ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

PCS _ pulsa Sambungkeun aman

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

PCS - Pulse Connect aman

Tangtu opat poé ieu ngabahas konfigurasi tina pulsa Sambungkeun aman di lingkungan jaringan has. Jejer konci kaasup aman Sockets Lapisan (SSL) téknologi aksés, palaksanaan dasar, sarta konfigurasi sarta manajemén pilihan. Ngaliwatan demonstrasi jeung leungeun-on Labs, siswa baris mangtaun pangalaman dina Konfigurasi, nguji, sarta ngungkulan facets dasar tur canggih tina pulsa Sambungkeun aman.

Prerequisites:

  • Tangtu ieu nganggap yén siswa kudu tukang sedeng di dasar internetworking, konsep kaamanan dasar, administrasi jaringan, sarta rojongan aplikasi.

Course Outline Duration: 4 Days

  • dinten 1
    • Bab 1: Kursus Perkenalan
    • Bab 2: pulsa aman Connect aman
    • Bab 3: Konfigurasi mimiti & mimiti Lab Konfigurasi
    • Bab 4: Téhnologi jeung Istilah
    • Bab 5: pamaké Kalungguhan & Kalungguhan pamaké Lab
  • dinten 2
    • Bab 6: logging Dasar sarta ngungkulan & logging Dasar sarta ngungkulan Lab
    • Bab 7: Resource Polices na Propil & Resource Polices na Propil Lab
    • Bab 8: auténtikasi & auténtikasi Lab
    • Bab 9: Advanced auténtikasi Pilihan & Advanced auténtikasi Pilihan Lab
    • Bab 10: Sértipikat & Sértipikat Lab
  • dinten 3
    • Bab 11: klien tur Server Aplikasi & klien tur Aplikasi Server Lab
    • Bab 12: Pulse aman klien & Pulse Lab klien aman
    • Bab 13: Pulse Kolaborasi aman & Pulse aman Kolaborasi Lab
    • Lab titik Kaamanan & titik Kaamanan: Bab 14
  • dinten 4
    • Bab 15: Administrasi sarta ngungkulan; Administrasi sarta ngungkulan Lab
    • Bab 16: Advanced ngungkulan; Canggih ngungkulan Lab
    • Bab 17: Virtualization, Virtualization Lab
    • Bab 18: clustering; clustering Lab

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita