ngetikPelatihan kelas
waktu6 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

ngebul PRINCE2

PRINCE2 Yayasan Pelatihan Kursus & certifications

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Prince2 Yayasan

PRINCE2® (Projects IN dikawasa lingkungan), mangrupakeun metoda manajemén proyék lega dipaké yén navigates Anjeun liwat sagala kabutuhan poko pikeun ngajalankeun hiji proyék suksés. PRINCE2® mangrupakeun metoda fléksibel tur aimed di sakabeh tipe projects.PRINCE2® mangrupakeun standar de facto dimekarkeun sarta dipaké sacara éksténsif ku pamaréntah Inggris sarta lega dipikawanoh tur dipaké dina swasta, boh di UK sarta internasional. Ieu embodies ngadegkeun tur kabuktian prakték pangalusna dina manajemen proyek.

tujuan

dimaksudkeun pamiarsa

Organisasi atanapi Individu ningali kabutuhan pendekatan dikawasa pikeun menata proyék. manajer proyék, konsultan na staf rojongan needing a pamahaman komprehensif ngeunaan sakabéh aspék tina lifecycle proyék sapanjang jeung dokumén manajemén konci nu kudu dijieun dina mangsa tiap tahapan proyék a.

Prerequisites

Pangaweruh umum Manajemén Project.

Tangtu Outline Lilana: 6 Days

1 PRINCE2

  • Latar & Tujuanna
  • mangpaat
  • wengkuan
  • struktur

Organisasi Project 2

  • struktur organisasi
  • Kalungguhan jeung tanggung jawab
  • Dewan proyék
  • The manajer proyék
  • manajemén tim
  • jaminan proyék
  • rojongan proyék
  • hubungan supplier

3 Planning

  • Tujuan na pentingna
  • Komponén & rupa rencana
  • téhnik tata
  • tata dumasar produk
  • Léngkah dina tata

4 Control Project

  • otorisasina pakét karya
  • assessments tahap
  • Ngadegkeun proyék & tahap kasabaran
  • Checkpoints & laporan sorot
  • Ngatur kaayaan iwal
  • isu proyék
  • ngalaporkeun proyék

Manajemén Risk 5

  • Rupa bisnis jeung resiko proyék
  • Analisis resiko na manajemén
  • Log résiko

6 Quality

  • mastikeun kualitas
  • tata kualitas
  • déskripsi produk
  • kadali kualitas sarta review kualitas

7 Robah Control & Konfigurasi Manajemén

  • léngkah robah kontrol
  • tingkat otoritas
  • Analisa manajemén Konfigurasi dampak

prosés 8

  • Dimimitian up na initiating proyék a
  • Ngarahkeun proyék a
  • Ngatur wates panggung
  • Ngadalikeun panggung
  • Ngatur pangiriman produk
  • Nutup proyék a
  • rarancang

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

ujian Format

  • sababaraha pilihan
  • patarosan 75 per kertas
  • patarosan 5 janten trial and teu diitung dina skor
  • tanda 35 dikudukeun lulus (kaluar tina 70 sadia) - 50%
  • 60 menit lilana
  • buku Closed

 


Harita