ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

PFSense Administrator Cimanuk

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

PFSense Administrator Cimanuk

The pfSense Chairil Anwar jeung Advanced Aplikasi tangtu mangrupakeun acara pelatihan dua poé dirancang pikeun mantuan Anjeun ngatur jeung mertahankeun jaringan Anjeun maké pfSense salaku salah sahiji elemen core. kelas ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun nyandak bagian dina instruktur-dipingpin, skenario real-dunya ngagunakeun maya lingkung lab interaktif.

dimaksudkeun pamiarsa

dokumen ieu dimaksudkeun pikeun pangurus data gudang nu boga pangaweruh teleb ngeunaan software Base Sas on UNIX atanapi platform PC. Di dieu nu Sas fitur utama jeung produk nu bakal peryogi kauninga:

  • mesin Sas
  • pernyataan LIBNAME
  • pernyataan file na INFILE
  • pintonan hambalan DATA
  • pintonan PROC SQL
  • Sas / ACCESS software (PROC ACCESS na PROC DBLOAD)
  • software Sas / nyambung.

Prerequisites:

  • Hadirin kudu boga pamahaman dasar tina jejaring na firewalls.
  • Taya prior knowledge kalawan software pfSense perlu.

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  • perkenalan
  • pfSense, The Dasar
  • firewall anu
  • Nat 101
  • Services
  • VPN
  • Multi Wan
  • VLANs
  • kasadiaan tinggi
  • Topik Rupa-rupa

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita