ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Oracle databés 12c R2 Nyadangkeun tur Pamulihan

Oracle databés 12c R2 Cadangan & Pamulihan Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Oracle databés 12c R2 Cadangan & Pamulihan Pelatihan Kursus

Dina Oracle databés ieu 12c R2 Nyadangkeun tur Wagub Pamulihan, siswa diajar kumaha nedunan cadangan tur recovery dumasar kana Oracle komponén arsitéktur databés patali. Rupa-rupa cadangan, gagal, balikkeun, sarta skenario recovery nu disadiakeun ku kituna siswa diajar evaluate syarat recovery sorangan sarta ngamekarkeun hiji strategi luyu keur cadangan tur recovery prosedur. Tangtu ieu ngawengku hiji bengkel interaktif, kalawan skenario nu nyadiakeun pamilon jeung kasempetan pikeun nangtukeun jenis panyakitna sarta cageur tina sababaraha kaayaan gagalna.

tujuan pikeunOracle databés 12c R2Nyadangkeun & Pamulihanpalatihan

  • Nerangkeun Oracle komponén arsitéktur databés patali operasi cadangan tur recovery
  • Rencanana cadangan tur recovery prosedur éféktif
  • Ngajelaskeun Oracle métode databés cadangan JEUNG KOPERASI recovery nu bisa dipaké pikeun ngabéréskeun gagalna database
  • Ngonpigurasikeun databés pikeun recoverability
  • Pamakéan nandakeun Pamulihan Manager (RMAN) Pikeun nyieun cadangan tur ngalakukeun operasi recovery
  • Nganggo Data Pamulihan panaséhat pikeun nangtukeun jenis panyakitna jeung gagal perbaikan
  • Paké Oracle Flashback Panyiaran cageur tina kasalahan manusa
  • Ngalakukeun cadangan database énkripsi tur malikkeun
  • Nedunan tablespace titik-di-waktos recovery
  • Ngajelaskeun Awan Tooling pikeun Nyadangkeun tur Pamulihan

Dimaksudkeun pamiarsa of Oracle databés 12c R2Nyadangkeun & Pamulihankursus

  • konsultan teknis
  • Administrator teknis
  • Data Gudang Administrator
  • Kuncén database
  • rojongan Insinyur

Prerequisites pikeun Oracle databés 12c R2Nyadangkeun & Pamulihansertipikasi

  • Pangaweruh ngeunaan Oracle databés 12c
  • Pangaweruh ngeunaan SQL jeung PL / SQL (pikeun pamakéan DBA)
  • Oracle databés 12c R2: Wagub Administrasi

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

perkenalan

  • kurikulum Konteks
  • Assess syarat recovery Anjeun
  • Sabaraha kategori gagal
  • cadangan jeung recovery solusi Oracle
  • Kasadiaan Arsitéktur Oracle Maximum
  • Oracle aman Nyadangkeun
  • Mangpaat maké Oracle Data hansip
  • Arsitéktur dasar Wagub

Ngamimitian

  • Konsép inti Oracle databés, kritis pikeun Nyadangkeun tur Pamulihan
  • Pakakas DBA Oracle pikeun Nyadangkeun tur Pamulihan
  • Nyambungkeun ka Oracle Pamulihan Manager (RMAN)
  • Mimitian Gancang: A Approach Masalah-Solusi

Konfigurasi pikeun Recoverablility

  • Paréntah RMAN
  • Konfigurasi sarta menata setélan pengkuh
  • Ngagunakeun Fast Pamulihan Area (FRA)
  • kontrol File
  • Redo Log File
  • Log Archiving

Ngagunakeun Katalog RMAN Pamulihan

  • Nyieun na Konfigurasi nu Pamulihan Katalog
  • Ngatur Target databés Records dina Pamulihan Katalog
  • Ngagunakeun RMAN Disimpen Aksara
  • Ngajaga tur Ngajagi nu Pamulihan Katalog
  • Maya wasta katalog

Strategi cadangan tur Istilah

  • Nyadangkeun Ihtisar Leyuran na Istilah
  • Balancing Nyadangkeun tur Mulangkeun Syarat
  • Nyieun Up Baca-Ngan Tablespaces
  • Gudang data Nyadangkeun tur Pamulihan: amalan Best
  • Tambahan Istilah Nyadangkeun

Pintonan cadangan

  • Tipe Nyadangkeun RMAN
  • Cadangan Incrementally diropéa
  • Gancang Incremental Nyadangkeun
  • Blok Robah nyukcruk
  • Oracle-Disarankeun Nyadangkeun
  • Ngalaporkeun on cadangan
  • Ngatur cadangan

Ngaronjatkeun cadangan anjeun

  • Compressing cadangan
  • Maké Media Manajer
  • Nyadangkeun tur malikkeun pikeun Payil pisan ageung
  • Nyieun RMAN Multisection cadangan, Salinan proxy, Duplexed susunan Nyadangkeun tur cadangan susunan Nyadangkeun
  • Nyieun na Ngatur archival cadangan
  • Nyieun Up Pamulihan Payil
  • Nyieun Up nu Control File ka File Trace
  • Cataloging Nyadangkeun Payil Tambahan

Ngagunakeun cadangan RMAN-énkripsi

  • Nyieun cadangan RMAN-énkripsi
  • Ngagunakeun transparan-Mode Énkripsi
  • Ngagunakeun Sandi-Mode Énkripsi
  • Ngagunakeun Dual-Mode Énkripsi

Diagnosing gagal

  • Ngurangan Masalah diagnosis Time
  • Otomatis Repository diagnostik
  • Data Pamulihan panaséhat
  • Ngatur Blok Korupsi

Balikkeun sarta Konsép Pamulihan

  • Malikkeun na Recovering
  • Conto paranti tur conto / kacilakaan Pamulihan
  • Media paranti
  • Lengkep Pamulihan (Ihtisar)
  • Titik-di-Time Pamulihan (Ihtisar)
  • Pamulihan jeung Pilihan RESETLOGS

Pintonan Pamulihan, Bagian I

  • RMAN Pamulihan di Mode NOARCHIVELOG
  • Pintonan lengkep Pamulihan (koropak data kritis tur noncritical)
  • Malikkeun ASM piringan Grup
  • Pamulihan jeung Gambar Payil
  • Pintonan Point-di-Time (PITR) atanapi Pamulihan Taratas

Pintonan Pamulihan, Part II

  • Pamulihan tina Server parameter File, Control File (Salah na Sakabéh)
  • Redo Log File Loss jeung Pamulihan
  • Sandi auténtikasi File Re-kreasi
  • Indéks, Baca-Ngan Tablespace, sarta Tempfile Pamulihan
  • Malikkeun databés pikeun jadi tuan Anyar
  • Pamulihan musibah
  • Malikkeun RMAN énkripsi cadangan

RMAN na Oracle aman Nyadangkeun

  • Oracle aman Ihtisar Nyadangkeun tur Interface Options
  • RMAN na OSB: Kapercayaan jeung Aliran Prosés dasar
  • Dimimitian ku Oracle aman Nyadangkeun
  • Konfigurasi Oracle aman Nyadangkeun pikeun RMAN
  • RMAN Nyadangkeun tur Mulangkeun Operasi
  • Oracle Jobs aman Nyadangkeun
  • Mintonkeun OSB file log sarta transkrip pikeun kagiatan RMAN

Ngagunakeun Flashback Panyiaran

  • Flashback Téhnologi: Kapercayaan jeung setelan
  • Ngagunakeun Flashback Téhnologi jeung pamundut Data
  • Flashback Table
  • Flashback urus (pamundut na Backout)
  • Flashback serelek jeung Daur mulang Bin
  • Flashback Data Arsip

Ngagunakeun Flashback databés

  • Flashback databés Arsitéktur
  • Konfigurasi Flashback databés
  • Pintonan Flashback databés
  • Lila-pangalusna pikeun Flashback databés

Transporting Data

  • Transporting Data Meuntas platform
  • Transporting Data kalawan Nyadangkeun susunan
  • Database Angkutan: Ngagunakeun Payil Data

Pintonan Point-di-Time Pamulihan

  • Lamun ngagunakeun TSPITR
  • TSPITR Arsitéktur
  • Pintonan RMAN TS Point-di-waktos Pamulihan
  • Recovering Tables tina cadangan

Duplicating databés a

  • Maké duplikat databés
  • Duplicating databés kalawan "push" hiji "tarikan" téhnik
  • Milih databés duplikasi Téhnik
  • Nyieun hiji duplikat databés Nyadangkeun-up Dumasar
  • Ngarti kana RMAN duplikasi Operasi

RMAN ngungkulan tur Tuning

  • Alih RMAN Pesen Kaluaran
  • Prinsip tuning
  • Diagnosing Bottlenecks Performance
  • RMAN Multiplexing
  • Balikkeun sarta Pamulihan Performance lila Best

Awan Tooling pikeun Nyadangkeun tur Pamulihan

  • maksud cadangan
  • Ngaropea Nyadangkeun Konfigurasi
  • Dina Paménta Nyadangkeun tur Pamulihan
  • Oracle Nyadangkeun Awan Service
  • Masang Module Nyadangkeun

Nyadangkeun tur Pamulihan Wagub

  • Struktur workshop jeung Approach
  • Syarat bisnis keur databés kasadiaan jeung Prosedur
  • Diagnosing nu gagal

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita