ngetikPelatihan kelas
waktu6 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

ngebul PRINCE2

PRINCE2 Yayasan Cimanuk, Pangeran Yayasan Kursus & Prince2 sertifikasi yayasan

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Pelatihan PRINCE2 Yayasan

PRINCE2® (Projects IN dikawasa lingkungan), mangrupakeun metoda manajemén proyék lega dipaké yén navigates Anjeun liwat sagala kabutuhan poko pikeun ngajalankeun hiji proyék suksés. latihan yayasan PRINCE2 di gurgaon mangrupakeun metoda fléksibel tur aimed pisan jenis proyék. PRINCE2 Yayasan Kursus ieu mangrupa standar de facto dimekarkeun sarta dipaké sacara éksténsif ku pamaréntah Inggris sarta lega dipikawanoh tur dipaké dina swasta, boh di UK sarta internasional. Ieu embodies ngadegkeun tur kabuktian prakték pangalusna dina manajemen proyek.

Tujuan Pelatihan Pangeran Yayasan

  • Ngartos lingkup, konsép jeung tujuan metodologi PRINCE2
  • Ngartos tur ngaéksekusi PRINCE2 prosés, prinsip sareng tema
  • Ngartos nilai na prinsip pendekatan terstruktur ka manajemén proyek
  • Digitus Project Manager kalawan kanyaho panawaran PRINCE2 ka proyék

Dimaksudkeun pamiarsa of Kursus Prince2 Yayasan

Organisasi atanapi Individu ningali kabutuhan pendekatan dikawasa pikeun menata proyék. manajer proyék, konsultan na staf rojongan needing a pamahaman komprehensif ngeunaan sakabéh aspék tina lifecycle proyék sapanjang jeung dokumén manajemén konci nu kudu dijieun dina mangsa tiap tahapan proyék a.

Prerequisites keur sertifikasi yayasan Prince2

Pangaweruh umum Manajemén Project.

Tangtu Outline Lilana: 6 Days

1 PRINCE2

  • Latar & Tujuanna
  • mangpaat
  • wengkuan
  • struktur

Organisasi Project 2

  • struktur organisasi
  • Kalungguhan jeung tanggung jawab
  • Dewan proyék
  • The manajer proyék
  • manajemén tim
  • jaminan proyék
  • rojongan proyék
  • hubungan supplier

3 Planning

  • Tujuan na pentingna
  • Komponén & rupa rencana
  • téhnik tata
  • tata dumasar produk
  • Léngkah dina tata

4 Control Project

  • otorisasina pakét karya
  • assessments tahap
  • Ngadegkeun proyék & tahap kasabaran
  • Checkpoints & laporan sorot
  • Ngatur kaayaan iwal
  • isu proyék
  • ngalaporkeun proyék

Manajemén Risk 5

  • Rupa bisnis jeung resiko proyék
  • Analisis resiko na manajemén
  • Log résiko

6 Quality

  • mastikeun kualitas
  • tata kualitas
  • déskripsi produk
  • kadali kualitas sarta review kualitas

7 Robah Control & Konfigurasi Manajemén

  • léngkah robah kontrol
  • tingkat otoritas
  • Analisa manajemén Konfigurasi dampak

prosés 8

  • Dimimitian up na initiating proyék a
  • Ngarahkeun proyék a
  • Ngatur wates panggung
  • Ngadalikeun panggung
  • Ngatur pangiriman produk
  • Nutup proyék a
  • rarancang

Kajadian upcoming

Juli 2018
28
Juli 2018

Prince2 Yayasan & praktisi (28th Juli 2018)

PRINCE2-praktisi PRINCE2 Yayasan Pelatihan & sertifikasi

Téhnologi Leyuran inovatif anu ngalakonan 3 dinten sabtu minggu tumpak Prince2 Yayasan & praktisi ti 28th Juli 2018, 4th Juli & 5th Juli 2018.

Panggihan leuwih »

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

ujian Format

  • sababaraha pilihan
  • patarosan 75 per kertas
  • patarosan 5 janten trial and teu diitung dina skor
  • tanda 35 dikudukeun lulus (kaluar tina 70 sadia) - 50%
  • 60 menit lilana
  • buku Closed


Harita