ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

nexpose administrator Certified

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Nexpose Certified Administrator

kelas interaktif ieu dua poé, dipingpin ku hiji konsultan Rapid7 Kaamanan, baris leumpang anjeun ngaliwatan sababaraha dasar pikeun fitur panengah produk, lila-kaamanan pangalusna, jeung téhnik pikeun kerentanan scanning rupa alat dina lingkungan jaringan has.

Pamiarsa dimaksudkeun:

Geared arah professional kaamanan anu gaduh sakedik ka euweuh pangalaman Nexpose, leungeun-on kieu sési latihan sampurna pikeun individu dina hiji organisasi anu geus tasked kalayan nyieun program kaamanan ti taneuh nepi, atawa Migrasi tina alat manajemén kerentanan béda. Mindeng leuwih-taxed na handapeun resourced, anu ngamungkinkeun para profésional kaamanan kamampuhan pikeun diajar kumaha ngagunakeun Nexpose bakal greatly ningkatkeun pamahaman anjeun tina jaringan Anjeun. Maranéhanana resep automating scanning anjeun sarta retrieving laporan komprehensif pikeun analisis gampang bakal manggihan Tangtu ieu pas sampurna.

Prerequisites:

  • Pangalaman jeung Windows jeung Linux Ubuntu Operasi Systems
  • pangaweruh dasar tina protokol jaringan
  • pangaweruh dasar dipasing alamat IPv4
  • Kerentanan pangaweruh sistem manajemen

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  • Bubuka keur Nexpose na Arsitéktur nu
  • Malikkeun hiji Kagiatan cadangan
  • Masang sarta masangkeun hiji mesin scan
  • Ngarti Dalapan Scan Hambalan
  • Nyieun hiji scan template custom jeung Kapercayaan
  • Pangatur Data anjeun
  • Ngajalankeun neang manual
  • Perencanaan deployment anjeun
  • Napigasi antarbeungeut pamaké
  • Nyieun laporan custom témplat sarta ngalaporkeun
  • Kerentanan na Risk nyetak
  • Manajemén kerentanan
  • Ihtisar administratif
  • Ngatur pamaké

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sertipikasi

Sababaraha émbaran mangpaat tetep dina pikiran:

  • Certifications nu dicokot online di genah siswa na anu hiji format buka-buku
  • beuli ujian téh alus pikeun hiji (1) usaha ujian
  • Ujian téh jam 2 panjangna
  • Sakali ujian dimimitian siswa bisa jadi teu ngareureuhkeun atawa eureun ujian
  • Skor lulus téh 80% atawa saluhureuna
  • Siswa anu attain hiji skor lulus bakal tiasa nyitak sertipikat maranéhanana parantosan

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita