ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Titik JS Pelatihan Kursus & sertifikasi

Titik JS Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Titik JS Ihtisar Kursus

Node.js nyaéta platform server-sisi dibungkus sabudeureun bahasa JavaScript pikeun ngawangun scalable, aplikasi acara-disetir. Ieu matak ngabingungkeun keur programer malah ngalaman sabab tradisional JavaScript lingkunganana geus salawasna geus klien-sisi - dina browser anu pamaké atawa dina aplikasi anu diajak ngobrol server a. JavaScript teu acan dianggap lamun datang ka server ngarespon kana requests klien, tapi nu aya kahayang Node.js nyadiakeun.

Tujuan Pelatihan Node.JS

  • Tulis aplikasi garis paréntah dina Node.js
  • Ngobrol hiji API jeung Node.js
  • Ngatur kode anjeun kalawan modul
  • Nungkulan aliran
  • nanganan kasalahan

Dimaksudkeun pamiarsa pikeun Kursus NodeJS

Ngalaman kalawan sahanteuna hiji basa obyék-berorientasi kawas Ruby, Python, PHP atawa Java, ngan saeutik pangalaman jeung JavaScript, sarta tos rengse anyar pikeun Node.js.

Prerequisites keur sertifikasi titik JS

  • kaahlian JavaScript dasar.
  • tukang Web Development

Course Outline Duration: 3 Days

Bab 1: ngawanohkeun ka NodeJs

      • ngeunaan NodeJS
      • Gawe di NodeJS
      • Gawe sareng CLI sarta titik REPL
      • Titik Paket Manajer: npm
      • program mimiti Node.js
      • Leungeun-on Kagiatan
      • arsitéktur NodeJS
      • Pamahaman acara loop na callback
      • Titik aplikasi dasar rinci konfigurasi

Bab 2: modul / bungkusan

      • Dasar tina modul
      • Bubuka keur Node.js diwangun dina modul
      • Bubuka keur NPM
      • Masang, ngamutahirkeun jeung nyoplokkeun modul
      • Leungeun-on Kagiatan (install, update jeung cabut modul a)
      • Nyieun modul custom
      • Leungeun-on Kagiatan 2 (nyieun modul reusable)
      • Ngarti npm cli
      • modul Publishing mun npm
      • Leungeun-on Kagiatan 3 (nyebarkeun modul ka npm)
      • Ngarti gaya coding NPM urang
      • Milih modul NPM katuhu pikeun proyék Anjeun

Bab 3: Kajadian & aliran

      • Bacaan na tulisan buffers
      • Leungeun-on Kagiatan (Baca jeung nulis ka panyangga a)
      • Ngarti acara jeung pola acara emitter
      • Ngarti Node.js aliran
      • Leungeun-on Kagiatan 2 (nerapkeun aliran)
      • modul Sistim file
      • Leungeun-on Kagiatan 3 (Ngalakukeun operasi file)

Bab 5: Network komunikasi & Web téhnologi di NodeJS

      • komunikasi Network dina Node.js
      • Nyetel TCP / IP server na klien
      • Leungeun-on Kagiatan (nerapkeun TCP / IP komunikasi)
      • Komunikasi maké UDP
      • Nyetel hiji server HTTP
      • Ngatur requests jeung respon di HTTP
      • Leungeun-on Kagiatan 2 (Nyieun server HTTP)

Bab 4: aplikasi Web maké ExpressJS na MongoDB

        • Bubuka keur ExpressJS
        • Instalasi & konfigurasi tina proyék ExpressJS
        • Leungeun-on Kagiatan (Mimiti ExpressJS aplikasi)
        • Routing
        • Leungeun-on Kagiatan 2 (nerapkeun routing di ExpressJS)

      dinten 2

      • middleware
      • Leungeun-on Kagiatan 3 (nerapkeun modul middleware)
      • isu kaamanan
      • komunikasi DB: MongoDB
      • Leungeun-on Kagiatan 4 (Connect jeung pamundut ka mongodb)
      • témplat HTML: Jade / Kétang
      • Leungeun-on Kagiatan (nerapkeun Jade témplat)
      • auténtikasi pamaké di ExpressJS
      • Sesi & Cookies
      • Leungeun-on Kagiatan 6 (Ngatur sesi)
      • toko sidang
      • Bubuka keur Browserify

Bab 6: Realtime komunikasi ngagunakeun stop kontak IO

      • Bubuka keur sockets Web
      • Nyetel tur Konfigurasi socket.io
      • Leungeun-on Kagiatan (Nyetel stop kontak comm antara klien tur server)
      • komunikasi Realtime maké socket.io
      • auténtikasi pamaké maké socket.io
      • Leungeun-on Kagiatan 2 (auténtikasi pamaké maké stop kontak io)
      • Bubuka keur token auténtikasi dumasar maké JWT

Bab 7: forks, Spawns jeung modul proses

      • Ngarti proses dina NodeJS
      • Nyieun hiji garpu jeung Spawn a
      • Leungeun-on Kagiatan (garpu jeung spawn prosés a)
      • komunikasi prosés di Node.js
      • Leungeun-on Kagiatan 2 (nanganan sababaraha prosés)

Bab 8: Nguji di NodeJS

      • Bubuka keur ngeceskeun di Node.js
      • Uji coba ngagunakeun Mocha
      • Leungeun-on Kagiatan (tés Nulis maké mocha)
      • Bubuka keur Jasmine
      • Leungeun-on Kagiatan 2 (tulisan tés ngagunakeun melati)
      • Ngagunakeun modul chai Cindekna

Bab 9: NodeJS di dunya tech

    • modul klaster
    • Leungeun-on Kagiatan (ngalaksanakeun modul klaster)
    • modul Utiliti
    • Leungeun-on Kagiatan 2 (ngalaksanakeun Utiliti modul)
    • ZLIB
    • paspor
    • Leungeun-on Kagiatan 3 (ngalaksanakeun auténtikasi paspor)
    • JavaScript Isomorphic leuwih NodeJS
    • Desktop Aplikasi dina NodeJS

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita