ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Network Performance Monitor

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Network Performance Monitor

latihan NPM (Network Performance Monitor) ilaharna 3 poé latihan produk. waktos tambahan kudu disadiakeun dina kreasi acara signifikan tina pintonan custom, peta, laporan, ngabejaan atawa alat pollers anu diperlukeun. Waktu disadiakeun pikeun tiap bagian bakal rupa-rupa gumantung kana kabutuhan atanapi tingkat kustomisasi dipikahoyong pikeun klien dibikeun

Pamiarsa dimaksudkeun:

Teknis Kepegawaian anu ngarojong jeung ngatur infrastruktur jaringan kedah hadir tangtu ieu. Ieu bisa kaasup handap:

  • sistim Kuncén
  • analis rojongan
  • Gerentes IT
  • Insinyur Network

Prerequisites:

  • Pangaweruh kuat TCP / IP suite
  • pangaweruh dasar SNMP

Course Outline Duration: 3 Days

  • Modul-1: Pamahaman NPM Server Prerequisites
  • Modul-2: pamasangan Orion NPM
  • Modul-3: Make Orion NPM Web konsol
  • Modul-4: Orion Network Atlas

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita