ngetikPelatihan kelas
waktu10 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Microsoft SharePoint Server 2013

Microsoft SharePoint Server 2013 Pelatihan Kursus & certifications

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Microsoft SharePoint Server 2013 Pelatihan Kursus

Microsoft SharePoint 2013 Kursus ti Téhnologi Leyuran Inovatif nyadiakeun anjeun-jero pangaweruh henteu ngan konsep core tapi ogé solusi canggih pikeun deployment server ieu. Jumlah pastina boga tujuan pikeun impart kaahlian dina Konfigurasi sarta menata SharePoint Server 2013 bari lalaki acquainted jeung pertimbangan, tungtunan tur lila-pangalusna bisa dituturkeun dina urutan ngaoptimalkeun kinerja. wewengkon canggih katutupan di program pelatihan ieu kaasup layanan arsitéktur aplikasi, Ketersediaan tinggi, komputasi sosial, intelegensi bisnis, manajemén eusi, recovery musibah jeung sajabana

Microsoft SharePoint Server 2013 Tujuanna Cimanuk

  • Masang na Konfigurasi SharePoint Server 2013
  • Ngarancang logis, arsitéktur fisik sarta informasi
  • Nyieun aplikasi wéb, aplikasi layanan sarta kumpulan situs
  • Ngatur pamaké, ngakses statusna sarta idin
  • Konfigurasi sarta menata Usaha Konéktipitas Services, Usaha AKAL, fitur komputasi sosial jsb
  • Optimizing pangalaman milarian pamaké perusahaan
  • Berkembang ngalaksanakeun rencana governance
  • Pintonan upgrades atanapi Migrasi ka SharePoint 2013

Microsoft SharePoint Server 2013 Kursus dimaksudkeun pamiarsa

SharePoint 2013 Pelatihan ieu dirancang pikeun professional IT ngalaman anu hayang mangtaun pangaweruh ngagunakeun SharePoint di puseur data atawa awan. Ogé, BAAs atanapi Usaha Aplikasi Kuncén nu keukeuh ngatur proyék di SharePoint.

Microsoft SharePoint Server 2013 certifications Prerequisites

Pangaweruh dasar Active Diréktori, Sharepoint 2010

Kajadian upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sanggeus completing Microsoft SharePoint Server 2013 Latihan, Calon kedah nyandak 70-331 & 70-332 Ujian keur sertifikasi na. Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita