ngetikPelatihan kelas
waktu3 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Mongo DB Pelatihan Kursus & sertifikasi

Mongo DB Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Mongo DB Pelatihan Kursus Overview

MongoDB pamekar sareng sertifikasi Administrator ti ANAK bakal digitus anjeun ngawasaan kaahlian jadi MongoDB ngalaman professional.By bade ngaliwatan ieu latihan MongoDB Anjeun bakal jadi proyek siap ku mastering modeling data, ingestion, pamundut jeung Sharding, Data réplikasi jeung MongoDB sapanjang kalawan masang, ngamutahirkeun sarta ngajaga lingkungan MongoDB.

Tujuan Pelatihan MangoDB

  • Ngamekarkeun hiji kaahlian dina tulisan Java tur titik jS aplikasi maké MongoDB
  • Ngawasaan kaahlian of réplikasi sarta Sharding data di MongoDB ngaoptimalkeun maca / nulis kinerja
  • Nedunan instalasi, konfigurasi tur pamaliharaan lingkungan MongoDB
  • Meunang leungeun-on pangalaman dina nyieun sarta menata tipena béda indexes di MongoDB pikeun palaksanaan query
  • Ngamekarkeun skillsets dina ngolah jumlahna badag data ngagunakeun parabot MongoDB
  • Proficiently nyimpen data henteu kaduga di MongoDB
  • Mangtaun kamahéran dina konfigurasi MongoDB, métode cadangan ogé ngawaskeun sarta strategi operasional
  • Acquire di-jero pamahaman menata DB Catetan, replica diatur & Master-Budak konsep

Prerequisites pikeun MangoDB sertifikasi

Aya butuh wae pangaweruh husus. Hiji gagasan dasar basis data tiasa mantuan.

Dimaksudkeun pikeun jadi dience of MangoDB Kursus

  • Kuncén database
  • arsiték database
  • pamekar software
  • arsiték software
  • database Profesional
  • Gerentes proyék
  • pamekar IT, Testers
  • professional Analytics
  • professional panalungtikan
  • sistim Kuncén

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

Bubuka keur NoSQL na MongoDB

RDBMS, rupa basis data relational, tantangan RDBMS, database NoSQL, significance anak, kumaha NoSQL cocog Data Big perlu, Perkenalan mun MongoDB jeung kaunggulan, MongoDB instalasi, fitur JSON, jenis data jeung conto.

Instalasi MongoDB

Masang MongoDB, dasar MongoDB paréntah JEUNG KOPERASI, MongoChef (MongoGUI) Instalasi, jenis MongoDB Data.

Leungeun-on Latihan - Install MongoDB, install MongoChef (MongoGUI)

Pentingna NoSQL

Kabutuhan NoSQL, rupa basis data NoSQL, OLTP, OLAP, keterbatasan RDBMS, sipat asam, CAP teorema, harta Base, diajar ngeunaan JSON / BSON, kempelan database & dokumen, MongoDB ngagunakeun, MongoDB Tulis Paduli - dicaritakeun, Replica dicaritakeun, Unacknowledged, Journaled, Fsync.

Leungeun-on Latihan - Nulis dokumen JSON

CRUD Operasi

Ngarti CRUD na fungsionalitas anak, konsep CRUD, MongoDB pamundut & Rumpaka, maca jeung nulis queries na optimasi query.

Leungeun-on Latihan - Pamakéan nandakeun Selapkeun pamundut ka Jieun Éntri data, pamakéan manggihan pamundut ka Baca data, pamakéan update na ngaganti queris mun Apdet, pamakéan ngahapus operasi query dina file DB

Modeling Data & Schema Desain

Konsep modeling data, bédana antara MongoDB na modeling RDBMS, struktur tangkal Modél, strategi operasional, monitoring sarta cadangan.

Leungeun-on Latihan - Nulis struktur tangkal modél data pikeun hirarki kulawarga

Manajemén Data & Administrasi

Dina modul ieu anjeun bakal diajar kagiatan MongoDB® Administrasi kayaning Kaséhatan Cék, Nyadangkeun, Pamulihan, sharding database na Profil, Data Impor / Export, Performance tuning jsb

Leungeun-on Latihan - Paké tombol shard jeung kenop shard hashed, Ngalakukeun cadangan tur recovery of a dataset dummy, data Impor ti file CSV, data Ékspor ka file CSV

Indexing Data tur Aggregation

Konsep aggregation data sarta jenis, konsep data indexing, sipat sarta variasi.

Leungeun-on Latihan - Naha aggregation maké pipa, diurutkeun, skip sarta wates, Jieun indéks dina data ngagunakeun hiji konci, maké multikey

MongoDB Kaamanan

Ngarti resiko kaamanan database, konsép kaamanan MongoDB sarta pendekatan kaamanan, integrasi MongoDB kalawan Java tur Robomongo.

Leungeun-on Latihan - integrasi MongoDB kalawan Java tur Robomongo.

Gawe sareng Data henteu kaduga

téhnik ngalaksanakeun digawekeun ku rupa-rupa data henteu kaduga kawas gambar, video, log data, jeung nu lianna, pamahaman Sistim file GridFS MongoDB pikeun nyimpen data.

Leungeun-on Latihan - Dianggo sareng rupa data henteu kaduga kawas gambar, video, data log, jeung nu lianna

MongoDB Project

Java nyaéta salah sahiji basa programming paling populér pikeun gawé bareng MongoDB. proyék ieu ngabejaan Anjeun cara dianggo ku Supir MongoDB Java, sarta maké MongoDB salaku pamekar Java. Jadi pinter dina nyieun tabel pikeun inserting video ngagunakeun programming Java. Sababaraha tugas jeung léngkah aub téh salaku below-

  • Pamasangan Java
  • Nyetel MongoDB JDBC Dila
  • Nyambungkeun ka pangkalan data
  • Ngarti ngeunaan kumpulan jeung dokumén
  • Bacaan na tulisan dasar tina pangkalan data
  • Diajar ngeunaan Java Virtual Mesin perpustakaan

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita