ngetikPelatihan kelas
waktupoé 3
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

PRINCE2 praktisi

PRINCE2 Yayasan sarta praktisi Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Prince2 Yayasan & praktisi Pelatihan Kursus

PRINCE2® (Projects IN dikawasa lingkungan), mangrupakeun metoda manajemén proyék lega dipaké yén navigates Anjeun liwat sagala kabutuhan poko pikeun ngajalankeun hiji proyék suksés. PRINCE2® mangrupakeun metoda fléksibel tur aimed pisan jenis proyék. PRINCE2® Yayasan sarta tangtu praktisi bakal Ngenalkeun professional jeung standar ieu de facto dimekarkeun sarta dipaké sacara éksténsif ku pamaréntah Inggris sarta dipaké dina swasta internasional. Ieu embodies ngadegkeun tur kabuktian lila pangalusna dina manajemen proyek. Tangtu ieu bakal nyiapkeun nuhun duanana PRINCE2® Yayasan na PRINCE2® praktisi jeung kauntungan meunangkeun sertifikasi ieu tebih bakal outweight biaya sertifikasi prince2.

Tujuan PRINCE2 Yayasan sarta Diklat praktisi

  • Ngartos butuh manajemén proyék
  • Rencana, ngatur jeung ngalaksanakeun proyék PRINCE2
  • Utusan tugas tur ngajalankeun proyek di luhur dikawasa
  • Ngatur resiko éféktif ambéh maranéhanana henteu mangaruhan proyék nu adversely
  • Mastikeun yén proyék dikirimkeun meets sarat na pedah organisasi

Dimaksudkeun pamiarsa pikeunPRINCE2 Yayasan sarta praktisi Kursus

sertifikasi PRINCE2 anu dimaksud pikeun manajer sarta profésional anu keukeuh acquire kaahlian dina manajemen proyek ku nerapkeun tungtunan tangtu jeung amalan pangalusna sakumaha disebutkeun dina standar PRINCE2.

prasaratpikeun PRINCE2 Yayasan na sertifikasi praktisi

Pangaweruh umum Manajemén Project.

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  1. Approach terstruktur mun Ngatur Projects
    • Netepkeun pamandangan pikeun pendekatan terstruktur mun menata sagala proyek, kriteria kasuksésan proyék, modél of metoda PRINCE2® kaasup unsur terpadu tina prinsip, prosés, tema jeung tailoring.
  2. The Approach basis Prosés
    • PRINCE2® museurkeun kana prosés konci diperlukeun pikeun manajemén proyék suksés nu kudu hadir, tapi bisa jadi 'tailored' ngeunteung kana pajeulitna, wengkuan jeung resiko Nyanghareupan ku proyek. Modél Prosés PRINCE2® bakal dipaké pikeun mantuan delegasi ngarti tur ngahargaan naon kudu dilakukeun pikeun ngatur unggal proyék, naha eta kudu dilakukeun tur nalika di lifecycle proyék.
  3. Case bisnis
    • Naon téh Usaha Jigana, hasil, outputs, Mangpaat sarta dis-kauntungan, ngembang, Verifying na Ngajaga nu Case Usaha; confirming mangpaat jeung Plan Mangpaat Review
  4. organisasi
    • Manajemén proyék Struktur Tim jeung Board proyék, proyék jaminan, proyék Manajer, Tim Manajer, Robah Otoritas jeung kalungguhan & tanggung jawab proyék Rojongan. manajemén Stakeholder, Stratégi Manajemén Komunikasi.
  5. rencana
    • Tingkat tur eusi Rencana, Rencana mahiwal, pendekatan Produk basis kana tata - Description Project Produk, Struktur Mecahkeun Produk, Deskripsi Produk, Produk Aliran Diagram; léngkah tata PRINCE2®.
  6. kamajuan
    • Manajemén jeung hambalan Téknis, kasabaran tur Raising pengecualian, Board na Project Project Manager kadali pikeun reviewing jeung Ngalaporkeun kamajuan, Baselines pikeun Control, nyokot gambar tur ngalaporkeun Palajaran, Acara-disetir jeung kadali waktu-disetir.
  7. ngarobah
    • Ngaluarkeun sarta prosedur Robah Control, prosedur Manajemén Konfigurasi, Konfigurasi Manajemén Stratégi, dasar, Ngatur parobahan, nyukcruk sareng ngalindungan produk, Robah Otoritas jeung Robah APBD.
  8. Quality
    • Kualitas tangtu, sidang kualitas Inok, ditampa Kriteria, Kriteria kualitas, Stratégi Manajemén kualitas, kualitas jaminan, kualitas kadali sarta téknik kualitas Review.
  9. risiko
    • Résiko sarta Manajemén resiko, Manajemén resiko dina Projects, Stratégi Manajemén resiko, Prosedur Manajemén resiko na APBD resiko.
  10. Leungeun-on
    • A skenario proyék ngalir sapanjang kursus ti ngawitan finish. Hiji set komprehensif ngeunaan tugas nulungan méré aplikasi praktis éta métode déskriptif. Loba tugas nu dirancang pikeun mantuan delegasi numbu ka opat unsur terpadu of PRINCE2® - Prinsip, prosés, Téma sarta Tailoring. Aya ogé patarosan ujian sampel pikeun delegasi prakna dina saméméh diuk ujian Yayasan

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

format ujian

  • nguji obyektif
  • patarosan 8 - 10 item sual per sual, unggal patut hiji tanda
  • 44 tanda atawa leuwih dikudukeun lulus (kaluar tina 80 sadia) - 55%
  • Dua-na-a-satengah jam (150 menit) durasi, teu tambahan waktu bacaan
  • Buka buku ujian (PRINCE2 manual resmi ukur)

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita