ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Oracle 11g database

Oracle databés 11g: Administrasi Wagub I Pelatihan Kursus & certifications

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Oracle databés 11g: Administrasi Wagub I

Ieu Oracle databés 11g: Administrasi Wagub I Release 2 Tangtu explores Chairil Anwar administrasi database dasar. instruktur ahli Oracle Universitas baris nguatkeun jejer jeung leungeun-on terstruktur amalan anu bakal nyiapkeun maneh keur Oracle Certified pakait ujian Mitra.

tujuan

  • Install Oracle Grid infrasturktur
  • Masang sareng ngonpigurasikeun Oracle databés 11g
  • Ngonpigurasikeun jasa Oracle Net
  • Ngawas sarta administer data bolaykeun
  • Ngatur strukturna gudang database
  • Jieun na administer rekening pamaké
  • Nedunan cadangan dasar na recovery tina database a
  • Ngatur concurrency data
  • kinerja monitor
  • Ngajelaskeun Oracle databés Arsitéktur

dimaksudkeun pamiarsa

  • Kuncén database
  • pamekar Java
  • rojongan Insinyur
  • konsultan teknis
  • Administrator teknis

Prerequisites

  • Dicokot Oracle Perkenalan ka Tangtu SQL atawa sarimbag pangalaman
  • Oracle databés: Perkenalan mun SQL

Course Outline Duration: 5 Days

Eksplor Oracle databés Arsitéktur

  • Oracle databés Ihtisar Arsitéktur
  • Oracle ASM Ihtisar Arsitéktur
  • prosés Arsitéktur
  • structrues memori
  • struktur gudang logis tur fisik
  • komponén gudang ASM

Masang Software Oracle Anjeun

  • Tugas ti hiji Oracle databés Administrator
  • Parabot Dipaké pikeun administer hiji Oracle databés
  • Syarat System: instalasi
  • OUI (Sumuhun)
  • Masang Oracle Grid infrasturktur
  • Masang Oracle databés Software
  • jempe Pasang

Nyieun hiji Oracle databés

  • Perencanaan databés anu
  • Ngagunakeun DBCA ka Jieun databés a
  • Manajemén sandi
  • Nyieun hiji Desain databés Citakan
  • Ngagunakeun DBCA ka Hapus databés a

Ngatur dina Oracle databés conto

  • Mimitian sarta ngeureunkeun database Oracle sareng komponenana
  • Paké Oracle perusahaan Manajer
  • Ngakses database sareng SQLPlus
  • Ngaropéa parameter instalasi database
  • Nerangkeun tahapan ngamimitian database
  • Ngajelaskeun pilihan database shutdown
  • Nempo log ngageter
  • pintonan aksés kinerja dinamis

Ngokolakeun ASM conto

  • Nyetél initialization file parameter pikeun ASM conto
  • Mimitian up na Cicing turun instansi ASM
  • Administer ASM Grup disk

Konfigurasi nu Oracle Network Lingkungan

  • Paké perusahaan Manajer nyieun jeung ngonpigurasikeun pangdéngé di
  • Aktipkeun Oracle ngabalikan ngawas pangdéngé di
  • Paké tnsping pikeun nguji Oracle konektipitas Net
  • Identipikasi lamun ngagunakeun server babarengan jeung lamun ngagunakeun dedicated server

Ngatur struktur Panyimpenan databés

  • struktur gudang
  • Kumaha Data Table disimpen
  • Anatomi a databés Blok
  • Manajemén spasi dina Tablespaces
  • Tablespaces dina databés Preconfigured
  • Lampah jeung Tablespaces
  • Oracle Diurus Payil (OMF)

Administering Kaamanan pamaké

  • Akun database pamaké
  • Akun Administratif siap pake
  • Mangpaat Kalungguhan
  • Kalungguhan siap pake
  • ngalaksanakeun Propil

Ngatur Data Concurrency

  • data Concurrency
  • mékanisme Enqueue
  • Resolving konci Konflik
  • Deadlocks

Ngatur bolaykeun Data

  • data manipulasi
  • Transaksi sarta Data bolaykeun
  • Bolaykeun Data versus Data Redo
  • Konfigurasi bolaykeun ingetan

Ngalaksanakeun Oracle databés Auditing

  • Ngajelaskeun tanggung jawab DBA pikeun kaamanan
  • Aktipkeun baku auditing database
  • Sebutkeun pilihan Inok
  • Inpo Inok Review
  • Mertahankeun jalan satapak Inok

database Purwokerto

  • Ngatur statistik optimizer
  • Ngokolakeun otomatis Workload Repository (AWR)
  • Nganggo databés otomatis diagnostik Monitor (ADDM)
  • Ngajelaskeun tur make kerangka piwuruk
  • Atur thresholds ngageter
  • Paké ngabejaan server-dihasilkeun
  • Paké tugas otomatis

Manajemén kinerja

  • pangimeutan kinerja
  • Ngatur komponén Mémori
  • Sangkan Manajemén Mémori otomatis (AMM)
  • Otomatis Mémori panaséhat Tanjungjaya
  • Ngagunakeun Mémori Advisors
  • Statistik Performance dinamis
  • Ngungkulan jeung Tuning Tampilan
  • Objék sah na unusable

Nyadangkeun tur Pamulihan Konsép

  • Bagian tina Proyék anjeun
  • pernyataan paranti
  • pamaké kasalahan
  • Pamahaman conto Pamulihan
  • Fase conto Pamulihan
  • Ngagunakeun MTTR panaséhat
  • Media paranti
  • Arsip Log Payil

Pintonan cadangan databés

  • Leyuran cadangan: Kapercayaan
  • Oracle aman Nyadangkeun
  • Pamaké-Diurus Nyadangkeun
  • hal istilah
  • Pamulihan Manager (RMAN)
  • Konfigurasi Setélan Nyadangkeun
  • Nyieun Up nu Control File ka File Trace
  • Mantau Pamulihan Area Flash

Pintonan databés Pamulihan

  • Muka databés a
  • Data Pamulihan panaséhat
  • Leungitna hiji Control File
  • Leungitna hiji payil Redo Log
  • Data Pamulihan panaséhat
  • gagal data
  • Listing gagal Data
  • Data Pamulihan panaséhat Tampilan

pindah Data

  • Ngajelaskeun cara pikeun mindahkeun data
  • Jieun tur ngagunakeun objek diréktori
  • Pamakéan nandakeun SQL * bastian pindah data
  • Paké tabel éksternal pindah data
  • arsitéktur umum Oracle Data Kongrés
  • Paké Data Kongrés ékspor jeung impor keur mindahkeun data

Gawe sareng Rojongan

  • Nganggo Workbench perusahaan Manajer Rojongan
  • Gawekeun Rojongan Oracle
  • requests jasa Log (SR)
  • ngatur patches

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita