ngetikPelatihan kelas
waktu4 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Manajemén proyék

Proyék Manajemén Profesional - PMP Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

PMP Pelatihan Ihtisar Kursus

Proyék Manajemén Profesional (PMP) ieu program kualifikasi overseen ku Institute Manajemén proyék (PMI). Dina komputer jeung industri téhnologi informasi, syaratna Manajemén proyék (PM) nujul kana pendekatan methodical ka perkembangan software ngaliwatan tahap diartikeun disebut inisiasi, perencanaan, executing, ngadalikeun sarta nutup.

Tujuan Kursus PMP

  • Ngartos proyék & manajemen proyek (PM) disiplin
  • Diajar prosés manajemén proyék digambarkeun dina PMBOK Guide, Kalima Edition
  • Dianggo kaluar deui patarosan prakték kana greatly ningkatkeun kasempetan maranéhanana ngalirkeun ujian
  • Manggihan petunjuk & trik dina kumaha carana ngajawab patarosan ujian

Dimaksudkeun pamiarsa pikeun Pelatihan PMP

  • Gerentes proyék
  • Pamingpin proyék
  • Anggota Tim proyék
  • Gerentes (Direksi, manajer Umum)
  • Professional museurkeun nerapkeun pikeun Ujian PMP.

Prerequisites keur sertifikasi PMP

Aya prerequisite pikeun Tangtu ieu.

Tangtu Outline Lilana: 4 Days

  1. Initiating Project a
    • Larapkeun prosés Manajemén Project
    • Jieun Piagam Project
    • Ngamekarkeun wengkuan Pernyataan awal Project
  2. Tata Gawé Project
    • Ngamekarkeun Plan Manajemén Project
    • Jieun Plan Manajemén wengkuan
    • Jieun Pernyataan wengkuan
    • Ngamekarkeun Struktur Karya Mecahkeun (WBS)
  3. Ngamekarkeun jadwal Project, perkiraan Cost, sarta budgets
    • Jieun hiji Daptar Kagiatan
    • Jieun Project Network Diagram estimasi Kagiatan Sumberdaya
    • Estimasi Kagiatan Durations
    • Nangtukeun Path kritis
    • Ngamekarkeun Jadwal Project
    • Waragad estimasi Project
    • Nyieun dasar Cost
  4. Project tata Quality, Staffing, sarta Komunikasi
    • Jieun Plan Manajemén Quality
    • Dokumen Kalungguhan, tanggung jawab, sarta hubungan ngalaporkeun
    • Acquire Tim Project
    • Jieun Plan Manajemén Communications
  5. Analisa resiko na Planning Tanggapan Risk
    • Jieun Plan Manajemén Risk
    • Identipikasi resiko na micu Project
    • Nedunan Analisis Risk kualitatif
    • Nedunan Analisis Risk Wanayasa
    • Ngamekarkeun Plan Tanggapan Risk
  6. Ngayakeun tata Project
    • Siapkan Kontrak Pernyataan Gawé
    • Siapkan Dokumén Ngayakeun
  7. Executing Project Gawé
    • Palaksanaan langsung tur Atur Project
    • Nedunan Quality jaminan
    • Ngamekarkeun Tim Project
    • Distribusi informasi
    • Responses pamundut Seller
    • Pilih Sellers
  8. Mantau na Ngadalikeun Project Gawé
    • Ngawas sarta Control Gawé Project
    • Ngatur Parobahan kana Baselines Performance
    • Deliverables review sarta Hasil Karya
    • Wengkuan kadali Project
  9. Mantau na ngadalikeun Project Jadwal na Waragad
    • Ngadalikeun Jadwal Project
    • Waragad kontrol Project
  10. Mantau na ngadalikeun Project Quality, Staffing, sarta Komunikasi
    • Nedunan Control Quality
    • Ngatur Tim Project
    • Performance Laporan Project
    • ngatur stakeholder
  11. Mantau na ngadalikeun Project Risk jeung kontrak
    • Ngawas sarta Risk Control Project
    • Administer Kontrak a
  12. Nutup Project nu
    • Tutup Project a
    • Tutup Kontrak a

Pelatihan upcoming

September 2018
01
September 2018

PMP (1st Séptémber 2018)

Manajemén proyék proyék-Manajemén Profesional - PMP

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 4 dinten sabtu minggu tumpak PMP ti 1st & 2nd Séptémber 2018, 8th & 9th Séptémber 2018.

Panggihan leuwih »

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di kontak urang.


Harita




Konci Search istilah

  • Proyék Manajemén Profesional - tangerang PMP di gurgaon
  • Proyék Manajemén Profesional - ongkos sertifikasi PMP di Gurgaon
  • Institute pikeun Project Management Profesional - PMP di gurgaon
  • Proyék Manajemén Profesional - PMP di Gurgaon
  • Proyék Manajemén Profesional - sertifikasi PMP di gurgaon
  • Proyék Manajemén Profesional - tangtu PMP di Gurgaon
  • Manajemén Project pangalusna Profesional - PMP Pelatihan Online
  • Proyék Manajemén Profesional - tangerang PMP