ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

IBM Q Radar yayasan SIEM

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Q Radar yayasan SIEM

QRadar SIEM nyadiakeun pisibilitas jero kana jaringan, pamaké, sarta aktivitas aplikasi. Eta nyadiakeun kempelan, normalisasi, korelasi, sarta panyimpenan aman tina acara, aliran, aset, sarta vulnerabilities. serangan disangka na breaches kawijakan anu disorot salaku nyinggung. Dina Tangtu ieu, anjeun diajar napigasi antarbeungeut pamaké sarta cara nalungtik nyinggung. Anjeun neangan na analisa informasi ti nu QRadar SIEM menyimpulkan hiji aktivitas curiga. Leungeun-on latihan nguatkeun kaahlian diajar.

Prerequisites:

  • Dasar TCP / kaahlian jejaring IP
  • pangaweruh administrasi Sistim
  • kaahlian kaamanan informasi dasar

Tangtu Outline Lilana: 2 Days

  • Modul-1: Perkenalan ka IBM Kaamanan QRadar SIEM
  • Modul-2: Kumaha QRadar SIEM ngumpulkeun data kaamanan
  • Modul-3: Make Dashboard QRadar SIEM
  • Modul-4: nalungtik hiji ngalanggar anu dipicu ku acara
  • Modul-5: nalungtik kajadian hiji ngalanggar
  • Modul-6: Ngagunakeun propil asset pikeun nalungtik nyinggung
  • Modul-7: nalungtik hiji ngalanggar anu dipicu ku aliran
  • Modul-8: Ngagunakeun aturan jeung blok wangunan
  • Modul-9: Nyieun laporan QRadar SIEM
  • Modul-10: Pintonan nyaring canggih

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita