PPS-pulsa Sarat jeung Kaayaan aman

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

PPS-pulsa Sarat jeung Kaayaan aman

Tangtu tilu poé ieu nyadiakeun cakupan lengkep tina konfigurasi tina Sarat jeung Kaayaan pulsa Solusi aman. Murid bakal bisa dipaké jeung Sarat jeung Kaayaan pulsa aman, anu SRX Series gateway salaku enforcer firewall, sarta ngonpigurasikeun aksés aman mun daya jaringan. Jejer konci kaasup Sarat jeung Kaayaan pulsa aman deployment, palaksanaan dasar, sarta konfigurasi unsur. Murid moal boga kasempetan pikeun nerapkeun pangaweruh maranéhanana di sababaraha leungeun-on Labs.

Prerequisites:

  • Insinyur Network
  • Spesialis Rojongan teknis
  • konsultan palaksanaan

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  • Sarat jeung Kaayaan aman Alat
  • Konfigurasi awal
  • Kerangka Manajemén Aksés
  • Kalungguhan pamaké
  • Métode klien Aksés
  • penegak firewall
  • Lapisan 2 penegak
  • titik Pertahanan
  • auténtikasi Options
  • Manajemén jeung ngungkulan
  • kasadiaan tinggi
  • Virtualization
  • Pamaduan Sarat jeung Kaayaan pulsa

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • Sarat jeung Kaayaan PPS-pulsa latihan aman di gurgaon
  • Sarat jeung Kaayaan PPS-pulsa ongkos sertifikasi aman di Gurgaon
  • Institute pikeun Sarat jeung Kaayaan PPS-pulsa aman di gurgaon
  • Sarat jeung Kaayaan PPS-pulsa aman di Gurgaon
  • Sarat jeung Kaayaan PPS-pulsa sertifikasi aman di gurgaon
  • PPS-pulsa Sarat jeung Kaayaan aman Tangtu di Gurgaon
  • Pangalusna Sarat jeung Kaayaan PPS-pulsa aman Pelatihan Online
  • Sarat jeung Kaayaan PPS-pulsa latihan aman
-count batches > 1 -->