ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Kajadian upcoming

  1. CEH V10 (10th December 2018)

    Désémber 10 - Désémber 14
  2. ITIL Intermediate Service Operations (SO XCHARX 15th December 2018)

    Désémber 15 - Désémber 16
  3. 20533 Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (15th December 2018)

    December 15 @ 9:00 am - December 29 @ 6:00 pm
  4. ITIL Intermediate Service Transition (ST – 22nd December 2018)

    December 22 @ 9:00 am - December 23 @ 6:00 pm
ngebul PRINCE2

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Prince2 Yayasan 2017

PRINCE2® (Projects IN dikawasa lingkungan), mangrupakeun metoda manajemén proyék lega dipaké yén navigates Anjeun liwat sagala kabutuhan poko pikeun ngajalankeun hiji proyék suksés. latihan yayasan PRINCE2 di gurgaon mangrupakeun metoda fléksibel tur aimed pisan jenis proyék. PRINCE2 Yayasan Kursus ieu mangrupa standar de facto dimekarkeun sarta dipaké sacara éksténsif ku pamaréntah Inggris sarta lega dipikawanoh tur dipaké dina swasta, boh di UK sarta internasional. Ieu embodies ngadegkeun tur kabuktian prakték pangalusna dina manajemen proyek.

Objectives of Prince Foundation 2017 Training

  • Understand the scope, concept and purpose of PRINCE2 methodology
  • Understand and execute PRINCE2 processes, principles and themes
  • Understand the value and principles of a structured approach to project management
  • Equip the Project Manager with knowledge to apply PRINCE2 to projects

dimaksudkeun pamiarsa

Organisasi atanapi Individu ningali kabutuhan pendekatan dikawasa pikeun menata proyék. manajer proyék, konsultan na staf rojongan needing a pamahaman komprehensif ngeunaan sakabéh aspék tina lifecycle proyék sapanjang jeung dokumén manajemén konci nu kudu dijieun dina mangsa tiap tahapan proyék a.

Prerequisites

Pangaweruh umum Manajemén Project.

Course Outline Duration: 2 Days

Modul 1 - Paham konsep konci anu patali jeung proyék na PRINCE2

  • nu harti jeung karakteristik proyék a
  • genep aspék kinerja proyék bisa junun
  • unsur terpadu of PRINCE2: prinsip, tema, prosés jeung lingkungan proyék
  • naon ngajadikeun proyek proyék PRINCE2

1.2 Ngagambarkeun:

  • fitur sarta mangpaat PRINCE2
  • customer / konteks supplier on nu PRINCE2 ieu dumasar

Modul 2 - Paham kumaha prinsip PRINCE2 underpin metoda PRINCE2

2.1 Terangkeun prinsip PRINCE2:

  • terus leresan bisnis
  • diajar ti pangalaman
  • kalungguhan jeung tanggung jawab diartikeun
  • ngatur ku hambalan
  • ngatur ku iwal
  • difokuskeun produk
  • tukang ngaput pikeun nyocogkeun proyék nu

2.2 Terangkeun anu aspék proyek bisa tailored, saha jawab, sarta kumaha tailoring kaputusan anu documented

Modul 3 - Paham téma PRINCE2 na kumaha aranjeunna nu dilarapkeun sakuliah proyék nu

3.1.1 Terangkeun kaperluan:

  • kasus bisnis tema
  • bisi bisnis, pedah pendekatan manajemen

3.1.2 Ngagambarkeun syarat minimal PRINCE2 pikeun nerapkeun téma hal bisnis

3.1.3 Ngartikeun konsep konci patali leresan bisnis, jeung béda antara aranjeunna: outputs, hasil, kauntungan & dis-kauntungan

3.2.1 Terangkeun kaperluan:

  • tema Organisasi
  • pendekatan manajemen komunikasi

3.2.2 Ngagambarkeun kumaha PANGERAN 2 merlukeun, sakumaha minimum a, keur nerapkeun téma Organisasi

3.2.3 Ngagambarkeun peran jeung tanggung jawab tina:

  • dewan proyék
  • eksekutip
  • pamaké senior
  • supplier senior
  • asuransi proyék
  • otoritas robah
  • ménéjer proyék
  • manajer tim
  • rojongan proyék

kaasup nu kalungguhan bisa digabungkeun

3.2.4 Terangkeun konsep konci patali Organisasi:

  • stakeholder
  • tilu kapentingan proyék na kumaha ieu téh digambarkeun dina opat tingkatan manajemén

3.3.1 Terangkeun kaperluan:

  • kualitas tema (8.1),
  • pedaran produk, pedaran produk proyék, pendekatan manajemen kualitas, kualitas register

3.3.2 Ngagambarkeun syarat minimal PRINCE2 pikeun nerapkeun kualitas aranjeunna

3.3.3 Terangkeun konsep konci patali kualitas, sarta béda antara aranjeunna:

  • tata kualitas jeung kontrol kualitas
  • jaminan proyék na jaminan kualitas
  • ekspektasi kualitas customer jeung kriteria ditampa

3.4.1 Terangkeun kaperluan:

  • rencana tema
  • rencana proyek, rencana panggung, rencana mahiwal, rencana tim

3.4.2 Ngagambarkeun syarat minimal PRINCE2 pikeun nerapkeun rencana tema

3.4.3 ngelingan léngkah di:

  • pendekatan dianjurkeun pikeun perencanaan, kaasup
  • pendekatan Disarankeun watesan sarta analisa produk na ngajelaskeun:
  • faktor mertimbangkeun nalika structuring proyék éta kana hambalan manajemén

3.5.1 Terangkeun kaperluan:

  • tema resiko, kaasup kaperluan anggaran résiko
  • pendekatan manajemen résiko, resiko register

3.5.2 Ngagambarkeun syarat minimal PRINCE2 pikeun nerapkeun téma resiko.

3.5.3 Ngartikeun konsep konci patali resiko, sarta béda antara aranjeunna:

  • a résiko: anceman atawa kasempetan
  • jenis respon résiko disarankeun
  • boga résiko na actionee résiko
  • ngabalukarkeun, acara na éfék
  • probabilitas resiko, dampak résiko tur jarak résiko

3.5.4 Ngagambarkeun prosedur manajemén resiko dianjurkeun

3.6.1 Terangkeun kaperluan:

  • parobahan tema, kaasup kaperluan anggaran robah
  • ngarobah pendekatan kontrol, catetan item konfigurasi, masalah register, ngaluarkeun laporan, akun status produk

3.6.2 Ngagambarkeun syarat minimal PRINCE2 pikeun nerapkeun téma robah.

3.6.3 Ngagambarkeun:

  • rupa masalah
  • dianjurkeun masalah jeung kontrol robah prosedur.

3.7.1 Terangkeun kaperluan:

  • kamajuan tema
  • log sapopoé, palajaran log, wartoskeun palajaran, pakét gawe, laporan panggung tungtung, wartoskeun proyék tungtung, wartoskeun papariksaan, wartoskeun sorot, wartoskeun iwal.

3.7.2 Ngagambarkeun syarat minimal PRINCE2 pikeun nerapkeun kamajuan tema.

3.7.3 Terangkeun konsep konci patali kamajuan:

  • acara-disetir jeung kadali waktu-disetir
  • tolerances jeung pengecualian, kaasup sabaraha tolerances diatur sarta éntitas nu dilaporkeun

Modul 4 - Paham prosés PRINCE2 na kumaha aranjeunna nu dilumangsungkeun di sakuliah proyék nu

4.1 Terangkeun kaperluan prosés PRINCE2:

  • dimimitian nepi proyék a, kaasup maksud teh ringkes proyék,
  • ngarahkeun proyék a, kaasup kaperluan dokuméntasi inisiasi proyék (PID),
  • initiating proyék a,
  • ngadalikeun panggung,
  • menata pangiriman produk,
  • menata hiji wates panggung,

nutup proyék a.

Tangtu Lilana: 2 Days

Kajadian upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.

Prince2 Foundation Training in Gurgaon | Prince2 Foundation Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on Prince2 Foundation as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and Prince2 Foundation Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on Prince2 Foundation from our Prince2 Foundation Training. Our Prince2 Foundation Training in Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on Prince2 Foundation.

Innovative technology solutions is well-equipped Prince2 Foundation Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known Prince2 Foundation Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. Prince2 Foundation labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on Prince2 Foundation Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best Prince2 Foundation Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

Prince2 Foundation Training Introduction

Prince2 Foundation is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using Prince2 Foundation services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on Prince2 Foundation. After visualizing the demand of Prince2 Foundation, Innovative Technology solutions started offering Prince2 Foundation training in Gurgaon for individual and Prince2 Foundation training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on Prince2 Foundation in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for Prince2 Foundation Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

  • Best corporate trainers are delivering training.
  • 100% hands on.
  • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
  • Corporate trainers for Prince2 Foundation training
  • Standard training curriculum as suggested by Principle.
  • Prince2 Foundation training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
  • Preparation for JOB interview or placement
  • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on Prince2 Foundation, Corporate trainer for Prince2 Foundation , Bootcamp for Prince2 Foundation training. Best Prince2 Foundation training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on Prince2 Foundation training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online Prince2 Foundation training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online Prince2 Foundation training programme. Taking online or classroom Prince2 Foundation training from India is always cost effective.


Harita



Are you looking for Prince2 Foundation Certification training in India


✓ Prince2 Foundation training in Gurgaon


✓ Prince2 Foundation training from India


✓ Prince2 Foundation online training


✓ Prince2 Foundation training


✓ Prince2 Foundation classroom training


✓ Prince2 Foundation certification

✓ Prince2 Foundation video tutorial


✓ Prince2 Foundation training in India


✓ Enterprise training on Prince2 Foundation


✓ Use Prince2 Foundation efficiently


✓ Prince2 Foundation guide


✓ best Prince2 Foundation training institutes in delhi ncr