ngetikPelatihan kelas
waktu2 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Panorama 8.0

Panorama 8.0 Atur Multilple firewall Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

sertipikasi

Panorama 8.0 Atur Multilple firewall Pelatihan Kursus

Tangtu ieu nyadiakeun pangaweruh dina-jerona kumaha ngonpigurasikeun jeung ngatur maranéhna Palo Alto Jaringan Panorama Manajemén Server. Kana parantosan tangtu ieu, pangurus moal ngartos nu peran Panorama server urang dina menata sarta securing jaringan maranéhanana sakabéh. Network professional bakal diajar ngagunakeun ngalaporkeun aggregated Panorama urang nyadiakeun aranjeunna ku pintonan holistik sahiji jaringan tina Palo Alto Jaringan salajengna generasi firewalls.

Prerequisites pikeun Panorama 8.0 sertifikasi

Parantosan PAN 201

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita


bagian 1gambaran
bagian 2Konfigurasi awal
bagian 3témplat
bagian 4Grup alat
bagian 5administrasi
bagian 6Logging na Ngalaporkeun
bagian 7log kolektor
bagian 8continuity bisnis