ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

Openstack Mirantis Pelatihan Kursus & sertifikasi

Openstack Mirantis Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

sertipikasi

Openstack Mirantis Pelatihan Ihtisar Kursus

This five day Open Stack Mirantis Training course is for deployment engineers,administrators, architects or other IT team members responsible for the installation and deployments of OpenStack. The course provides participants with detailed understanding of the steps necessary to deploy an OpenStack lingkungan ti scratch. Ngaliwatan prosés sacara manual deploying OpenStack, sajaba ti layanan automation, siswa diajar kumaha pikeun ngaidentipikasi isu & cara nungkulan hurdles keur nalika hal buka salah. Tangtu ieu merlukeun santri janten pisan wawuh jeung linux (sistem operasi) garis paréntah (bash).

Dimaksudkeun pamiarsa pikeun Pelatihan Openstack-Mirantis

  • sistim Administrator
  • Insinyur deployment
  • arsiték solusi

Prerequisites pikeun Openstack Mirantis sertifikasi

  • pangalaman kuat ngagunakeun jalur komando Linux.
  • Pangalaman ngedit file conf kalawan vi atanapi sejenna redaktur cli

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita




bagian 1Openstack Arsitéktur
1 bacaanIkhtisar sajarah proyék na Kaluaran.
2 bacaanTinjauan proyék Core
3 bacaanHas komponén openstack bina.
4 bacaanKomponén specifics tur rinci.
5 bacaanJaringan logis tur fisik di Openstack.
bagian 2Openstack Instalasi Manual
6 bacaanNgonpigurasikeun OS (Ubuntu 14.04) jeung jaringan.
7 bacaanMasang na Konfigurasi database (MySQL) sareng olahtalatah (RabbitMQ) server.
8 bacaanMasang na Konfigurasi nu OpenStack Identity (Keystone).
9 bacaanMasang na Konfigurasi nu OpenStack Gambar Service (glance).
bagian 3OpenStack jejaring & Panyimpenan
10 bacaanMasang jaringan OpenStack (neutron) jasa
11 bacaanKonfigurasi jejaring (neutron) nganggo ML2 nyolok-di jeung supir Buka vSwitch
12 bacaanMasang na Konfigurasi nu OpenStack ngitung (Nova), Konfigurasi OpenStack ngitung (Nova) kalawan KVM hypervisor.
13 bacaanMasang na Konfigurasi OpenStack dasbor (cakrawala)
14 bacaanMasang na Konfigurasi OpenStack Blok Panyimpenan (cinder)
15 bacaanKonfigurasi OpenStack Blok Panyimpenan (cinder) ngagunakeun dua deui tungtung (LVM)
16 bacaanMasang na Konfigurasi OpenStack orchestration (panas)
bagian 4Tinjauan bahan bakar jeung arsitéktur
17 bacaanTinjauan suluh, Arsitéktur suluh.
18 bacaaninstall Suluh
19 bacaanNyebarkeun lingkungan OpenStack kalawan Suluh
20 bacaanwatesan suluh
21 bacaanngungkulan suluh.
bagian 5cakrawala
22 bacaanIhtisar proyék
23 bacaanNgajalankeun titik ti dasbor & cli.
24 bacaanngatur proyék
25 bacaanNgatur pamaké sarta kuota.
26 bacaanNgatur jaringan.
bagian 6KeyStone
27 bacaanTinjauan proyék.
28 bacaanNgatur jasa identitas keystone via cli
bagian 7neuteup saliwatan
29 bacaanIhtisar proyék
30 bacaanNgatur gambar via cli
bagian 8Swift
31 bacaanIhtisar proyék
32 bacaanPamakéan sarta Paké kasus
33 bacaanUlangan, Kaamanan / ACLâ € ™ an.
34 bacaanSwift Operasi, muatkeun di bagéan
35 bacaanNambahkeun metadata kana objék, Purwokerto.
bagian 9panas
36 bacaanPanas tukang & pamakéan kasus.
37 bacaanarsitéktur panas.
38 bacaanPanas orchestration Citakan (panas) format.
39 bacaanPanas Autoscaling.