ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

IBM - Q Radar SIEM 7.2 Administrasi sarta Konfigurasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Q Radar SIEM 7.2 Administrasi sarta Konfigurasi

QRadar SIEM nyadiakeun pisibilitas jero kana jaringan, pamaké, sarta aktivitas aplikasi. Eta nyadiakeun kempelan, normalisasi, korelasi, sarta panyimpenan aman tina acara, aliran, aset, topologies, sarta vulnerabilities. serangan disangka na breaches kawijakan anu disorot salaku nyinggung. Dina Tangtu ieu, anjeun diajar kumaha pikeun ngonpigurasikeun na administer QRadar SIEM, nyieun Universal DSMs na Log Sumber ekstensi, sarta nyieun acara, ngalir tur anomali aturan. Ngagunakeun kaahlian diajarkeun di tangtu ieu, anjeun bisa ngajaga QRadar SIEM, karya sareng sumber log, analisa nyinggung dijieun ku aturan jeung lamun perlu rupa-Ngepaskeun aranjeunna. Leungeun-on latihan nguatkeun kaahlian diajar.

Prerequisites:

  • Yayasan IBM Kaamanan QRadar SIEM

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  • Modul-1: Ngagunakeun parabot administrasi
  • Modul-2: Nyieun hirarki jaringan
  • Modul-3: parabot administrasi diropéa
  • Modul-4: Urusan pamaké
  • Modul-5: Urusan data
  • Modul-6: Cara ngumpulkeun log jeung aliran rékaman
  • Modul-7: Cara ngumpulkeun rékaman log Windows
  • Modul-8: Urusan sumber log custom
  • Modul-9: Ngagunakeun aturan
  • Modul-10: Nyieun aturan
  • Modul-11: Urusan positip palsu
  • Modul-12: Ngagunakeun Maps Rujukan di aturan

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • Q Radar SIEM 7.2 Administrasi sarta Konfigurasi latihan di gurgaon
  • Biaya sertifikasi Q Radar SIEM 7.2 Administrasi sarta Konfigurasi di Gurgaon
  • Institute pikeun Q Radar SIEM 7.2 Administrasi sarta Konfigurasi di gurgaon
  • Q Radar SIEM 7.2 Administrasi sarta Konfigurasi di Gurgaon
  • Q Radar SIEM 7.2 Administrasi sarta Konfigurasi sertifikasi di gurgaon
  • Q Radar SIEM 7.2 Administrasi sarta tangtu Konfigurasi di Gurgaon
  • Pangalusna Q Radar SIEM 7.2 Administrasi sarta Konfigurasi Pelatihan Online
  • Q Radar SIEM 7.2 Administrasi sarta latihan Konfigurasi