ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Oracle databés 12c Pasang tur ningkatkeun

Oracle databés 12c Pasang tur ningkatkeun Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Oracle databés 12c Pasang tur ningkatkeun Pelatihan Kursus Ihtisar

Databés Oracle Ieu 12c Pasang tur ningkatkeun Wagub mere Anjeun inpo lengkep pikeun mantuan Anjeun install Oracle databés software 12c. Ahli Oracle instruktur bakal ngajarkeun maneh kumaha nyieun database wadahna sarta rezeki basis data pluggable. Dina Tangtu ieu, anjeun bakal diwanohkeun ka Oracle databés awan Service.

tujuan Oracle databés 12c Pasang tur ningkatkeun Cimanuk

  • Mangtaun hiji pamahaman ti Oracle databés Service Awan
  • Install Oracle Grid infrasturktur pikeun Server mandiri
  • Paké Oracle balikan pikeun ngatur komponén
  • Ningkatkeun database nepi Oracle databés 12c
  • Nyieun database wadahna
  • Jieun hiji Oracle databés
  • Install Oracle databés software 12c

Intended Audience of Oracle Database 12c Install and Upgrade Course

  • Administrator teknis
  • Data Gudang Administrator
  • Kuncén database
  • rojongan Insinyur

Prerequisites for of Oracle Database 12c Install and Upgrade Certification

pangaweruh Gawe of SQL sarta pamakéan bungkusan / SQL PL

Course Outline Duration: 2 Days

Oracle databés Ihtisar 12c

  • Oracle databés 12c Perkenalan
  • Oracle databés Ihtisar Arsitéktur
  • Oracle databés conto konfigurasi
  • Oracle struktur databés Mémori
  • struktur prosés
  • Database Arsitéktur Panyimpenan
  • Logis jeung fisik struktur databés
  • Wadahna sarta Pluggable databés Ihtisar

Masang Oracle Grid infrasturktur pikeun Server mandiri

  • Ikhtisar Oracle Grid infrasturktur pikeun Server mandiri
  • Syarat sistem pikeun Oracle Grid infrasturktur
  • Konfigurasi Panyimpenan pikeun Oracle otomatis Manajemén Panyimpenan (ASM)
  • Masang Oracle Grid infrasturktur pikeun Server mandiri
  • Ngaronjatkeun Oracle Grid infrasturktur pikeun Server mandiri

Masang Oracle databés Software

  • Perencanaan Instalasi anjeun
  • Syarat sistem pikeun Oracle databés
  • Nyiapkeun sistem operasi
  • Ngagunakeun disk 4 Séktor KB
  • Netepkeun variabel Lingkungan
  • Mariksa nu Syarat System
  • Ngagunakeun Oracle Universal Installer (OUI)
  • Pintonan anu Instalasi rehe Mode

Nyieun hiji Oracle databés ku Maké DBCA

  • Perencanaan nu databés Struktur Panyimpenan
  • Milih non-CDB atanapi CDB
  • Rupa basis data (dumasar kana workload)
  • Milih anu Luyu Aksara Siapkeun
  • Ngarti Kumaha susunan Aksara nu dipaké
  • Netepkeun NLS_LANG Initialization parameter
  • Ngagunakeun Asisten Konfigurasi databés (DBCA)

Ngagunakeun Oracle ngabalikan

  • Oracle ngabalikan Ihtisar
  • Oracle ngabalikan Prosés ngamimitian
  • Ngadalikeun Oracle ngabalikan
  • Milih anu bener SRVCTL Utiliti
  • Oracle ngabalikan Konfigurasi
  • Ngagunakeun SRVCTL Utiliti
  • Meunangkeun Pitulung pikeun SRVCTL Utiliti
  • Dimimitian komponén ku Nganggo SRVCTL Utiliti

Bubuka keur Ngaronjatkeun kana Oracle databés 12c

  • Métode pamutahiran
  • Métode Migrasi Data
  • Kaluaran dirojong pikeun ningkatkeun langsung
  • Ikhtisar Prosés ningkatkeun
  • Pintonan anu ningkatkeun Rolling
  • Ngaronjatkeun a CBD

Nyiapkeun pikeun ngamutahirkeun kana Oracle databés 12c

  • Ngamekarkeun Plan Test
  • Tés kinerja
  • Sarat pikeun basis data Maké Oracle Label Kaamanan atanapi Oracle databés Kolong
  • Sarat pikeun basis data Maké Oracle Gudang Pangwangun
  • Ngagunakeun Pra-ningkatkeun Émbaran Alat
  • Nyieun Up databés anu
  • Masang Oracle databés 12c Software
  • Nyiapkeun nu Anyar Oracle Imah

Ngaronjatkeun kana Oracle databés 12c

  • Ngaronjatkeun ku Maké databés anu ningkatkeun Asisten (DBUA)
  • Sacara manual Ngaronjatkeun kana Oracle databés 12c
  • Migrasi hiji non-CDB ka CDB

Pintonan Post-ningkatkeun Tugas

  • Migrasi ka Auditing hasil ngahijikeun Tatar
  • Pintonan Post-ningkatkeun Tugas Di handap mangrupa ningkatkeun Manual

Migrasi Data ku Maké Oracle Data Kongrés

  • Data Ihtisar Kongrés
  • Migrasi ku Maké Data Kongrés
  • Importing ku Maké Patalina Network

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita