ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

NetMotion Mobility 11.04

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

NetMotion Mobility 11.04

produk NetMotion nu diwangun dina hiji istilah arsitektur eta mobilitas software-tangtu. Fundamentally, éta ngawengku software klien on unggal alat mobile, nu communicates ku server kontrol dina awan atanapi data puseur nu ngadorong kawijakan jeung lampah ka klien pikeun execution.Through arsitéktur ieu nu mere pangurus kadali the titiktungtung, aranjeunna bisa ngatur aplikasi pangiriman dumasar ngarobah kaayaan jaringan liwat software, paduli kombinasi jaringan dipake, kaasup jaringan sélulér sarta Wi-Fi nu luar kontrol administrasi langsung maranéhanana.

Pamiarsa dimaksudkeun:

NetMotion Software solves nu loba tantangan komputasi nirkabel kalayan inovatif, industri-ngarah software perusahaan Mobility Manajemén. Taya ngajual séjén méré organisasi kamampuhan pikeun nyieun, ngamankeun, sarta ngatur koneksi dipercaya leuwih wae jaringan nirkabel, anu ngamungkinkeun para a workforce mobile kacida produktif, sarta departemén IT efisien.

Prerequisites:

Taya prerequisites pikeun tangtu ieu

Course Outline Duration: 3 Days

  • NetMotion Software Agenda Cimanuk
    • Perkenalan & Kelas Logistik
    • Ihtisar Produk mobilitas
    • mobilitas Arsitéktur
    • Instalasi mobilitas - Virtual Awan Lingkungan
    • Module Konfigurasi sarta latihan
    • auténtikasi
    • Module Analytics jeung latihan
    • Module Sarat jeung Kaayaan sarta latihan
    • Network Module sarta latihan Control Aksés
    • Manajemén Pakakas & ngungkulan
  • NetMotion Diagnostics Agenda Cimanuk
    • Perkenalan & Kelas Logistik
    • Diagnostics Ihtisar Produk
    • Arsitéktur klien
    • Server na Instalasi klien - Virtual Awan Lingkungan
    • diagnostics Tés
    • Performance Network
    • Network Dianggo
    • Pakait turun
    • inventory

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita