Provisioning SQL basis data

Provisioning SQL basis data Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Provisioning SQL basis data Pelatihan Kursus

Tangtu ieu dirancang ngajar santri kumaha rezeki SQL Server basis data duanana dina premis na di SQL Azure.

Tujuan Pelatihan Provisioning SQL basis data

  • Rezeki mangrupa databés Server
  • Pamutahiran SQL Server
  • Ngonpigurasikeun SQL Server
  • Ngatur basis data sarta Payil (dibagikeun)
  • Rezeki, migrasi jeung ngatur basis data dina awan

Dimaksudkeun pamiarsa pikeun Provisioning SQL basis data Kursus

Hadirin primér pikeun Tangtu ieu téh individu anu administer jeung mertahankeun Server basis data SQL. Ieu individu nedunan administrasi database jeung perawatan salaku aréa utamana tanggung jawab, atanapi dianggo dina lingkungan dimana basis data maénkeun peran konci dina pakasaban utamana.

The audiences sekundér pikeun tangtu ieu téh individu anu ngembangkeun aplikasi nu nganteurkeun eusi tina SQL Server basis data.

Prerequisites Provisioning SQL basis data sertifikasi

Tangtu ieu merlukeun anjeun minuhan prerequisites handap:

  • pangaweruh dasar tina sistem operasi Microsoft Windows sarta fungsionalitas inti na.
  • pangaweruh Gawe tina Transact-SQL.
  • pangaweruh Gawe ti basis data relational.
  • Sababaraha pangalaman kalayan design database

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

Modul 1: SQL Server 2016 komponén

modul ieu ngajelaskeun rupa-rupa komponén Server 2016 SQL na versions.Lessons

  • Bubuka ka Platform SQL Server
  • Ikhtisar SQL Server Arsitéktur
  • SQL Layanan Server jeung Pilihan Konfigurasi

Lab: Diskusi: versi SQL Server

  • Nalika kami ngagunakeun instalasi misah tina SQL Server jeung lamun bakal ngagunakeun conto misah?
  • Vérsi anu tina SQL Server nyaeta nu paling merenah dina organisasi anjeun?

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun SQL Server komponen-komponen sareng versi.
  • Ngajelaskeun arsitéktur Server SQL sarta pamakéan sumberdaya.
  • Ngajelaskeun jasa SQL Server jeung kumaha anjeun ngokolakeun konfigurasi tina jasa maranéhanana.

Modul 2: Masang SQL Server 2016

modul ieu ngajelaskeun prosés ka install SQL Server 2016.Lessons

  • Pertimbangan pikeun SQL Masang Server
  • TempDB Payil
  • Masang SQL Server 2016
  • Automating Instalasi

Lab: Masang SQL Server

  • Assess sumberdaya sadia
  • Install hiji conto tina SQL Server
  • Nedunan cék instalasi pos
  • Automating Instalasi

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Nerangkeun pertimbangan lamun masang SQL Server.
  • Ngajelaskeun file TempDB.
  • Install SQL Server 2016.
  • Ngajadikeun otomatis mangrupa instalasi SQL Server.

Modul 3: Ngaronjatkeun SQL Server kana SQL Server 2016

modul ieu ngajelaskeun prosés pikeun ngaronjatkeun kana SQL Server 2016. palajaran

  • Syarat pamutahiran
  • Ningkatkeun SQL Server Services
  • Migrasi SQL Server Data tur Aplikasi

Lab: Ngaronjatkeun SQL Server

  • Jieun Logins Aplikasi
  • Balikkeun cadangan databés
  • Pamaké nunggelis tur databés kasaluyuan Level

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Nerangkeun pamutahiran syarat pikeun SQL Server.
  • Ningkatkeun SQL Server.
  • Migrasi SQL Server data sarta aplikasi.

Modul 4: Gawe sareng basis data

modul ieu ngajelaskeun basis data dipasang sateuacana sistem, struktur fisik basis data sarta pilihan konfigurasi paling umum patali jeung them.Lessons

  • Bubuka keur Data Storage kalawan SQL Server
  • Ngatur Panyimpenan pikeun System basis data
  • Ngatur Panyimpenan keur basis data pamaké
  • Pindah jeung Niron databés Payil
  • Samping-demi-sisi ningkatkeun: Migrasi SQL Server Data tur Aplikasi
  • Panyangga kolam renang penyuluh

Lab: Urusan databés Panyimpenan

  • Konfigurasi Panyimpenan tempdb
  • nyieun basis data
  • Ngalampirkeun databés a
  • Aktipkeun panyangga kolam renang penyuluh

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun Data Storage kalawan SQL Server.
  • Ngatur Panyimpenan pikeun System basis data.
  • Ngatur Panyimpenan keur basis data pamaké.
  • Mindahkeun sarta Salin databés Payil.
  • Nerangkeun Sisi-demi-Sisi ningkatkeun: Migrasi SQL Server Data tur Aplikasi prosés.
  • Ngajelaskeun tur nganggo panyangga kolam renang ekstensi.

Modul 5: Pintonan databés Purwokerto

modul ieu nyertakeun plans.Lessons pangropéa database

  • Mastikeun databés Integritas
  • ngajaga Indexes
  • Automating rutin Purwokerto databés

Lab: Pintonan databés Purwokerto

  • Paké DBCC CHECKDB mun Verify databés Integritas
  • nyieun Indexes
  • Jieun Plan databés Purwokerto

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Mastikeun databés Integritas.
  • Ngajaga Indexes.
  • Ngajadikeun otomatis rutin Purwokerto databés.

Modul 6: Database Panyimpenan Options

Ngajelaskeun options.Lessons gudang Server SQL

  • Performance gudang Server SQL
  • SMB Fileshare
  • SQL Server Panyimpenan di Microsoft Azure
  • manteng basis data

Lab: ngalaksanakeun manteng databés

  • Amprok manteng databés panaséhat
  • Nerapkeun manteng databés

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun SQL Server Performance Panyimpenan.
  • Ngajelaskeun SMB Fileshare.
  • Ngajelaskeun SQL Server Panyimpenan di Microsoft Azure.
  • Ngajelaskeun manteng databés.

Modul 7: Ngarencanakeun nyebarkeun SQL Server kana Microsoft Azure

modul ieu ngajelaskeun kumaha carana rencana pikeun nyebarkeun SQL Server kana Azure.Lessons

  • SQL Server Virtual Mesin di Azure
  • Azure Panyimpenan
  • Azure SQL auténtikasi
  • Deploying hiji Azure SQL databés

Lab: Plan sarta nyebarkeun hiji Azure SQL databés

  • Rencanana hiji Azure SQL databés, jaringan, kinerja tiers, kaamanan
  • Rezeki hiji Azure SQL databés
  • Nyambung ka hiji Azure SQL databés

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun SQL Server Virtual Mesin di Azure.
  • Ngajelaskeun Azure Panyimpenan.
  • Ngajelaskeun Azure SQL auténtikasi, auditing tur patuh.
  • Nyebarkeun hiji Azure SQL databés.

Modul 8: Migrasi basis data keur Azure SQL databés

modul ieu ngajelaskeun kumaha carana migrasi basis data keur Azure SQL Database.Lessons

  • Database Tés Migrasi Pakakas
  • Database Isu kasaluyuan Migrasi
  • Migrasi a SQL Server databés pikeun Azure SQL databés

Lab: Migrasi SQL Server basis data keur Azure

  • Nedunan Tés Migrasi
  • Migrasi a databés SQL Server kana Azure SQL databés
  • Nguji hiji hijrah databés

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun rupa parabot nguji migrasi database.
  • Ngajelaskeun masalah kasaluyuan migrasi database.
  • Migrasi database SQL Server kana databés Azure SQL.

Modul 9: Deploying SQL Server dina Microsoft Azure Virtual Mesin

modul ieu ngajelaskeun kumaha carana nyebarkeun SQL Server kana Microsoft Azure VMs.Lessons

  • Deploying SQL Server kana hiji Azure VM
  • The nyebarkeun databés ka Microsoft Azure VM Wizard

Lab: Deploying SQL Server kana hiji Virtual Mesin Azure

  • Rezeki hiji Azure VM
  • Nganggo nyebarkeun databés pikeun Azure VM Wizard

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Nyebarkeun SQL Server kana hiji Azure VM.
  • Paké The nyebarkeun databés ka Microsoft Azure VM Wizard.

Modul 10: Urusan basis data dina Awan

modul ieu ngajelaskeun kumaha carana ngatur SQL Server kana Azure.Lessons

  • Ngatur databés Kaamanan Azure SQL
  • Ngonpigurasikeun gudang Azure
  • Azure Automation

Lab: Ngatur basis data dina Awan

  • Ngonpigurasikeun Azure Kaamanan
  • Ngajadikeun otomatis Azure deployment

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngatur Azure SQL databés Kaamanan.
  • Ngonpigurasikeun gudang Azure.
  • Nerapkeun Azure Automation.

Pelatihan upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita