ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Oracle CPQ Awan Konéng Beubeur rel 2016 R1 Ed 1

Oracle CPQ Awan Konéng Beubeur rel 2016 R1 Ed 1 Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Oracle CPQ Awan Konéng Beubeur rel 2016 R1 Ed 1 Pelatihan Kursus

nu Tangtu Oracle CPQ Awan Konéng Beubeur nyadiakeun peserta didik jeung kaahlian dasar jeung pangaweruh perlu administer hiji situs Oracle CPQ Awan. Admins bakal diajar kumaha pikeun ngonpigurasikeun aplikasi pikeun papanggih kasus pamakéan basajan, tetep duanana pamaké jualan na pangurus hareup dina pikiran. Latihan sarta demo sakuliah tangtu masihan peserta didik leungeun-on pangalaman dina setelan tina hiji Oracle situs CPQ Awan pikeun hiji parusahaan conto nu butuh kagunaan umum tina aplikasina.

kursus dimimitian kalawan tinjauan tina aplikasi Oracle CPQ Awan, Prosés, katut jejer administrasi umum lianna. Sanggeus ngadegkeun basa pikeun administrating sistem, tangtu nyertakeun tilu wewengkon utama administrasi: Konfigurasi, Dagang, jeung Dokumén desainer. lila-na pertimbangan desain pangalusna nu disadiakeun pikeun tiap wewengkon aplikasina. Dina ahir tangtu, siswa bakal tiasa ngawangun hiji Konfigurasi dasar, jieun perobahan hanca kana prosés Dagang, jeung eupan data urus dinamis kana kaluaran Dokumén desainer anyar.

Tujuan Pelatihan Oracle CPQ Awan Konéng Beubeur rel 2016 R1 Ed 1

  • Nyusunna mangrupa Configurator dasar bari ngamangpaatkeun lila pangalusna
  • Nerapkeun parobahan fungsi kana prosés Dagang baku
  • Jieun Dokumén kaluaran desainer dasar yén utilizes data dinamis tina transaksi
  • Numbu hiji kaluaran Dokumén desainer kana perenah Dagang, sahingga completing prosés Oracle CPQ Awan dasar
  • Jieun Konfigurasi sarta Dagang layouts mobile nu dioptimalkeun pikeun pangalaman tablet
  • Nerangkeun proses Oracle CPQ Awan sakumaha eta relates to duanana pamaké jualan na pangurus

Dimaksudkeun pamiarsa of Oracle CPQ Awan Konéng Beubeur rel 2016 R1 Ed 1 Kursus

  • sistim Administrator
  • Ménéjer proyék
  • palaksanaan konsultan
  • konsultan konfigurasi
  • Implementer konfigurasi

Prerequisites pikeun Oracle CPQ Awan Konéng Beubeur rel 2016 R1 Ed 1 sertifikasi

  • Microsoft Excel / OpenOffice Calc

Tangtu Outline Lilana: 4 Days

tangtu Perkenalan

  • Ihtisar Prosés Oracle CPQ Awan
  • Pamaké-Sisi Ihtisar

Administrasi umum

  • Ihtisar administrator
  • Remen Dipaké Administrasi Pakakas (Berkas Manajer, Purwokerto pamaké, sarta PCplus Data Download)
  • Bagian / Cipondoh, Tangerang Master na PCplus Data pépéling
  • Tables data

konfigurasi

  • Bubuka keur Konfigurasi
  • hirarki produk
  • Atribut Configurable na Arrays
  • Ngalir Konfigurasi sarta Redaksi Layout
  • Aturan konfigurasi
  • Bagian atribut asosiasi
  • Setélan konfigurasi

padagangan

  • Bubuka keur Dagang na Admin Napigasi
  • atribut dagang
  • Dagang Layout Editor
  • Dagang Laku lampah sarta Manajemén Formula
  • Runtuyan persetujuan na Citakan Email
  • Aturan dagang
  • Hambalan, Propil Pamilon na Aturan Transisi

dokumen desainer

  • Bubuka ka Dokumén desainer
  • Nyieun hiji Dokumén desainer Anyar jeung nyawang Kaluaran nu
  • Dokumen Editor desainer
  • Layouts
  • elemen
  • Kaayaan jeung puteran

Mobile

  • Bubuka keur Mobile
  • mobile Konfigurasi
  • Mobile Dagang

Lingkungan sarta Migrasi

  • Lingkungan ngembangkeun, Test, sarta Produksi
  • migrasi Center

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita