ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Oracle databés Administrasi RAC 11g

Oracle databés 11g RAC Administrasi Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Oracle databés 11g Pelatihan RAC Administrasi

ieu Oracle databés Administrasi RAC 11g Ngaleupaskeun explores latihan 2 NEW administrasi database RAC di lingkungan infrasturktur Oracle Grid. ahli Oracle Universitas instruktur bakal nulungan urang ngamekarkeun pangabisa pikeun administer basis data klaster maké perusahaan Manajer jeung paréntah-garis Utiliti kawas SRVCTL, CRSCTL na SQL * Plus.

Tujuan Oracle databés 11g RAC Pelatihan Administrasi Kursus

  • Install, nyieun, administer, sarta ngawas database Real Aplikasi klaster
  • Paké Konfigurasi sarta manajemén parabot keur basis data Real Aplikasi klaster
  • jasa setelan pikeun manajemén workloads, sarta aplikasi kasadiaan tinggi
  • Ngamekarkeun cadangan tur recovery strategy for basis data Real Aplikasi klaster
  • Ngonpigurasikeun na ngawas sumber Oracle Clusterware
  • Marios kasadiaan tinggi lila pangalusna
  • Identipikasi komponén Real Aplikasi klaster

Dimaksudkeun pamiarsa of Oracle databés Kursus 11g RAC Administrasi

  • Kuncén database
  • rojongan Insinyur
  • Administrator teknis
  • Data Gudang Administrator

Prerequisites Oracle databés Kursus sertifikasi 11g RAC Administrasi

Tangtu Outline Lilana: 4 Days

Grid infrasturktur: Kapercayaan

  • Oracle Grid infrasturktur
  • Naon Dupi Kluster a?
  • Naon Dupi Clusterware?
  • Oracle Clusterware
  • Oracle Clusterware Arsitéktur and Services
  • Gol pikeun Oracle Clusterware
  • Oracle Clusterware jejaring
  • Oracle Grid infrasturktur pikeun Kluster a

Konsép RAC

  • Ikhtisar Oracle RAC
  • RAC Hiji titik Single-conto High kasadiaan
  • Oracle RAC Hiji titik
  • Oracle RAC Hiji titik sarta Oracle Clusterware
  • Panyimpenan Leyuran klaster-Sadar
  • Oracle System Kluster File
  • Mangpaat Maké RAC
  • Klaster jeung Scalability

Masang na Konfigurasi Oracle RAC

  • Masang Oracle databés Software
  • Nyieun éta Kluster databés
  • Pamilihan database Tipe
  • Identification database
  • Klaster Manajemén databés Options
  • Kecap akses pikeun boga databés Schema
  • Locations database File
  • Konfigurasi Pamulihan

Administrasi RAC Oracle

  • Administrasi RAC Oracle
  • Klaster databés conto Imah Page
  • Klaster Imah Page
  • Bagéan konfigurasi
  • Topology Viewer
  • Perusahaan Manajer Tanda jeung RAC
  • Perusahaan Manajer metrics na RAC
  • Perusahaan Manajer Siaga Sajarah sarta RAC

Ngatur Nyadangkeun tur Pamulihan pikeun RAC

  • RAC jeung conto Pamulihan
  • Conto Pamulihan sarta databés kasadiaan
  • Conto Pamulihan sarta RAC
  • Ngajagi Ngalawan paranti Media
  • Pamulihan media dina Oracle RAC
  • Pamulihan paralel di RAC
  • Diarsipkeun konfigurasi File Log
  • RAC sarta Fast Pamulihan Area

Konsép Manajemén Resource global

  • Butuh keur Global Concurrency Control
  • Diréktori Resource global (GRD)
  • Manajemén Resource global
  • Resource Remastering global
  • Pamulihan Resource global
  • Prosés Latar Resource global
  • Aksés Resource Global Koordinasi
  • global Enqueues

RAC databés pangimeutan sarta Tuning

  • CPU jeung tungguan Time Is Tuning Dimensi
  • RAC-spésifik Tuning
  • Analisa Cache Fusion Dampak di RAC
  • Latency bisa has pikeun Operasi RAC
  • Antosan Kajadian keur RAC
  • Antosan Acara Tampilan
  • Cache Global tungguan Kajadian: Kapercayaan
  • Global Enqueue waits

Ngatur kasadiaan Tinggi Services

  • Layanan Oracle
  • Jasa pikeun Policy- na Administrator-Diurus basis data
  • Pakait Service standar
  • Service nyieun kalawan perusahaan Manajer
  • Nyieun Layanan jeung SRVCTL
  • Ngatur Layanan jeung perusahaan Manajer
  • Ngatur Layanan jeung EM
  • Ngatur Layanan jeung srvctl

Kasadiaan luhur Pakait

  • Rupa Workload Distribusi
  • Klien-Sisi Connect-Time beban balancing
  • Klien-Sisi Connect-Time Failover
  • Server-Sisi Connect-Time beban balancing
  • Gancang Aplikasi Bewara: Kapercayaan
  • Gancang Aplikasi Bewara: Mangpaat
  • Tipe Acara kipas-dirojong
  • Status kipas Acara

Ngaronjatkeun sarta Patching Oracle RAC

  • Rupa Patches
  • patch Pasipatan
  • Konfigurasi Perpustakaan Software
  • Netepkeun Up Patching
  • Meunangkeun Oracle RAC Patches
  • ngundeur Patches
  • Ngurangan Turun-Time Patching pikeun Kluster lingkung
  • Kareta Patches

Oracle RAC Hiji titik

  • Verifying hiji Geus aya RAC Hiji titik databés
  • Oracle RAC Hiji titik Migrasi Online
  • Pertimbangan Migrasi online
  • Pintonan hiji Migrasi Online
  • Ilustrasi Migrasi online
  • Purwokerto online: rolling Patches
  • Nambahkeun hiji Oracle RAC Hiji titik databés ka Kluster Geus aya
  • Ngarobah hiji RAC Hiji titik databés pikeun RAC

Kualitas Manajemén Service

  • QoS Manajemén Latar
  • Ihtisar Manajemén QoS
  • Manajemén QoS na Exadata Mesin databés
  • Pokus Manajemén QoS
  • Manajemén Mangpaat QoS
  • QoS Manajemén Ihtisar Fungsional
  • Susunan Sarat jeung Kaayaan Manajemén QoS
  • server pools

Desain keur High kasadiaan

  • Nyababkeun Unplanned Turun Time
  • Sabab rencanana Turun Time
  • Solusi Oracle pikeun Turun Time
  • RAC na Data hansip Complementarity
  • Arsitéktur kasadiaan maksimum
  • RAC na Data hansip Topologies
  • RAC na Data hansip Arsitéktur

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita