ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Profésional scrum Nu boga Produk (PSPO)

Profésional scrum Produk Nu boga PSPO Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Profésional scrum Nu boga Produk (PSPO) Kursus Latihan

nuProfésional Nu boga Produk scrum(PSPO) tangtosna teh ngarah pasar latihan Nu boga Produk dikembangkeun ku Scrum.org jeung Ken Schwaber, ko-pencipta scrum. Ngalirkeun assessment bakal masihan anjeun industri dipikawanohsertifikasi PSPO. sertifikasi ieu moal tamat, jeung ngajadikeun maneh bagian tina hiji komunitas elit of Panyekel badge PSPO.

The Profesional scrum Produk Nu boga (PSPO) Tangtu mangrupa program latihan dua poé intensif kana kumaha carana capitalize dina produk software sarta Sistem. Jumlah pastina geus aimed pikeun mantuan pamilon ngaleutikan total biaya kapamilikan produk na sistem maranéhanana yén greatly bakal nguntungkeun organisasi.

Peserta diajar sarta crystallize pamahaman ieu ngaliwatan instruksi sarta latihan dumasar tim-. Jero ngeunaan akuntabilitas nu boga Produk di delivering hiji proyék suksés janten jelas ti hiji sudut pandang tangkas on manajemén produk.

Tangtu kami geus ngajalankeun nurutkeun konsép latihan disatujuan sacara internasional ti scrum.org. Tangtu ieu dilakukeun ku kami Certified Profesional scrum Trainers. Anjeun bakal meunang di-jero asah mupus duanana kuring PSPO jeung PSPO II certifications. kuring PSPO ngagambarkeun hiji pamahaman panengah tina scrum Chairil Anwar bari PSPO II ngagambarkeun hiji pamahaman canggih ti scrum.

Pelatihan tujuan PSPO

workshop bakal ngajarkeun maneh ngeunaan:

  • Maximizing nilai produk software sarta Sistem
  • prinsip Ngarti tina manajemen proyek tangkas
  • Nurunkeun total biaya kapamilikan
  • kinerja tim éféktif ngaliwatan accountabilities peran

Dimaksudkeun pamiarsa of Kursus PSPO

latihan bisa jadi istiméwa ka sadaya aub dina ngembangkeun software kana kerangka scrum, tapi geus husus katimu pikeun maranéhanana jawab leuwih produk ti sudut pandang bisnis sarta nyokot nepi kana peran kacida akuntabel of scrum Nu boga Produk.

Prerequisites pikeun PSPO sertifikasi

Aya henteu prerequisites pikeun kalakuan Tangtu ieu sareng sertifikasi saterusna.

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

dinten I

Dina dinten hiji, latihan fokus ka Chairil Anwar anu penting pisan pikeun pamahaman sarta satisfying peran nu boga Produk dina konteks manajemen produk na scrum. Tangtu teu ukur nyadiakeun pamahaman gede tina peran sorangan, tapi oge mere Anjeun mangrupakeun ide jelas tina prinsip manajemén proyék tangkas ku nu boga Produk. Anjeun bakal diajar:

  • Nilai pembangunan tangkas
  • Tanggung jawab di Nu boga Produk
  • rapat luyu kalayan boga Produk
  • Compulsions sahiji nu boga Produk
  • qualities kapamimpinan sahiji nu boga Produk
  • Pamahaman nilai bisnis incl. KPIs
  • Ngukur nilai bisnis

dinten II

Dinten dua stresses dina pendekatan praktis pikeun ngajarkeun kaahlian metodologis nu boga Produk perlu pikeun hasil nanganan hiji proyék scrum. Anjeun bakal ngarti leuwih éféktif:

  • Produk ngawangun up
  • Relevansi carita pamaké
  • Netepkeun jeung achieving gol produk strategis
  • strategi sékrési jeung tata kalawan scrum
  • Estimasi na prioritizing sarat
  • Forecasting kamampuhan kalayan scrum
  • ngembangkeun produk ngalibetkeun sababaraha tim
  • Total biaya kapamilikan

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

sertipikasi

The PSPO ujian online mangrupakeun ujian rigorous sarta merlukeun skor lulus minimum dina urutan pikeun ngahontal sertifikasi teh. Aya dua pilihan keur assessment Profesional scrum Produk Nu boga: PSPO I na PSPO II. PSPO I kudu diliwatan saméméh ngusahakeun teh leuwih hésé PSPO II.

Rincian Ujian:

kuring PSPO

  • Ngalirkeun skor: 85%
  • wates waktu: 60 menit
  • Jumlah Patarosan: 80
  • Format: pilihan ganda, langkung ti Jawab na benar / salah
  • Kasusah: panengah
  • Basa: Inggris wungkul

PSPO II (Calon kudu geus kaliwat PSPO I mun nyobian PSPO II)

  • Ngalirkeun skor: 85%
  • wates waktu: 120 menit
  • Format: pilihan ganda, Karangan
  • Kasusah: Advanced
  • Basa: Inggris wungkul

Langsung posting latihan (Scrum.org), siswa baris nampa hiji email nyadiakeun sandi maranéhna pikeun nyobian nu assessment sertifikasi. Lamun murid nu nyokot assessment dina 14 poé na teu skor sahenteuna 85%, aranjeunna anu dijudulan ka usaha 2nd di euweuh ongkos. The 2nd e-mail ku sandi anyar bakal otomatis dikirim ka siswa.

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di taros Kami.


Harita