ngetikPelatihan kelas
tanggalSep 9, 2017
waktu2 Days
ngadaptar

Pelatihan MS Excel

gambaran

Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

MS Excel Pelatihan Kursus & sertifikasi

paling ilahar & kuat alat dipaké Microsoft urang téhExcelNu keur dipake di sakuliah dunya. Tur kalawan tangtu dirancang husus ieu pohara gampang acquire kaahlian jadi pinter & ngagunakeun Excel gampang. ANAK ulah boga kursus sadia onMS- 2007 kantor/2010 / 2013jeung2016ogé.

Prerequisites

Calon kudu nyaho kanyaho dasar tina komputer.

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  1. Ngatur jeung pormat Workbooks jeung lembar kerja
    • Ngatur & nyetel cadar & Workbooks
    • Nempo cadar Excel sami di sababaraha tab
    • Katirisan teh Top Baris atawa Tihang Mimiti ngagunakeun freeze jandela
    • téhnik waktos hemat best of menata Page pilihan pangaturan
    • Rupa téhnik pormat sapanjang kalawan Saratna pormat dina dasar Nilai, rékaman duplikat, Data bar, jsb
  2. Nyieun laporan Excel via rupa Rumus, Fungsi sarta ngarujuk ka
    • Fungsi téks kawas Ilen, Concatenate, Upper, Handap, ditangtoskeun & motong.
    • Fungsi logis kawas Lamun na langkung ti Ifs
    • Fungsi matematik kawas Sum, ABS, buleud, roundup & Rounddown
    • Fungsi statistik kayaning Count, Counta, Countblank, Countif, Countifs, Sumif, Sumifs, rata-rata, Averageifs, Min, Max, Leutik na ageung
    • Fungsi Lookup kayaning Vlookup na Hlookup on pasti & perkiraan cocok
    • Katirisan alamat sél dina rumus ku cara nempatkeun $ tanda (Absolute ngarujuk)
    • Linking sababaraha lembar jeung workbooks dina rumus (3D ngarujuk)
  3. Gawe sareng Data
    • Nyieun na modifying Daptar Adat
    • Misahkeun data ngagunakeun téks kana Kolom
    • Asihan data dina urutan abjad dina widang tunggal & sababaraha
    • Asihan data dina urutan ngaropéa ku importing nu béréndélan
    • Asihan data di Kénca kana urutan katuhu
    • Extracting data ngagunakeun Saringan & Saringan sateuacanna (Saringan Jumlah, Saringan téks, Tanggal & Time Saringan, Unik Records, rékaman duplikat & Warna Disaring)
  4. Analisa data ngaliwatan Tables Pivot
    • Milih nu Layouts pangalusna & nambahkeun widang
    • Nerapkeun sababaraha fungsi dina tabel pangsi
    • Conversions sél kosong & nilai kasalahan jeung 0
  5. Ngalambangkeun Data di Bentuk grafis
    • Milih nu pangalusna grafik sakumaha per data
    • Ngagunakeun Chart Tihang, Bar Bagan, Chart Line & Chart Pie
    • Pormat Chart, nambahan judul Bagan & ngarobah Bagan Locations
    • Linking Chart kalawan Kecap sarta PowerPoint
  6. Gawe sareng Fungsi sateuacanna Excel
    • Pintonan nu lookups dina widang katuhu tinimbang ditinggalkeun
    • Pintonan nu lookups on sababaraha tabel kalawan rupa kaayaan
    • Pintonan nu lookups on sababaraha widang
    • Pintonan kasus lookups sénsitip
    • Ngagabungkeun antara lookups horizontal & nangtung via mana & Index Fungsi
    • fungsi Tanggal kawas Dinten, Ayeuna, poe, bulan, Taun, Workdays & Networkdays
    • Fungsi statistik kawas Median na Mode
  7. Gawe sareng Range sarta Convention bere ngaran
    • Nerapkeun Ngaran pikeun sél na rentang sél
    • Modifying, mupus Ngaran Range & otomatis nyieun Ngaran dina dasar lulugu
  8. Ngatur Data
    • Linking Data Excel kalawan Dokumén Kecap, PDF Payil & objék éksternal ngaliwatan Hyperlinks
    • Importing nu Data tina Sumber kaluar kawas téks Payil, CSV Payil, jsb
    • Ngagambarkeun sahiji Data dina struktur hadé maké Tables
    • Nyoplokkeun rékaman duplikat ti data Excel
    • Ngarancang dashboards / bentuk rusuh ku restricting data husus ngaliwatan Data Validations
    • Ngajagi nu dashboards / bentuk via Ngonci & Muka konci bagian husus tina cadar
    • Consolidating laporan ti sagala rupa workbooks via Data konsolidasi
  9. Analisa Data Excel
    • Nerapkeun Subtotals cara analisa data dina widang tunggal & sababaraha
    • Ngagolongkeun na Ungrouping nu Data Excel dina Tables Pivot
    • Nambahkeun Widang Dikira di Tables Pivot
  10. Pintonan Kumaha lamun Analisis Pakakas
    • Ngitung Niley Input dina dasar Kaluaran Niley maké Goal Neangan
    • Analisa Data kalawan sababaraha skenario maké skenario Manajer
  11. Automation of Tugas & Pawakilan grafis (Salaku per ketersediaan time)
    • Ngalambangkeun data ku ngagabungkeun Tihang & Line Chart on sababaraha sumbu
    • Ngalambangkeun kontribusi data ku Pie of Pie bagan atawa Bar of Chart Pie
    • Ngaronjatkeun tugas ngaliwatan Potong kompas kibor
    • Automation sahiji tugas ku Rekaman macros
    • Nyimpen workbooks kalawan pilihan cocog makro

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita





Harita





Eusi MSExcel Kursus dirumuskeun dihandap