ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Oracle-12c-databés-Administrasi-Cimanuk

Oracle 12 C databés Administrasi Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

sertipikasi

Oracle 12 C databés Administrasi Pelatihan Kursus

Oracle database: bubuka keur SQL latihan mantuan Anjeun nulis subqueries, ngagabungkeun sababaraha queries kana pamundut single maké operator Romadhon tur ngalaporkeun data aggregated maké fungsi grup. Diajar ieu sareng langkung ngaliwatan leungeun-on latihan.

  • Ngartos konsep dasar basis data relational mastikeun kode refined ku pamekar.
  • Jieun laporan data dumasar sarta diwatesan.
  • Ngajalankeun pernyataan manipulasi data (DML).
  • aksés database kadali kana objék nu tangtu.
  • Ngatur schema objék.
  • Ngatur objék kalawan pintonan data kamus.
  • Meunangkeun baris jeung kolom data tina tabel.
  • statusna kontrol dina obyek sarta sistem tingkat.
  • Jieun indexes na konstrain; ngarobah schema objék aya.
  • Jieun na pamundut tabel éksternal.

tujuanPelatihan Oracle 12 C

  • Nangtukeun komponén struktural utama dina Oracle databés 12c
  • Jieun laporan data aggregated
  • Tulis pernyataan MILIH nu ngawengku queries
  • Meunangkeun baris jeung kolom data tina tabel
  • Ngajalankeun DML di Oracle databés 12c
  • Jieun tabel pikeun nyimpen data
  • Ngagunakeun pintonan pikeun nembongkeun data
  • aksés database kontrol pikeun objék husus
  • Ngatur schema objék
  • Tampilan data ti sababaraha tabel ngagunakeun ANSI SQL 99 gabung rumpaka
  • Ngatur objék kalawan pintonan data kamus
  • Tulis sababaraha-kolom sub-queries
  • Employ fungsi SQL pikeun meunangkeun data ngaropéa
  • Paké skalar sarta correlated sub-queries
  • Jieun laporan data dumasar sarta diwatesan

Prerequisites pikeunOracle 12 C Cerfitification

Salian pangalaman profésional maranéhanana, siswa anu hadir latihan ieu kudu geus boga pangaweruh teknis di handap:

  • ngolah data
  • Familiarity kalawan konsep ngolah data jeung téhnik

dimaksudkeun pamiarsatiKursus Oracle 12 C

  • Data Gudang Administrator
  • bentuk pamekar
  • analis sistim
  • analis bisnis
  • pamekar
  • pamekar aplikasi
  • PL / SQL pamekar

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita


bagian 1Ikhtisar Oracle databés 12
1 bacaanKonfigurasi conto na database
2 bacaanConceptualizing arsitektur Oracle 12c
bagian 2Wangun hiji Oracle 12
3 bacaanNyieun pangkalan data
4 bacaanDimimitian tur stopping pangkalan data
bagian 3Automating administrasi jeung Oracle perusahaan Manager (OEM) Awan Control 12
5 bacaanEvaluating arsitektur OEM
6 bacaanNgajaga database sareng OEM Awan Control 12c
bagian 4Kedip-kedip Balik Oracle 12
7 bacaanKonfigurasi bolaykeun tablespaces
8 bacaanMantau na reversing parobahan data
bagian 5Ngatur Pamaké sarta Sumberdaya
9 bacaanNgadegkeun rekening pamaké
10 bacaanEnforcing kaamanan
bagian 6Pintonan Manajemén Spasi
11 bacaanWangunan hirarki gudang
12 bacaandata structuring sarta bagéan indéks
bagian 7Ngabagi keur Performance na Administrasi
13 bacaanNyieun bagi sarta subpartitioned tabel
14 bacaanNgajaga partitions indéks
bagian 8Ngawangun databés Sesar-toleran
15 bacaanSafeguarding pangkalan data
16 bacaanNyadangkeun databés Calung recovery