ngetikKursus online
ngadaptar
Oracle databés 11g Administrasi Wagub II

Oracle databés 11g: Administrasi Wagub II Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Oracle databés 11g: Administrasi Wagub II

Ieu Oracle databés 11g: Administrasi Wagub II Release 2 latihan nyokot administrator database saluareun tugas dasar katutup dina workshop munggaran. Anjeun bakal dimimitian ku gaining pamahaman jero tina tanggung jawab pangpentingna DBA a boga: ngajalankeun cadangan tur recovery.

tujuan

  • Ngonpigurasikeun nu databés Oracle pikeun recovery optimal
  • Ngonpigurasikeun conto database misalna yén daya anu appropriately disadiakeun diantara sesi jeung tugas
  • Jadwal damelan pikeun ngajalankeun jero atawa luar tina pangkalan data
  • Paké komprési ngaoptimalkeun gudang database na jadi gaduh panulisan database a
  • Deui cageur database (jeung bagian na) jeung RMAN (paréntah-garis na perusahaan Manager)
  • Paké téhnologi flashback pikeun nempo nagara kaliwat data na dibalikkeun boh objék atawa sakabéh database deui kaayaan kaliwat
  • Paké mangrupa konfigurasi memori luyu jeung fleksibel pikeun databés anjeun
  • Identipikasi sesi database burdensome na kirang ngajalankeun SQL

dimaksudkeun pamiarsa

  • Kuncén database
  • rojongan Insinyur
  • konsultan teknis
  • Administrator teknis

Prerequisites

  • Oracle databés Administrasi databés 11g
  • Oracle databés 11g: Administrasi Wagub I

Course Outline Duration: 5 Days

Oracle databés 11g: Arsitektur databés tur Pamulihan Operasi

  • Oracle databés Arsitéktur
  • Nyadangkeun tur Pamulihan Operasi

Oracle databés 11g: The RMAN Katalog na Nyieun cadangan

  • The RMAN Pamulihan Katalog
  • Nyieun cadangan jeung RMAN

Oracle databés 11g: Pintonan Mulangkeun jeung Pamulihan Tugas

  • Balikkeun sarta Pamulihan Tugas
  • Pintonan Nyadangkeun pamaké-Diurus jeung Pamulihan

Oracle databés 11g: Ngagunakeun, pangimeutan sarta Tuning RMAN

  • Ngagunakeun RMAN mun Ngalakukeun Pamulihan
  • Ngawaskeun sarta Tuning RMAN

Oracle databés 11g: Diagnostics databés tur Flashback Panyiaran

  • Diagnosing nu Oracle databés
  • Flashback Panyiaran

Oracle databés 11g: Ngatur databés Mémori sarta Performance

  • Ngatur mémori
  • Ngatur Performance databés

Oracle databés 11g: Urusan Sumberdaya databés tur Scheduler nu

  • Ngatur Sumberdaya
  • Tugas Automation na Administrasi

Oracle databés 11g: Urusan Spasi databés tur duplikasi

  • Oracle databés 11g Release 2: Urusan Spasi databés tur duplikasi
  • duplikat basis data

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita