ngetikPelatihan kelas
waktu4 Days
ngadaptar

MySQL Pelatihan Kursus & sertifikasi

MySQL Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Pelatihan MySQL Ihtisar Kursus

The MySQL Quickstart Chairil Anwar Timer Study Kursus bakal ngajarkeun maneh ngeunaan core MySQL Server Panyiaran. Anjeun bakal diajar kumaha cara migawé instalasi dasar, arahkeun ka sistem na file data lokasi, administrasi pamakéan sarta parabot manajemén kinerja sareng nu sanesna.

  • Install tur mimitian MySQL.
  • Nangtukeun arsitéktur MySQL.
  • Ngamekarkeun pamahaman dasar basis data relational.
  • Mangtaun familiarity kalawan parabot administrasi keur MySQL

Tujuan Pelatihan MySQL

  • Ngartos mesin MySQL gudang, transaksi sarta fitur tina mesin umum
  • Ngartos fitur sarta mangpaat MySQL
  • Mangtaun pangalaman ka install sarta ngamimitian server MySQL
  • Ngartos dasar tina Relational basis data
  • Acquire kamampuh ngagunakeun jenis Data / Tihang jeung hal mun desain database efisien
  • Nempo struktur desain database / eusi
  • Mangtaun familiarity kalawan Administrasi Pakakas pikeun MySQL
  • Mangtaun pamahaman konsep Pamulihan Nyadangkeun
  • Bubuka keur High kasadiaan

Prerequisites pikeun MySQL sertifikasi

  • melek komputer dasar anu diperlukeun.
  • Saméméhna pangalaman kalayan sagala program paréntah-garis.
  • Pangaweruh ngeunaan konsep database.

Dimaksudkeun pamiarsa of Kursus MySQL

Tangtu Outline Lilana: 4 Days

  1. Bubuka keur MySQL
    • MySQL Ihtisar Kursus
    • MySQL Produk na Service
    • MySQL Komunitas Edition vs MySQL perusahaan Edition
    • 4MySQL Kaluaran Produk
  2. MySQL Arsitéktur
    • Abdi SQL Ihtisar Arsitéktur
    • Engine Konsep gudang
    • ngonci
    • MySQL Architecure Ringkesan
  3. MySQL Server
    • Abdi SQL binér sebaran
    • MySQL Sumber sebaran
    • Loading Wayah Tables
    • MySQL sarta Windows
    • MySQL jeung Linux Ubuntu
    • Ningkatkeun MySQL Instalasi Kaamanan
  4. Konfigurasi MySQL Server
    • MySQL Konfigurasi
    • pilihan Payil
    • Dinamis Server variabel
    • SQL Mode
    • Log na Status Payil
    • binér Log
  5. Schema Desain
    • modeling database
    • normalisasi
    • Denormalization
    • Tipe data
    • ngabagi
  6. Data metadata na NEW_PERFORMANCE Schema
    • Métode Aksés metadata
    • The INFORMATION_SCHEMA na MySQLDatabases
    • anyar PERFORMANCE_Schema
    • Ngagunakeun Témbongkeun tur ngajelaskeun
    • The mysqlshow klien
  7. Bubuka keur mesin Panyimpenan
    • Ihtisar gudang Engine
    • Mesin MyISAM, InnoDB, sarta memori Panyimpenan
    • Mesin Panyimpenan séjén
    • Milih mesin Panyimpenan Luyu
    • Ngagunakeun langkung ti mesin Panyimpenan
    • Gudang Engine Babandingan Bagan
  8. Klién MySQL na Pakakas Administratif pikeun MySQL
    • Ikhtisar Klién Administratif
    • Invoking MySQL Program klien
    • Ngagunakeun MySQL klien
    • The mysqladmin klien
    • parabot MySQL Administrasi
  9. Nyadangkeun tur Pamulihan Konsép sarta Parabot
    • Konsep Pamulihan cadangan
    • Baris jeung tingkat Pernyataan logging
    • Rupa cadangan
    • Nyadangkeun Pakakas
    • data Pamulihan
  10. réplikasi
    • MySQL réplikasi di Aksi on Ramat
    • Ngarancang pikeun High kasadiaan
    • MySQL Ihtisar réplikasi
    • fitur MySQL réplikasi
    • Ngamimitian réplikasi

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita