ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Netflow Traffic Analyzer

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Netflow Traffic Analyzer

latihan NTA ilaharna dinten 1 kaasup instalasi produk. waktos tambahan kudu disadiakeun dina kreasi acara signifikan tina konfigurasi custom. Waktu disadiakeun pikeun tiap bagian bakal rupa-rupa gumantung kana kabutuhan atanapi tingkat kustomisasi dipikahoyong pikeun klien dibikeun.

Pamiarsa dimaksudkeun:

Teknis Kepegawaian anu ngarojong jeung ngatur infrastruktur jaringan kedah hadir tangtu ieu. Ieu bisa kaasup handap:

  • sistim Kuncén
  • analis rojongan
  • Gerentes IT
  • Insinyur Network

Prerequisites:

  • Pangaweruh kuat TCP / IP Suite
  • Pangaweruh dasar SNMP

Course Outline Duration: 1 Day

  • Modul-1: Pamahaman NTA pre-requisites
  • Modul-2: pamasangan NTA
  • Modul-3: Make Orion NTA Web konsol

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita