ngetikPelatihan kelas
waktu2 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Kantor 365 EndUser

Kantor 365 EndUser Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Kantor 365 EndUser Pelatihan Kursus

Tangtu ieu ngalibatkeun pamahaman lengkep Microsoft Office365 pikeun pamaké tungtung anu aspire ngagunakeun Kantor Aplikasi dina OS Windows na OS X. The pangiriman tangtu ngawengku demonstrasi nyadiakeun gudang dina layanan awan disebut Hiji Girang milik Microsoft. Rupa-rupa rencana ditawarkeun ku Office365 diwangun pikeun ngarojong surelek, aksés ka ladenan jaringan sosial ngaliwatan Exchange, SharePoint, Skype, Kantor Online, integrasi Yammer sarta leuwih anu dipedar dina mangsa tangtu.

Tujuan Pelatihan Kantor 365 EndUser

Prerequisites pikeun Kantor 365 EndUser sertifikasi

  • kaahlian komputer dasar.
  • Pangaweruh ngeunaan kaahlian SharePoint Microsoft Office & Dasar.

Tangtu Outline Lilana: 1 Poé

Modul 1: Kantor 365 Ihtisar

modul ieu bakal ngabantu siswa ngartos naon Kantor 365 téh jeung komponen nu nyieun nepi Kantor 365. Murid moal diajar kumaha Kantor 365 bisa ningkatkeun produktifitas gawé ku sahingga aranjeunna digawekeun iraha jeung di mana maranéhna kudu to.Lessons

  • Kantor 365 Ihtisar
  • Ngaksés Kantor 365
  • Ngatur propil Kantor 365

Lab: Ngauningaan Kantor 365

  • Ngadaptarkeun Kantor 365
  • Ngajalajah Kantor 365 jeung ngatur profil anjeun

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngartos Kantor 365
  • Ngajelaskeun komponén béda Kantor 365
  • Asup ka Kantor 365
  • Ngatur profil Kantor 365 Anjeun

Modul 2: Ngagunakeun Outlook Online

modul ieu ngajelaskeun kumaha carana make Outlook Online. Murid moal diajar kumaha carana ngatur email maranéhanana, nyieun kontak, jieun grup, ngatur kantétan, nyieun pintonan almenak, sareng ngatur Outlook settings.Lessons

  • ngatur Email
  • Ngatur almenak
  • Ngatur Kontak
  • Konfigurasi Outlook Options

Lab: Ngagunakeun Outlook Online

  • Ngatur email
  • Gawe sareng kantétan
  • Gawe sareng pintonan almenak
  • Ngatur kontak
  • Konfigurasi pilihan Outlook Online

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Jieun, ngirim, sarta ngawalon surélék
  • Pilarian na filter email
  • jieun pasini
  • ngatur panginget
  • Tambahkeun sarta babagi almenak
  • Tambahkeun jeung ngapdet inpo kontak
  • Impor kontak, jieun grup, sarta balad pilarian
  • Paké aturan otomatis pikeun ngatur tur atur email
  • Ngatur grup distribusi

Modul 3: Ngagunakeun Skype pikeun Usaha

modul ieu bakal ngawanohkeun siswa Skype pikeun Usaha. Murid moal diajar kumaha ngagunakeun Skype pikeun Usaha pikeun talatah instan, web conferencing, sarta conferencing.Lessons audio jeung video

  • Skype pikeun Tinjauan Usaha
  • Olahtalatah instan dina Skype pikeun Usaha
  • Conferencing dina Skype pikeun Usaha

Lab: Ngagunakeun Skype pikeun Usaha

  • Ngatur kontak jeung grup di Skype pikeun Usaha
  • Ngagunakeun Olahtalatah saharita ku Skype pikeun Usaha
  • Conferencing dina Skype pikeun Usaha

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Nerangkeun fitur of Skype pikeun Usaha
  • Paké Skype pikeun Usaha pikeun Talatah Instan
  • Jieun Audio jeung Web konferensi
  • Ngatur kontak jeung grup di Skype pikeun Usaha

Modul 4: Ngagunakeun SharePoint Online

modul ieu nawarkeun siswa SharePoint Online. Murid moal diajar kumaha nomeran posisi jeung babagi dokumén di SharePoint Online. Sanggeus completing ieu santri modul bakal tiasa ngaropea loka SharePoint maranéhanana, milari eusi, ngaropea workflows di SharePoint Online, sarta ngonpigurasikeun management.Lessons informasi dumasar-daptar

  • Gawe sareng eusi situs na navigasi
  • Ngatur workflows di SharePoint Online
  • Nerapkeun kawijakan manajemen informasi

Lab: Ngagunakeun SharePoint Online

  • Eusi situs Search
  • Ngaropea navigasi situs
  • Ngatur persetujuan eusi

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Eusi situs Search
  • Ngaropea loka SharePoint Online
  • Nerapkeun kawijakan informasi
  • Ngatur workflows persetujuan eusi
  • Ngartos organizer eusi

Modul 5: Ngagunakeun OneDrive pikeun Usaha na OneNote Online

modul ieu bakal némbongkeun siswa cara nyieun, ngaropéa, simpen, sarta dokumén dibagikeun maké OneDrive pikeun Usaha. Murid moal diajar kumaha carana nyieun sarta kabuka notebooks OneNote tur dianggo ku bagian OneNote na kaca na kumaha carana nambahan eusi anyar ka page.Lessons OneNote anyar

  • Ihtisar OneDrive
  • OneNote Ihtisar Online

Lab: Ngagunakeun OneDrive pikeun Usaha

  • Jieun, tempoan, tur edit payil sareng OneDrive pikeun Usaha
  • Ngatur payil anjeun kalawan OneDrive pikeun Usaha

Lab: Ngagunakeun OneNote Online

  • Jieun tur ngatur hiji notebook OneNote
  • Candak jeung ngatur catetan
  • Nomeran posisi jeung babagi inpormasi

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Nerangkeun bédana antara OneDrive na OneDrive pikeun Usaha
  • Jieun jeung ngatur payil maké OneDrive pikeun Usaha
  • Tempo file OneDrive Anjeun ti alat sejenna
  • Bagikeun payil OneDrive anjeun kalawan batur
  • Jieun tur atur notebooks OneNote
  • Bagikeun informasi ti notebook a
  • Mangga paluruh émbaran dina notebook a
  • Ngatur eusi notebook

Kajadian upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita