ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Oracle 11 g PL SQL pamekar

Oracle 11 g PL SQL pamekar Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Oracle 11 g PL SQL Pelatihan pamekar Ihtisar Kursus

PL / SQL mangrupakeun kombinasi SQL sapanjang kalawan fitur prosedural tina basa programming. Ieu diwangun ku Oracle Corporation di mimiti 90 pikeun ningkatkeun kamampuan tina SQL.PL/SQL (Basa prosedural / terstruktur pamundut Basa) nyaéta extension basa prosedural Oracle Corporation pikeun SQL jeung Oracle database relational. PL / SQL geus sadia di Oracle databés

Tujuan Oracle 11 g PL SQL Pelatihan pamekar

Sanggeus completing palajaran ieu, anjeun kudu bisa:

  • Nerangkeun Chairil Anwar anu PL basa Programming / SQL
  • Nulis jeung ngaéksekusi program PL / SQL di SQL * Ditambah
  • Ngaéksekusi / SQL tipe data fungsi artos PL
  • output tampilan ngaliwatan PL program / SQL
  • Ngamanipulasi string karakter dina PL program / SQL
  • program / SQL debug PL

Dimaksudkeun pamiarsa pikeun Tangtu pamekar Oracle 11 g PL SQL

tutorial ieu dirancang pikeun Software Profesional, anu daék diajar PL / SQL Programming Basa dina hambalan basajan tur gampang. tutorial ieu bakal masihan anjeun pamahaman hébat kana konsep Programming PL / SQL, sarta sanggeus completing tutorial ieu, anjeun bakal di tingkat panengah kaahlian ti mana anjeun bisa nyandak diri ka tingkat luhur kaahlian.

Prerequisiteskeur sertifikasi pamekar Oracle 11 g PL SQL

Anjeun kudu gaduh pamahaman dasar software konsep dasar kawas naon database, kode sumber, pangropéa téksu jeung dijalankeunnana program, jsb Mun anjeun geus boga pamahaman kana SQL jeung basa pamrograman komputer lianna mangka bakal hiji kaunggulan nambahan pikeun lumangsungna.

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  1. Bubuka keur PL / SQL
  • Nangtukeun mangpaat PL / SQL Subprograms
  • Tinjauan sahiji jenis PL blok / SQL
  • Jieun Blok Anonim Basajan
  • Kumaha carana ngahasilkeun kaluaran ti PL / SQL Blok?

2. Dibewarakeun PL / SQL Identifiers

  • Daptar Tipe béda tina Identifiers dina PL / SQL subprogram
  • Pamakéan ti Bagéan déklaratif mun Ngartikeun Identifiers
  • Paké variabel pikeun nyimpen data
  • Identipikasi Tipe skalar Data
  • The% tipe atribut
  • Naon ngarupakeun variabel ngabeungkeut?
  • Urutan di PL / SQL ungkapan

3. Tulis pernyataan Executable

  • Ngajelaskeun Pedoman Dasar PL / SQL Blok Rumpaka
  • Diajar Aryani Code
  • Deployment of Fungsi SQL di PL / SQL
  • Kumaha carana ngarobah Tipe Data?
  • Ngajelaskeun Nested blok
  • Nangtukeun operator di PL / SQL

4. Interaksi jeung Server Oracle

  • Nu dipake pernyataan MILIH di PL / SQL
  • Meunangkeun Data di PL / SQL
  • Konsep SQL kursor
  • Ulah Kasalahan ku ngagunakeun Konvénsi ngaran nalika maké dimeunangkeun jeung pernyataan DML
  • Data manipulasi dina Server nganggo PL / SQL
  • Ngartos konsép SQL kursor
  • Pamakéan nandakeun SQL kursor atribut pikeun ménta Eupan Balik kana DML
  • Simpen na Piceun transaksi

5. kontrol struktur

  • processing kondisional maké IF pernyataan
  • processing kondisional maké pernyataan hal
  • Ngajelaskeun Pernyataan Citakan: Loop basajan
  • Ngajelaskeun Sedengkeun Pernyataan Citakan: Loop
  • Ngajelaskeun Pikeun Pernyataan Citakan: Loop
  • Nganggo Teraskeun Pernyataan

6. Tipe Data komposit

  • Paké PL / SQL Records
  • The% ROWTYPE atribut
  • Ngalebetkeun na Apdet kalawan PL / SQL Records
  • Indéks ku Tables
  • Nalungtik indéks ku Table Métode
  • Paké indéks ku Table of Records

7. Cursors eksplisit

  • Naon Cursors eksplisit?
  • Dibewarakeun kursor
  • Buka kursor
  • Dipulut data ti kursor
  • Tutup kursor
  • Kursor Pikeun loop
  • The% NOTFOUND na% atribut ROWCOUNT
  • Ngajelaskeun pikeun ngamutahirkeun Klausa na WHERE Klausa ayeuna

8. Ngatur iwal

  • ngartos éntitas
  • Nanganan iwal ku PL / SQL
  • Bubu siap pake Oracle Server Kasalahan
  • Bubu Non-siap pake Oracle Server Kasalahan
  • Bubu éntitas pamaké-diartikeun
  • propagate éntitas
  • RAISE_APPLICATION_ERROR Prosedur

9. Prosedur disimpen

  • Jieun Modularized na layered Subprogram Desain
  • Modularize Development Jeung PL / SQL blok
  • Neuleuman PL / SQL palaksanaan Lingkungan
  • Daptar mangpaat maké PL / SQL Subprograms
  • Daptar béda antara Anonim blok na Subprograms
  • Jieun, Telepon, sarta Cabut Prosedur Disimpen
  • Nerapkeun Prosedur parameter jeung parameter modeu
  • Témbongkeun Prosedur Émbaran

10. Fungsi disimpen na Debugging Subprograms

  • Jieun, Telepon, sarta Leupaskeun hiji Fungsi Disimpen
  • Nangtukeun kaunggulan tina ngagunakeun Fungsi Disimpen
  • Nangtukeun léngkah nyieun fungsi disimpen
  • Nu dipake Fungsi pamaké-didefinisikeun dina pernyataan SQL
  • Watesan nalika nelepon Fungsi
  • efek samping kadali lamun nelepon Fungsi
  • Émbaran Témbongkeun Fungsi
  • Kumaha debug Fungsi sarta Prosedur?

11. bungkusan

  • Listing kaunggulan bungkusan
  • ngajelaskeun bungkusan
  • Naon anu komponen Paket a?
  • Ngamekarkeun Paket a
  • Kumaha ngaktipkeun pisibilitas komponén hiji Paket urang?
  • Jieun spésifikasi Paket na Awak maké SQL anu nyieun Pernyataan na SQL pamekar
  • Nu dipake dina Paket Constructs
  • Ningali PL / SQL Code Sumber ngagunakeun Kamus Data

12. bungkusan Deploying

  • Overloading Subprograms di PL / SQL
  • Nganggo Paket baku
  • Paké teung Declarations pikeun ngajawab ilegal Prosedur Rujukan
  • Nerapkeun Paket Fungsi di SQL jeung Watesan
  • State pengkuh bungkusan
  • State pengkuh tina hiji kursor Paket
  • efek samping kadali PL / SQL Subprograms
  • Nu dipake Tables PL / SQL of Records dina bungkusan

13. Bungkusan nerapkeun Oracle-disadiakeun di Development Aplikasi

  • Bungkusan Oracle-disadiakeun naon?
  • Conto sababaraha bungkusan Oracle-disadiakeun
  • Kumaha carana sangkan nu Paket DBMS_OUTPUT dianggo?
  • Nganggo Paket UTL_FILE mun berinteraksi sareng System Payil Operasi
  • Nu dipake dina Paket UTL_MAIL
  • Tulis UTL_MAIL Subprograms

14. SQL dinamis

  • The palaksanaan Aliran of SQL
  • Naon Cim SQL?
  • Dibewarakeun variabel kursor
  • Dinamis Executing hiji PL / SQL Blok
  • Ngonpigurasikeun Asalna Cim SQL mun compile PL / SQL Code
  • Kumaha nu dipake DBMS_SQL Paket?
  • Nerapkeun DBMS_SQL ku Pernyataan Parameterized DML
  • SQL dinamis Completeness Fungsional

15. Pertimbangan desain keur PL / SQL Code

  • Ngabakukeun konstanta sarta éntitas
  • Ngartos Lokal Subprograms
  • Tulis transaksi Otonom
  • Ngalaksanakeun Hint NOCOPY kompiler
  • Nu dipake dina Hint PARALLEL_ENABLE
  • The Palang-Sidang PL / SQL Cache Fungsi Hasil
  • The deterministik Klausa kalawan Fungsi
  • Pamakéan of PCplus beungkeutan pikeun ningkatkeun pungsi gawéna

16. micu

  • ngajelaskeun micu
  • Nangtukeun Tipe pemicu Acara na Awak
  • Skenario Aplikasi bisnis keur ngalaksanakeun micu
  • Jieun DML micu ngagunakeun Jieun pemicu Pernyataan na SQL pamekar
  • Nangtukeun pemicu Acara Tipe, Awak, sarta Firing (Timing)
  • Bedana antara Pernyataan Level micu na Baris Level micu
  • Jieun Gantina na ditumpurkeun micu
  • Kumaha Atur, Test na Cabut micu?

17. Nyieun sanyawa, DDL, sarta Acara databés micu

  • Naon micu sanyawa?
  • Nangtukeun Bagean Timing-Point of a pemicu Table sanyawa
  • Ngartos sanyawa Struktur pemicu pikeun Tables jeung Tampilan
  • Nerapkeun pemicu sanyawa pikeun ngabéréskeun nu Kasalahan Mutating Table
  • Babandingan databés micu mun Prosedur Disimpen
  • Jieun micu on pernyataan DDL
  • Jieun databés-Acara na System-Kajadian micu
  • Statusna Sistim dibutuhkeun pikeun Atur micu

18. PL / SQL kompiler

  • What is the PL / SQL kompiler?
  • Ngajelaskeun parameter Initialization pikeun PL / SQL Kompilasi
  • Daptar warnings PL / SQL compile Time anyar
  • Ikhtisar warnings PL / SQL compile Waktu keur Subprograms
  • Daptar mangpaat warnings kompiler
  • Daptar PL / SQL compile Time Perhatosan Messages Categories
  • Netepkeun Perhatosan Messages tingkatan: Ngagunakeun SQL pamekar, PLSQL_WARNINGS Initialization parameter, sarta warnings DBMS_WARNING Témbongkeun kompiler: Ngagunakeun SQL pamekar, SQL * Tambih Deui, atawa Data Kamus Tampilan

19. ngatur Depéndensi

  • Ikhtisar Schema Objék Depéndensi
  • Query Depéndensi Objék langsung ngagunakeun USER_DEPENDENCIES Témbongkeun
  • Query hiji obyék urang Status
  • Invalidation objék depéndensi
  • Mintonkeun Depéndensi langsung jeung teu langsung
  • Rupa-Grained Manajemén Dependency di Oracle databés 12c
  • Ngartos Depéndensi Jauh
  • Recompile hiji Unit Program PL / SQL

sertipikasi

fter completing calon tangtu ieu kudu disiapkeun nyandak dua ujian:
Step1 Pas Ujian Ieu
Milih salah sahiji ujian ieu
Oracle databés SQL Ahli
OR
Oracle databés 11g: SQL Chairil Anwar I
OR
Oracle databés 12c: Chairil Anwar SQL
Step2 Pas Ujian Ieu
Milih salah sahiji ujian ieu
Program jeung PL / SQL
OR
Oracle databés 11g: Program kalawan PL / SQLFor info langkung bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita