ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

Oracle-12c-databés-Administrasi-Cimanuk

Oracle 12 C databés Administrasi Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Oracle 12 C databés Administrasi Pelatihan Kursus

Oracle database: bubuka keur SQL latihan mantuan Anjeun nulis subqueries, ngagabungkeun sababaraha queries kana pamundut single maké operator Romadhon tur ngalaporkeun data aggregated maké fungsi grup. Diajar ieu sareng langkung ngaliwatan leungeun-on latihan.

  • Ngartos konsep dasar basis data relational mastikeun kode refined ku pamekar.
  • Jieun laporan data dumasar sarta diwatesan.
  • Ngajalankeun pernyataan manipulasi data (DML).
  • aksés database kadali kana objék nu tangtu.
  • Ngatur schema objék.
  • Ngatur objék kalawan pintonan data kamus.
  • Meunangkeun baris jeung kolom data tina tabel.
  • statusna kontrol dina obyek sarta sistem tingkat.
  • Jieun indexes na konstrain; ngarobah schema objék aya.
  • Jieun na pamundut tabel éksternal.

tujuan Pelatihan Oracle 12 C

  • Nangtukeun komponén struktural utama dina Oracle databés 12c
  • Jieun laporan data aggregated
  • Tulis pernyataan MILIH nu ngawengku queries
  • Meunangkeun baris jeung kolom data tina tabel
  • Ngajalankeun DML di Oracle databés 12c
  • Jieun tabel pikeun nyimpen data
  • Ngagunakeun pintonan pikeun nembongkeun data
  • aksés database kontrol pikeun objék husus
  • Ngatur schema objék
  • Tampilan data ti sababaraha tabel ngagunakeun ANSI SQL 99 gabung rumpaka
  • Ngatur objék kalawan pintonan data kamus
  • Tulis sababaraha-kolom sub-queries
  • Employ fungsi SQL pikeun meunangkeun data ngaropéa
  • Paké skalar sarta correlated sub-queries
  • Jieun laporan data dumasar sarta diwatesan

Prerequisites pikeun Oracle 12 C Cerfitification

Salian pangalaman profésional maranéhanana, siswa anu hadir latihan ieu kudu geus boga pangaweruh teknis di handap:

  • ngolah data
  • Familiarity kalawan konsep ngolah data jeung téhnik

dimaksudkeun pamiarsa of Oracle 12 C Course

  • Data Gudang Administrator
  • bentuk pamekar
  • analis sistim
  • analis bisnis
  • pamekar
  • pamekar aplikasi
  • PL / SQL pamekar

Course Outline Duration: 05 Days

  1. Ikhtisar Oracle databés 12
    • Konfigurasi conto na database
    • Conceptualizing arsitektur Oracle 12c
  2. Wangun hiji Oracle 12
    • Nyieun pangkalan data
    • Dimimitian tur stopping pangkalan data
  3. Automating administrasi jeung Oracle perusahaan Manager (OEM) Awan Control 12
    • Evaluating arsitektur OEM
    • Ngajaga database sareng OEM Awan Control 12c
  4. Kedip-kedip Balik Oracle 12
    • Konfigurasi bolaykeun tablespaces
    • Mantau na reversing parobahan data
  5. Ngatur Pamaké sarta Sumberdaya
    • Ngadegkeun rekening pamaké
    • Enforcing kaamanan
  6. Pintonan Manajemén Spasi
    • Wangunan hirarki gudang
    • data structuring sarta bagéan indéks
  7. Ngabagi keur Performance na Administrasi
    • Nyieun bagi sarta subpartitioned tabel
    • Ngajaga partitions indéks
  8. Ngawangun databés Sesar-toleran
    • Safeguarding pangkalan data
    • Nyadangkeun databés Calung recovery

Tangtu Lilana: 05 Days

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita