ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Sateuacanna pamekar Oracle 11 g PL SQL

Oracle 11 g PLSQL pamekar sateuacanna Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Oracle 11 g PLSQL pamekar sateuacanna Pelatihan Kursus

Dina databés Oracle ieu 11G Advanced PL latihan / SQL, ahli instruktur Oracle Universitas baris mantuan anjeun neuleuman fitur canggih tina PL / SQL mendesain na Ngepaskeun PL / SQL. Anjeun bakal diajar kumaha eta interfaces jeung database na aplikasi sejenna di ragam paling efisien.

diajar ka

  • PL / SQL ngarancang lila pangalusna.
  • Jieun PL aplikasi / SQL anu make kumpulan.
  • Nerapkeun database pribados virtual kalayan kontrol aksés rupa-grained.
  • Tulis kode pikeun panganteur sareng C éksternal na aplikasi Java.
  • Tulis kode pikeun panganteur sareng objek badag tur nganggo SecureFile LOBs.
  • Nulis jeung Ngepaskeun PL kode / SQL éféktif carana ngamaksimalkeun kinerja.

tujuanOracle 11 g PLSQL Pelatihan sateuacanna pamekar

  • Desain bungkusan PL / SQL jeung unit program nu ngaéksekusi epektip
  • Tulis kode pikeun panganteur sareng aplikasi éksternal jeung sistem operasi
  • Jieun PL aplikasi / SQL anu make kumpulan
  • Nulis jeung Ngepaskeun kode PL / SQL éféktif carana ngamaksimalkeun kinerja
  • Nerapkeun database pribados virtual kalayan kontrol aksés rupa-grained
  • Tulis kode pikeun panganteur sareng objek badag tur nganggo SecureFile LOBs

Téhnologi Leyuran inovatif nawarkeun PL / SQL pamekar sateuacanna Pelatihan di 9 lokasi béda di India - Bangalore, Purwakarta, Cirebon, Gurgaon, Cimahi, Kolkata, Sukabumi, Noida & Pune.

Dimaksudkeun pamiarsa pikeunOracle 11 g PLSQL pamekar sateuacanna Kursus

  • Kuncén database
  • pamekar aplikasi
  • PL / SQL pamekar

PrerequisiteskeurOracle 11 g PLSQL sertifikasi sateuacanna pamekar

    • Pangaweruh ngeunaan SQL
    • PL / SQL pangalaman Programming
    • Prerequisites ujian

Calon kudu boga "Oracle PL / SQL pamekar Mitra" sertifikasi

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  1. perkenalan
    • tujuan tangtosna
    • agenda tangtu
    • Tables tur data dipaké pikeun tangtu ieu
    • Tinjauan tina lingkungan ngembangkeun: SQL pamekar, SQL Ditambah
  2. PL / SQL Konsép Programming Review
    • Identipikasi PL struktur blok / SQL
    • jieun prosedur
    • jieun fungsi
    • palarangan Daptar jeung tungtunan dina nelepon fungsi tina ungkapan SQL
    • jieun bungkusan
    • Review of cursors implisit sarta eksplisit
    • sintaksis iwal Daptar
    • Nangtukeun bungkusan Oracle disadiakeun
  3. Ngarancang PL / Code SQL
    • Ngajelaskeun jenis data siap pake
    • Jieun subtypes dumasar kana jenis nu aya pikeun hiji aplikasi
    • Daptar tungtunan béda pikeun desain kursor
    • kursor variabel
  4. ngagunakeun Bondowoso
    • Tinjauan koleksi
    • Paké arrays Associative
    • Paké tabel Nested
    • Pamakéan nandakeun VARRAYs
    • Bandingkeun nested tabel sarta VARRAYs
    • Tulis PL program / SQL anu make kumpulan
    • Pamakéan nandakeun Bondowoso éféktif
  5. Manipulasi objék ageung
    • Ngajelaskeun hiji objek LOB
    • Pamakéan nandakeun BFILEs
    • Paké DBMS_LOB.READ na DBMS_LOB.WRITE pikeun ngamanipulasi LOBs
    • Jieun LOB samentara programmatically jeung pakét DBMS_LOB
    • Bubuka keur SecureFile LOBs
    • Paké SecureFile LOBs pikeun nyimpen dokumen
    • Ngarobah BasicFile LOBs kana format SecureFile LOB
    • Aktipkeun réduplikasi jeung komprési
  6. Ngagunakeun Advanced Interface Métode
    • Nelepon Prosedur kaluar ti PL / SQL
    • Mangpaat Prosedur kaluar
    • métode panganteur canggih C
    • métode panganteur canggih Java
  7. Kinerja jeung Is Tuning
    • Ngartos tur pangaruh compiler anu
    • Ngepaskeun PL / kode SQL
    • Aktipkeun intra Unit inlining
    • Identipikasi sarta isu memori Ngepaskeun
    • Ngakuan isu jaringan
  8. Ngaronjatkeun Performance kalawan cache
    • Ngajelaskeun hasil cache
    • Pamakéan nandakeun SQL hasilna query cache
    • PL / SQL cache fungsi
    • Marios PL fungsi / SQL pertimbangan cache
  9. Analisa PL / SQL Code
    • Pananjung Émbaran Coding
    • ngagunakeun DBMS_DESCRIBE
    • ngagunakeun ALL_ARGUMENTS
    • ngagunakeun DBMS_UTILITY.FORMAT_CALL_STACK
    • Ngumpulkeun PL / lingkup Data
    • The pamaké / ALL / DBA_IDENTIFIERS Katalog Témbongkeun
    • DBMS_METADATA Paket
  10. Profil sarta Tracing PL / Code SQL
    • Tracing PL / SQL palaksanaan
    • Tracing PL / SQL: Hambalan
  11. Ngalaksanakeun VPD kalawan Rupa-Grained Aksés Control
    • Ngartos kumaha kontrol aksés rupa-grained jalan sakabéh
    • Nerangkeun fitur kontrol aksés rupa-grained
    • Ngajelaskeun hiji kontéks aplikasi
    • Jieun hiji kontéks aplikasi
    • Nyetel hiji kontéks aplikasi
    • Daptar prosedur DBMS_RLS
    • Nerapkeun kawijakan
    • Pamundut ti kamus pintonan nyekel informasi dina aksés rupa-grained
  12. Safeguarding anjeun Code Ngalawan SQL suntik Serangan
    • Ihtisar suntik SQL
    • Ngurangan serangan Surface
    • Ngahindarkeun SQL Cim
    • Ngagunakeun Alesan meungkeut
    • Nyaring Input kalawan DBMS_ASSERT
    • Ngarancang Code salawasna SQL Injections
    • Kode nguji pikeun flaws suntik SQL

sertipikasi

Sanggeus completing tangtu ieu Calon kudu masihan "Oracle 11g Advanced PL / SQL 1Z0-146" Ujian keur meunang sertifikasi. Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita