téknologi awan na hayang leuwih jéntré ngeunaan Azure.

  • IT professionals who want to deploy, configure, and administer services and virtual machines (VMs) in Azure.
  • IT anu profésional nganggo Microsoft System Center pikeun ngatur sarta orchestrate infrastruktur server.
  • Windows Server pangurus anu keur pilari ka evaluate jeung migrasi dina enggon Diréktori kalungguhan sarta jasa Active kana awan.
  • professional IT anu hoyong nganggo Windows Azure ka imah jaba jeung jasa backend aplikasi mobile.
  • professional IT anu ngalaman dina téknologi awan non-Microsoft sejen, minuhan prerequisites tangtu, sarta rék cross-karéta on Azure.
  • professional IT anu hoyong nyandak ka Microsoft ujian sertifikasi 70-533, ngalaksanakeun Azure Leyuran infrasturktur.

Prerequisites for Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions Certification

Sateuacan attending Tangtu ieu, mahasiswa kudu boga pangaweruh teknis di handap:

  • Réngsé Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA) sertifikasi dina Windows Server 2012.
  • Pamahaman téknologi virtualization dina enggon, kaasup: mesin virtual, jejaring maya, sareng virtual teuas disk (VHDs).
  • Pamahaman konfigurasi jaringan, di antarana: téknologi TCP / IP, Domain Ngaran System (DNS), jaringan pribados virtual (VPN), firewalls, sarta enkripsi.
  • Pamahaman jaba, kaasup: kumaha carana nyieun, ngonpigurasikeun, ngawas sarta nyebarkeun ramatloka on Layanan Émbaran Internét (IIS).
  • Pamahaman konsep Active Diréktori, kaasup: domain, leuweung, Controllers domain, réplikasi, protokol Kerberos, sarta Lightweight Diréktori Aksés Protocol (LDAP).
  • Pamahaman konsep database, kaasup: tabel, queries, terstruktur pamundut Basa (SQL), sarta schemas database.
  • Pamahaman resilience na recovery musibah, kaasup cadangan tur malikkeun operasi.

Course Outline Duration: 5 Days

1. Bubuka keur Azure

  • Awan Ihtisar Téhnologi
  • Azure Review infrasturktur
  • portal Azure
  • Ngatur Azure Maké Windows PowerShell
  • Overview of Azure Resource Manager

2. Nerapkeun sarta Atur Azure Jaringan

  • Rencanana Jaringan Virtual
  • Nerapkeun sarta Atur Jaringan Virtual Azure
  • Ngonpigurasikeun Pakait jeung Azure Virtual Jaringan

3. Nerapkeun Mesin Virtual

  • Ikhtisar Resource Azure Manajer mesin virtual
  • Perencanaan pikeun mesin virtual Azure
  • Deploying Resource Azure Manajer mesin virtual
  • Manajer Authoring Azure Resource témplat

4. Ikhtisar mesin virtual Palasik Atur Mesin Virtual

  • Ngonpigurasikeun Mesin Virtual
  • Ngatur tur Ngonpigurasikeun Virtual Mesin disk
  • Ngatur jeung Monitor Azure Virtual Mesin

5. Nerapkeun jasa Azure App

  • Rencana pikeun App deployment di Service App
  • Nyebarkeun, Konpigurasikeun, sarta Monitor Web Aplikasi
  • lalulintas Manajer

6. Rencana na nerapkeun Panyimpenan, Nyadangkeun, sarta Layanan Pamulihan

  • Rencana, nerapkeun, sarta Atur Panyimpenan
  • Nerapkeun Azure Pangiriman Kandungan Jaringan
  • Ngalaksanakeun Nyadangkeun Azure na Azure Loka Pamulihan

7. Rencanana sarta ngalaksanakeun Azure SQL databés

  • Nyebarkeun Azure SQL databés
  • Ngawas Azure SQL databés
  • Ngatur Azure SQL databés Kaamanan jeung Azure SQL databés Usaha continuity

8. Nerapkeun PaaS Awan Services

  • Rencana na nyebarkeun PaaS Awan Services
  • Ngonpigurasikeun Jauh Desktop Protocol (RDP)
  • Mantau Awan Services

9. Nerapkeun Azure Active Diréktori (Masehi)

  • Jieun na Atur Azure lapak AD
  • Ngonpigurasikeun Pamaduan Aplikasi kalawan Azure AD
  • Ikhtisar Azure Maséhi Premium

10. Ngatur Maséhi dina Lingkungan Hybrid

  • Manjangkeun Di-enggon Active Diréktori Deployments kana Azure
  • Diréktori Singkronisasi
  • nerapkeun Federation

11. Nerapkeun Manajemén basis Azure na Automation

  • Nerapkeun Microsoft Operasi Manajemén Suite (OMS)
  • komponén automation
  • PowerShell WorkflowsManaging Automation

Pelatihan upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita