PRINCE2 praktisi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Prince2 Yayasan & praktisi 2017

PRINCE2® (Projects IN dikawasa lingkungan), mangrupakeun metoda manajemén proyék lega dipaké yén navigates Anjeun liwat sagala kabutuhan poko pikeun ngajalankeun hiji proyék suksés. PRINCE2® mangrupakeun metoda fléksibel tur aimed pisan jenis proyék. PRINCE2® Yayasan sarta tangtu praktisi bakal Ngenalkeun professional jeung standar ieu de facto dimekarkeun sarta dipaké sacara éksténsif ku pamaréntah Inggris sarta dipaké dina swasta internasional. Ieu embodies ngadegkeun tur kabuktian lila pangalusna dina manajemen proyek. Tangtu ieu bakal nyiapkeun nuhun duanana PRINCE2® Yayasan na PRINCE2® praktisi jeung kauntungan meunangkeun sertifikasi ieu tebih bakal outweight biaya sertifikasi prince2.

Tujuan Pelatihan Pangeran Yayasan 2017

  • Ngartos butuh manajemén proyék
  • Rencana, ngatur jeung ngalaksanakeun proyék PRINCE2
  • Utusan tugas tur ngajalankeun proyek di luhur dikawasa
  • Ngatur resiko éféktif ambéh maranéhanana henteu mangaruhan proyék nu adversely
  • Mastikeun yén proyék dikirimkeun meets sarat na pedah organisasi

dimaksudkeun pamiarsa

sertifikasi PRINCE2 anu dimaksud pikeun manajer sarta profésional anu keukeuh acquire kaahlian dina manajemen proyek ku nerapkeun tungtunan tangtu jeung amalan pangalusna sakumaha disebutkeun dina standar PRINCE2.

Prerequisites

Pangaweruh umum Manajemén Project.

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

Modul 1 - Paham konsep konci anu patali jeung proyék na PRINCE2

  • nu harti jeung karakteristik proyék a
  • genep aspék kinerja proyék bisa junun
  • unsur terpadu of PRINCE2: prinsip, tema, prosés jeung lingkungan proyék
  • naon ngajadikeun proyek proyék PRINCE2
  • fitur sarta mangpaat PRINCE2
  • customer / konteks supplier on nu PRINCE2 ieu dumasar

Modul 2 - Paham kumaha prinsip PRINCE2 underpin metoda PRINCE2

  • Ngajelaskeun prinsip PRINCE2
  • Ngajelaskeun nu aspék proyek bisa tailored, saha jawab, sarta kumaha tailoring kaputusan anu documented

Modul 3 - Paham téma PRINCE2 na kumaha aranjeunna nu dilarapkeun sakuliah proyék nu

Modul 4 - Paham prosés PRINCE2 na kumaha aranjeunna nu dilumangsungkeun di sakuliah proyék nu

Modul 5 - Larapkeun prinsip PRINCE2 dina kontéks

  • Analisa aplikasi tina prinsip PRINCE2 dina kontéks

Modul 6 - Larapkeun na tukang ngaput aspék relevan tina téma PRINCE2 dina kontéks

Modul 7- Larapkeun prinsip PRINCE2 dina kontéks

  • Analisa aplikasi tina prinsip PRINCE2 dina kontéks

Modul 8 - Larapkeun na tukang ngaput aspék relevan tina téma PRINCE2 dina kontéks

  • Larapkeun sarat PRINCE2 pikeun hal bisnis tema, demonstrating hiji pamahaman:
  • Assess naha hiji pendekatan kana nerapkeun téma hal bisnis téh éféktif jeung cocog pikeun tujuan, nyokot kana tinimbangan: konteks, prinsip PRINCE2, sarta Tujuan jeung sarat tina téma
  • Larapkeun sarat PRINCE2 pikeun téma organisasi, demonstrating hiji pamahaman:
  • Assess naha hiji pendekatan kana nerapkeun téma organisasi téh éféktif jeung cocog pikeun tujuan, nyokot kana tinimbangan: konteks, prinsip PRINCE2, sarta Tujuan jeung sarat tina téma
  • Larapkeun sarat PRINCE2 pikeun téma kualitas, demonstrating hiji pamahaman:
  • Assess naha hiji pendekatan kana nerapkeun téma kualitas anu éféktif tur cocog pikeun tujuan, nyokot kana tinimbangan: konteks, prinsip PRINCE2, sarta Tujuan jeung sarat tina téma
  • Larapkeun sarat PRINCE2 pikeun nerapkeun rencana tema, demonstrating hiji pamahaman:
  • Assess naha hiji pendekatan kana nerapkeun rencana téma téh éféktif jeung cocog pikeun tujuan, nyokot kana tinimbangan: konteks, prinsip PRINCE2, sarta Tujuan jeung sarat tina téma
  • Larapkeun sarat PRINCE2 pikeun nerapkeun téma resiko, demonstrating hiji pamahaman:
  • Assess naha hiji pendekatan kana nerapkeun téma résiko anu éféktif tur cocog pikeun tujuan, nyokot kana tinimbangan: konteks, prinsip PRINCE2, sarta Tujuan jeung sarat tina téma
  • Larapkeun sarat PRINCE2 pikeun nerapkeun téma robah, demonstrating hiji pamahaman:
  • Assess naha hiji pendekatan kana nerapkeun téma robah téh éféktif jeung cocog pikeun tujuan, nyokot kana tinimbangan: konteks, prinsip PRINCE2, sarta Tujuan jeung sarat tina téma
  • Larapkeun sarat PRINCE2 pikeun ngadalikeun kamajuan, demonstrating hiji pamahaman:
  • Assess naha hiji pendekatan kana nerapkeun kamajuan téma téh éféktif jeung cocog pikeun tujuan, nyokot kana tinimbangan: konteks, prinsip PRINCE2, sarta Tujuan jeung sarat tina téma

Modul 9 - Larapkeun (jeung tukang ngaput) aspék relevan prosés PRINCE2 dina kontéks

  • Ngalaksanakeun dimimitian up a kagiatan prosés proyék, demonstrating hiji pamahaman:
  • Assess naha dimimitian up a prosés proyék kagiatan / tindakan, kalungguhan jeung tanggung jawab nu mujarab tur cocog pikeun tujuan, nyokot kana tinimbangan: konteks, prinsip PRINCE2, sarta Tujuan jeung tujuan proses
  • Ngalaksanakeun ngarahkeun hiji kagiatan prosés proyék, demonstrating hiji pamahaman:
  • Assess naha ngarahkeun hiji prosés proyék kagiatan / tindakan, kalungguhan jeung tanggung jawab nu mujarab tur cocog pikeun tujuan, nyokot kana tinimbangan: konteks, prinsip PRINCE2, sarta Tujuan jeung tujuan proses
  • Ngalaksanakeun initiating hiji kagiatan prosés proyék, demonstrating hiji pamahaman:
  • Assess naha initiating hiji prosés proyék kagiatan / tindakan, kalungguhan jeung tanggung jawab nu mujarab tur cocog pikeun tujuan, nyokot kana tinimbangan: konteks, prinsip PRINCE2, sarta Tujuan jeung tujuan proses
  • Ngalaksanakeun ngadalikeun hiji kagiatan prosés panggung, demonstrating hiji pamahaman:
  • Assess naha ngadalikeun prosés tahap kagiatan / tindakan, kalungguhan jeung tanggung jawab nu mujarab tur cocog pikeun tujuan, nyokot kana tinimbangan: konteks, prinsip PRINCE2, sarta Tujuan jeung tujuan proses
  • Ngalaksanakeun kagiatan prosés pangiriman produk menata, demonstrating hiji pamahaman:  dimaksudkeun kalungguhan nu dianjurkeun lampah dianjurkeun jeung tanggung jawab  kumaha téma bisa jadi dilarapkeun
  • Assess naha menata produk prosés pangiriman kagiatan / tindakan, kalungguhan jeung tanggung jawab nu mujarab tur cocog pikeun tujuan, nyokot kana tinimbangan: konteks, prinsip PRINCE2, sarta Tujuan jeung tujuan proses

Modul 10 (terus) - Larapkeun (jeung tukang ngaput) aspék relevan prosés PRINCE2 dina kontéks

  • Ngalaksanakeun kagiatan mangrupa prosés wates panggung menata, demonstrating hiji pamahaman:
  • Assess naha menata hiji kagiatan prosés wates panggung / tindakan, kalungguhan jeung tanggung jawab nu mujarab tur cocog pikeun tujuan, nyokot kana tinimbangan: konteks, prinsip PRINCE2, sarta Tujuan jeung tujuan proses
  • Ngalaksanakeun kagiatan mangrupa prosés proyék nutup, demonstrating hiji pamahaman:
  • Assess naha nutup hiji prosés proyék kagiatan / tindakan, kalungguhan jeung tanggung jawab tur lampah nu mujarab tur cocog pikeun tujuan, nyokot kana tinimbangan: konteks, prinsip PRINCE2, sarta Tujuan jeung tujuan proses

Tangtu Lilana: 3 Days

Kajadian upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita