ngetikPelatihan kelas
ngadaptar
ngebul PRINCE2

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Prince2 Yayasan 2017

PRINCE2® (Projects IN dikawasa lingkungan), mangrupakeun metoda manajemén proyék lega dipaké yén navigates Anjeun liwat sagala kabutuhan poko pikeun ngajalankeun hiji proyék suksés. latihan yayasan PRINCE2 di gurgaon mangrupakeun metoda fléksibel tur aimed pisan jenis proyék. PRINCE2 Yayasan Kursus ieu mangrupa standar de facto dimekarkeun sarta dipaké sacara éksténsif ku pamaréntah Inggris sarta lega dipikawanoh tur dipaké dina swasta, boh di UK sarta internasional. Ieu embodies ngadegkeun tur kabuktian prakték pangalusna dina manajemen proyek.

Tujuan Pelatihan Pangeran Yayasan 2017

  • Ngartos lingkup, konsép jeung tujuan metodologi PRINCE2
  • Ngartos tur ngaéksekusi PRINCE2 prosés, prinsip sareng tema
  • Ngartos nilai na prinsip pendekatan terstruktur ka manajemén proyek
  • Digitus Project Manager kalawan kanyaho panawaran PRINCE2 ka proyék

dimaksudkeun pamiarsa

Organisasi atanapi Individu ningali kabutuhan pendekatan dikawasa pikeun menata proyék. manajer proyék, konsultan na staf rojongan needing a pamahaman komprehensif ngeunaan sakabéh aspék tina lifecycle proyék sapanjang jeung dokumén manajemén konci nu kudu dijieun dina mangsa tiap tahapan proyék a.

Prerequisites

Pangaweruh umum Manajemén Project.

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

Modul 1 - Paham konsep konci anu patali jeung proyék na PRINCE2

  • nu harti jeung karakteristik proyék a
  • genep aspék kinerja proyék bisa junun
  • unsur terpadu of PRINCE2: prinsip, tema, prosés jeung lingkungan proyék
  • naon ngajadikeun proyek proyék PRINCE2

1.2 Ngagambarkeun:

  • fitur sarta mangpaat PRINCE2
  • customer / konteks supplier on nu PRINCE2 ieu dumasar

Modul 2 - Paham kumaha prinsip PRINCE2 underpin metoda PRINCE2

2.1 Terangkeun prinsip PRINCE2:

  • terus leresan bisnis
  • diajar ti pangalaman
  • kalungguhan jeung tanggung jawab diartikeun
  • ngatur ku hambalan
  • ngatur ku iwal
  • difokuskeun produk
  • tukang ngaput pikeun nyocogkeun proyék nu

2.2 Terangkeun anu aspék proyek bisa tailored, saha jawab, sarta kumaha tailoring kaputusan anu documented

Modul 3 - Paham téma PRINCE2 na kumaha aranjeunna nu dilarapkeun sakuliah proyék nu

3.1.1 Terangkeun kaperluan:

  • kasus bisnis tema
  • bisi bisnis, pedah pendekatan manajemen

3.1.2 Ngagambarkeun syarat minimal PRINCE2 pikeun nerapkeun téma hal bisnis

3.1.3 Ngartikeun konsep konci patali leresan bisnis, jeung béda antara aranjeunna: outputs, hasil, kauntungan & dis-kauntungan

3.2.1 Terangkeun kaperluan:

  • tema Organisasi
  • pendekatan manajemen komunikasi

3.2.2 Ngagambarkeun kumaha PANGERAN 2 merlukeun, sakumaha minimum a, keur nerapkeun téma Organisasi

3.2.3 Ngagambarkeun peran jeung tanggung jawab tina:

  • dewan proyék
  • eksekutip
  • pamaké senior
  • supplier senior
  • asuransi proyék
  • otoritas robah
  • ménéjer proyék
  • manajer tim
  • rojongan proyék

kaasup nu kalungguhan bisa digabungkeun

3.2.4 Terangkeun konsep konci patali Organisasi:

  • stakeholder
  • tilu kapentingan proyék na kumaha ieu téh digambarkeun dina opat tingkatan manajemén

3.3.1 Terangkeun kaperluan:

  • kualitas tema (8.1),
  • pedaran produk, pedaran produk proyék, pendekatan manajemen kualitas, kualitas register

3.3.2 Ngagambarkeun syarat minimal PRINCE2 pikeun nerapkeun kualitas aranjeunna

3.3.3 Terangkeun konsep konci patali kualitas, sarta béda antara aranjeunna:

  • tata kualitas jeung kontrol kualitas
  • jaminan proyék na jaminan kualitas
  • ekspektasi kualitas customer jeung kriteria ditampa

3.4.1 Terangkeun kaperluan:

  • rencana tema
  • rencana proyek, rencana panggung, rencana mahiwal, rencana tim

3.4.2 Ngagambarkeun syarat minimal PRINCE2 pikeun nerapkeun rencana tema

3.4.3 ngelingan léngkah di:

  • pendekatan dianjurkeun pikeun perencanaan, kaasup
  • pendekatan Disarankeun watesan sarta analisa produk na ngajelaskeun:
  • faktor mertimbangkeun nalika structuring proyék éta kana hambalan manajemén

3.5.1 Terangkeun kaperluan:

  • tema resiko, kaasup kaperluan anggaran résiko
  • pendekatan manajemen résiko, resiko register

3.5.2 Ngagambarkeun syarat minimal PRINCE2 pikeun nerapkeun téma resiko.

3.5.3 Ngartikeun konsep konci patali resiko, sarta béda antara aranjeunna:

  • a résiko: anceman atawa kasempetan
  • jenis respon résiko disarankeun
  • boga résiko na actionee résiko
  • ngabalukarkeun, acara na éfék
  • probabilitas resiko, dampak résiko tur jarak résiko

3.5.4 Ngagambarkeun prosedur manajemén resiko dianjurkeun

3.6.1 Terangkeun kaperluan:

  • parobahan tema, kaasup kaperluan anggaran robah
  • ngarobah pendekatan kontrol, catetan item konfigurasi, masalah register, ngaluarkeun laporan, akun status produk

3.6.2 Ngagambarkeun syarat minimal PRINCE2 pikeun nerapkeun téma robah.

3.6.3 Ngagambarkeun:

  • rupa masalah
  • dianjurkeun masalah jeung kontrol robah prosedur.

3.7.1 Terangkeun kaperluan:

  • kamajuan tema
  • log sapopoé, palajaran log, wartoskeun palajaran, pakét gawe, laporan panggung tungtung, wartoskeun proyék tungtung, wartoskeun papariksaan, wartoskeun sorot, wartoskeun iwal.

3.7.2 Ngagambarkeun syarat minimal PRINCE2 pikeun nerapkeun kamajuan tema.

3.7.3 Terangkeun konsep konci patali kamajuan:

  • acara-disetir jeung kadali waktu-disetir
  • tolerances jeung pengecualian, kaasup sabaraha tolerances diatur sarta éntitas nu dilaporkeun

Modul 4 - Paham prosés PRINCE2 na kumaha aranjeunna nu dilumangsungkeun di sakuliah proyék nu

4.1 Terangkeun kaperluan prosés PRINCE2:

  • dimimitian nepi proyék a, kaasup maksud teh ringkes proyék,
  • ngarahkeun proyék a, kaasup kaperluan dokuméntasi inisiasi proyék (PID),
  • initiating proyék a,
  • ngadalikeun panggung,
  • menata pangiriman produk,
  • menata hiji wates panggung,

nutup proyék a.

Tangtu Lilana: 2 Days

Kajadian upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita