ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

Data Querying kalawan Transact-SQL

Data Querying kalawan Transact SQL Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Data Querying kalawan Transact SQL Ihtisar Cimanuk

Tangtu ieu dirancang pikeun ngawanohkeun siswa Transact-SQL. Hal ieu dirarancang dina cara sapertos yén tilu poé kahiji bisa diajarkeun jadi tangtu pikeun pelajar merlukeun pangaweruh pikeun kursus séjén dina SQL Server kurikulum. Poé 4 & 5 ngajarkeun kaahlian sésana diperlukeun nyandak ujian 70-761.

Tujuan Data Querying kalawan Pelatihan Transact SQL

  • Ngajelaskeun kamampuhan konci na komponen SQL Server 2016.
  • Ngajelaskeun T-SQL, susunan, sarta logika predikat.
  • Nulis tabel pernyataan MILIH tunggal.
  • Tulis hiji pernyataan MILIH multi-méja.
  • Tulis pernyataan MILIH kalayan nyaring na asihan.
  • Ngajelaskeun kumaha SQL Server nganggo jenis data.
  • Tulis pernyataan DML.
  • Tulis queries nu maké diwangun-di fungsi.
  • Tulis queries yén agrégat data.
  • Tulis subqueries.
  • Jieun sarta ngalaksanakeun pintonan sarta fungsi méja-hargana.
  • Paké operator set pikeun ngagabungkeun hasil query.
  • Tulis queries nu make ranking jandela, offset, sarta fungsi agrégat.
  • Transformasi data ku ngalaksanakeun pangsi, unpivot, rollup jeung kubus.
  • Jieun sarta ngalaksanakeun prosedur disimpen.
  • Tambahkeun program constructs kayaning variabel, kondisi, sarta puteran ka Kode T-SQL.

Dimaksudkeun pamiarsa pikeun Tujuanna tina Data Querying kalawan Transact - SQL

Tujuan utama kursus téh méré mahasiswa pamahaman alus tina basa Transact-SQL anu digunakeun ku sakabeh SQL nu patali Server disiplin; nyaéta, databés Administrasi, Pamekaran databés tur Usaha AKAL. Salaku misalna, hadirin target primér pikeun Tangtu ieu téh: Kuncén databés, pamekar databés tur Karakter BI professional.

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

Modul 1: Perkenalan ka Microsoft SQL Server 2016

modul ieu nawarkeun SQL Server, anu versi ti SQL Server, kaasup versi awan, sarta kumaha carana nyambung ka SQL Server nganggo Manajemén SQL Server Studio.Lessons

  • The Dasar Arsitéktur of SQL Server
  • Server edisi na versi SQL
  • Ngalalanyahan kalawan SQL Server Manajemén Studio

Lab: Gawe bareng SQL Server 2016 Pakakas

  • Gawe sareng SQL Server Manajemén Studio
  • Nyieun jeung Aksara pangatur T-SQL
  • Ngagunakeun Buku Online

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun basis data relational na queries Transact-SQL.
  • Nerangkeun édisi dumasar-awan dina premis na sarta vérsi SQL Server.
  • Ngajelaskeun kumaha carana make SQL Server Manajemén Studio (SSMS) pikeun nyambung ka hiji conto tina SQL Server, ngajajah basis data dikandung dina conto, sarta dianggo kalayan file Aksara nu ngandung queries T-SQL.

Modul 2: Perkenalan ka T-SQL Querying

modul ieu ngajelaskeun unsur T-SQL jeung peranna dina tulisan queries. Ngajelaskeun pamakéan susunan dina SQL Server. Nerangkeun pamakéan logika predikat di SQL Server. Nerangkeun urutan logis tina operasi di pernyataan pilih. palajaran

  • Ngawanohkeun T-SQL
  • ngarti susunan
  • Ngarti predikat Logika
  • Ngarti Orde Logis of Operasi dina pernyataan MILIH

Lab: Perkenalan ka T-SQL Querying

  • Executing pernyataan Dasar MILIH
  • Executing queries yén Filter Data maké Predicates
  • Executing queries Éta Susun Data Maké urutan Ku

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun peran T-SQL dina nulis pernyataan pilih.
  • Nerangkeun unsur basa T-SQL na nu elemen bakal mangpaat dina tulisan queries.
  • Nerangkeun konsep tina teori set, salah sahiji underpinnings matematik basis data relational, sarta mantuan anjeun nerapkeun ka kumaha anjeun pikir ngeunaan querying SQL Server
  • Ngajelaskeun logika predikat jeung nalungtik aplikasi -na pikeun querying SQL Server.
  • Ngajelaskeun unsur pernyataan pilih, delineate Urutan numana elemen anu dievaluasi, lajeng nerapkeun pamahaman ieu pendekatan praktis pikeun tulisan queries.

Modul 3: Nulis MILIH queries

modul ieu nawarkeun Chairil Anwar tina pernyataan pilih, fokus dina queries ngalawan hiji table.Lessons tunggal

  • Nulis pernyataan MILIH Basajan
  • Ngaleungitkeun duplikat jeung béda
  • Ngagunakeun Tihang jeung Table Aliases
  • Nulis ungkapan hal Basajan

Lab: Nulis pernyataan Dasar MILIH

  • Nulis pernyataan MILIH Basajan
  • Ngaleungitkeun duplikat Maké béda
  • Ngagunakeun Tihang jeung Table Aliases
  • Maké Babasan hal Basajan

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun struktur jeung format tina pernyataan pilih, sakumaha ogé perbaikan anu bakal nambahan fungsionalitas na readability mun queries Anjeun
  • Ngajelaskeun kumaha carana ngaleungitkeun duplikat ngagunakeun klausa béda
  • Nerangkeun pamakéan kolom na tabel aliases
  • Ngartos tur nganggo ungkapan hal

Modul 4: Querying langkung Tables

modul ieu ngajelaskeun kumaha carana nulis queries nu ngagabungkeun data ti sababaraha sumber di Microsoft SQL Server 2016. palajaran

  • pamahaman ngagabung
  • Querying kalawan Batin ngagabung
  • Querying kalawan Outer ngagabung
  • Querying kalawan Palang ngagabung jeung Self ngagabung

Lab: Querying langkung Tables

  • Queries tulisan nu make Batin ngagabung
  • Queries tulisan nu make Langkung-Table Batin ngagabung
  • Nulis queries nu make Timer ngagabung
  • Queries tulisan nu make Outer ngagabung
  • Queries tulisan nu make Palang ngagabung

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun Chairil Anwar of ngagabung di SQL Server 2016
  • Tulis jero gabung queries
  • Tulis queries nu make luar ngagabung
  • Paké tambahan gabung jenis

Modul 5: asihan na Data Disaring

modul ieu ngajelaskeun kumaha carana nerapkeun asihan na filtering.Lessons

  • Data asihan
  • Data nyaring jeung Predicates
  • Data nyaring jeung TOP na offset-dipulut
  • Gawe sareng Nilai noname

Lab: asihan na Data Disaring

  • Tulisan queries yén Filter Data maké WHERE Klausa
  • Nulis queries yén Susun Data Ngagunakeun hiji urutan ku Klausa
  • Tulisan queries yén Filter Data Nganggo Pilihan TOP

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun kumaha carana nambahkeun hiji urutan ku klausa kana queries Anjeun ngadalikeun urutan barisan ditingal dina output query anjeun
  • Ngajelaskeun kumaha carana nyusunna WHERE klausa pikeun nyaring kaluar barisan nu teu cocog predikat nu.
  • Ngajelaskeun kumaha carana ngawatesan Bulan tina barisan dina klausa MILIH maké pilihan TOP.
  • Ngajelaskeun kumaha carana ngawatesan Bulan tina barisan ngagunakeun pilihan offset-dipulut tina hiji urutan ku klausa.
  • Ngajelaskeun kumaha tilu-hargana rekening logika keur nilai kanyahoan tur leungit, kumaha SQL Server nganggo hypothesis ditandaan nilai leungit, tur kumaha carana nguji keur null dina queries Anjeun.

Modul 6: Gawe bareng Tipe SQL Server 2016 Data

modul ieu nawarkeun jenis data SQL Server nganggo mun toko data.Lessons

  • Ngawanohkeun Tipe SQL Server 2016 Data
  • Gawe sareng Data Aksara
  • Gawe sareng Tanggal jeung Data Time

Lab: Gawe bareng Tipe SQL Server 2016 Data

  • Nulis queries nu Balik Tanggal jeung Data Time
  • Tulisan queries nu make Tanggal jeung Time Fungsi
  • Queries tulisan Éta Balik Data Aksara
  • Queries tulisan Éta Balik Fungsi Aksara

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajalajah loba jenis data SQL Server nganggo mun toko data sarta cara jenis data anu dirobah antara jenis
  • Ngajelaskeun SQL Server karakter basis jenis data, kumaha babandinganana karakter dianggo, tur sababaraha fungsi umum anjeun bisa manggihan mangpaat dina queries Anjeun
  • Ngajelaskeun jenis data nu dipaké pikeun nyimpen data temporal, kumaha carana ngalebetkeun kaping tur kali ngarah bakal leres parsed ku SQL Server, sarta kumaha carana ngamanipulasi kaping tur kali kalayan diwangun-di fungsi.

Modul 7: Ngagunakeun DML ngarubah Data

modul ieu ngajelaskeun kumaha carana nyieun queries DML, sarta naha anjeun bakal hoyong to.Lessons

  • Data inserting
  • Modifying na Data mupus

Lab: Ngagunakeun DML ngarubah Data

  • Data inserting
  • Ngamutahirkeun na Data mupus

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Paké ngalebetkeun tur pilih kana pernyataan
  • Paké update, ngagabung, ngahapus, sarta TRUNCATE.

Modul 8: Ngagunakeun Panyungsi-Dina Fungsi

modul ieu nawarkeun sababaraha loba diwangun di fungsi dina SQL Server 2016.Lessons

  • Nulis queries kalawan Panyungsi-Dina Fungsi
  • Ngagunakeun Fungsi Konversi
  • Ngagunakeun Fungsi Logis
  • Ngagunakeun Fungsi mun Gawé sareng null

Lab: Ngagunakeun Panyungsi-Dina Fungsi

  • Tulisan queries Éta Paké Konversi Fungsi
  • Queries tulisan nu make Fungsi Logis
  • Queries tulisan anu Test pikeun Nullability

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun jenis fungsi disadiakeun ku SQL Server, lajeng difokuskeun gawé bareng fungsi skalar
  • Ngajelaskeun kumaha carana kuduna ngarobah data antara jenis maké fungsi sababaraha SQL Server
  • Ngajelaskeun kumaha carana ngagunakeun fungsi logis nu evaluate hiji babasan jeung balik hasil skalar.
  • Ngajelaskeun fungsi tambahan pikeun gawe bareng null

Modul 9: ngagolongkeun na Data Aggregating

modul ieu ngajelaskeun kumaha carana make functions.Lessons agrégat

  • Ngagunakeun Fungsi agrégat
  • Ngagunakeun Grup ku Klausa
  • Nyaring Grup kalayan ngabogaan

Lab: ngagolongkeun na Data Aggregating

  • Queries tulisan Éta Paké Grup ku Klausa
  • Nulis queries yén Paké Fungsi agrégat
  • Queries tulisan anu Paké Fungsi agrégat béda
  • Tulisan queries yén Filter Grup jeung Klausa ngabogaan

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun fungsi agrégat nu diwangun-di di SQL Server jeung nulis queries ngagunakeun eta.
  • Tulis queries yén barisan misah migunakeun Grup ku klausa.
  • Tulis queries nu nganggo klausa ngabogaan nyaring grup.

Modul 10: Ngagunakeun Subqueries

modul ieu ngajelaskeun sababaraha rupa subquery na kumaha jeung lamun ngagunakeun them.Lessons

  • Nulis Subqueries Timer ngandung
  • Tulisan Correlated Subqueries
  • Ngagunakeun aya predikat jeung Subqueries

Lab: Ngagunakeun Subqueries

  • Tulisan queries Éta Paké Timer ngandung Subqueries
  • Tulisan queries Éta Paké skalar sarta Subqueries Multi-Hasil
  • Tulisan queries Éta Paké Correlated Subqueries jeung hiji aya Klausa

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun mana subqueries bisa dipaké dina pernyataan pilih.
  • Tulis queries nu make subqueries correlated dina pernyataan MILIH
  • Tulis queries yén pamakéan aya predicates dina WHERE klausa pikeun nguji keur ayana barisan qualifying
  • Nganggo aya predikat mariksa éfisién pikeun ayana barisan dina subquery a.

Modul 11: Ngagunakeun Table ungkapan

Saméméhna dina Tangtu ieu, anjeun diajar ngeunaan ngagunakeun subqueries salaku hiji éksprési nu balik hasil ka pamundut nélépon luar. Kawas subqueries, ungkapan tabel nu ungkapan pamundut, tapi ungkapan tabel manjangkeun gagasan ieu ku ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngaranan eta jeung digawekeun ku hasil maranéhna anjeun bakal bisa dipaké jeung data dina sagala tabel relational sah. Microsoft SQL Server 2016 ngarojong opat rupa ungkapan tabel: tabel diturunkeun, ekspresi tabel umum (CTEs), pamadegan, jeung méja-hargana fungsi inline (TVFs). Dina modul ieu, anjeun bakal diajar pikeun digawe sareng bentuk ieu ngeunaan ungkapan tabel sarta diajar kumaha ngagunakeun éta pikeun mantuan nyieun pendekatan modular kana tulisan queries.Lessons

  • ngagunakeun Tampilan
  • Ngagunakeun Fungsi Inline Table-hargana
  • Ngagunakeun Tables Asalna
  • Ngagunakeun umum Table ungkapan

Lab: Ngagunakeun Table ungkapan

  • Nulis queries Éta Paké Tampilan
  • Tulisan queries Éta Tables Paké Asalna
  • Tulisan queries Éta Paké umum Table ungkapan (CTEs)
  • Tulisan queries Éta ungkapan Sue Inline Table-hargana

Sanggeus completing modul ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Tulis queries nu balik hasil tina pamadegan.
  • Nganggo nyieun pernyataan fungsi pikeun nyieun TVFs inline basajan.
  • Tulis queries nu nyieun na meunangkeun hasil tina tabel diturunkeun.
  • Tulis queries nu nyieun CTEs sarta balik hasil tina éksprési méja.

Modul 12: Ngagunakeun Siapkeun operator

modul ieu nawarkeun cara nganggo operator set Uni, motong, sarta iwal pikeun ngabandingkeun barisan antara dua sets.Lessons input

  • Nulis queries jeung operator Uni
  • Ngagunakeun kajaba sarta motong
  • ngagunakeun larapkeun

Lab: Ngagunakeun Siapkeun operator

  • Nulis queries Éta Paké Uni Siapkeun operator jeung Uni ALL
  • Nulis queries Éta Paké cross Larapkeun na luar Larapkeun operator
  • Queries tulisan Éta Pigunakeun iwal sarta motong operator

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Tulis queries nu make Uni ngagabungkeun input susunan.
  • Tulis queries nu make Uni ALL ngagabungkeun input susunan
  • Tulis queries nu nganggo iwal operator pikeun balik ukur jajar dina hiji set tapi teu sejen.
  • Tulis queries nu nganggo operator motong balik ukur jajar anu hadir dina duanana susunan
  • Tulis queries maké cross nu Larapkeun operator.
  • Tulis queries maké luar nu Larapkeun operator

Modul 13: Ngagunakeun Windows ranking, offset, sarta Fungsi agrégat

modul ieu ngajelaskeun mangpaat pikeun ngagunakeun fungsi jandéla. Ngawatesan fungsi jandéla ka barisan didefinisikeun dina klausa leuwih, kaasup partitions na pigura. Tulis queries nu migunakeun fungsi jandéla ka beroperasi dina jandela tina barisan sarta balik ranking, aggregation, sarta offset results.Lessons ngabandingkeun

  • Nyieun Windows kalawan leuwih
  • Ngalanglang Fungsi Jandela

Lab: Ngagunakeun Windows ranking, offset, sarta agrégat Fungsi

  • Queries tulisan nu make Fungsi ranking
  • Queries tulisan nu make Fungsi offset
  • Queries tulisan nu make Jandela agrégat Fungsi

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun komponén T-SQL dipake keur ngartikeun jandéla, jeung hubungan antara aranjeunna.
  • Tulis queries nu nganggo klausa leuwih, kalayan ngabagi, nyusun, tur framing keur ngartikeun jandéla
  • Tulis queries nu migunakeun fungsi jandéla agrégat.
  • Tulis queries nu migunakeun fungsi ranking jandela.
  • Tulis queries nu migunakeun fungsi jandéla offset

Modul 14: Pivoting jeung ngagolongkeun susunan

modul ieu ngajelaskeun nulis queries yén pangsi tur hasilna susunan unpivot. Tulis queries anu nangtukeun sababaraha groupings kalayan golongan susunan Palajaran

  • Nulis queries kalawan pangsi jeung UNPIVOT
  • Gawe sareng ngagolongkeun susunan

Lab: Pivoting sarta susunan ngagolongkeun

  • Tulisan queries nu nganggo Operator pangsi
  • Queries tulisan anu nganggo Operator UNPIVOT
  • Queries tulisan nu make ngagolongkeun susunan kubus jeung ROLLUP Subclauses

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun kumaha data pivoting bisa dipaké dina queries T-SQL.
  • Tulis queries yén pangsi data ti barisan ka kolom ngagunakeun operator pangsi.
  • Tulis queries yén unpivot data tina kolom deui barisan ngagunakeun operator UNPIVOT.
  • Tulis queries maké ngagolongkeun susunan subclause.
  • Tulis queries nu make ROLLUP AND kubus.
  • Tulis queries nu nganggo fungsi GROUPING_ID.

Modul 15: Executing Prosedur Disimpen

modul ieu ngajelaskeun kumaha carana balik hasil ku executing prosedur disimpen. Lulus parameter pikeun prosedur. Jieun prosedur disimpen basajan nu encapsulate pernyataan pilih. Nyusunna na ngaéksekusi SQL dinamis jeung EXEC na sp_executesql.Lessons

  • Querying Data kalawan Prosedur Disimpen
  • Ngalirkeun parameter pikeun prosedur Disimpen
  • Nyieun Prosedur Disimpen Basajan
  • Gawe sareng SQL Cim

Lab: Executing Prosedur Disimpen

  • Ngagunakeun pernyataan hajar mana nu dipake Prosedur Disimpen
  • Ngalirkeun parameter pikeun prosedur Disimpen
  • Executing System Disimpen Prosedur

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun tatacara disimpen na pamakéan maranéhanana.
  • Tulis pernyataan T-SQL anu ngaéksekusi disimpen prosedur pikeun balik data.
  • Tulis hajar pernyataan yén lulus parameter input pikeun prosedur disimpen.
  • Tulis T-SQL bets nu nyiapkeun parameter output sarta ngaéksekusi prosedur disimpen.
  • Nganggo Jieun prosedur pernyataan nulis prosedur disimpen.
  • Jieun prosedur disimpen anu narima parameter input.
  • Ngajelaskeun kumaha T-SQL bisa dinamis diwangun.
  • Tulis queries nu make SQL dinamis.

Modul 16: programming kalawan T-SQL

modul ieu ngajelaskeun kumaha carana ningkatkeun kode T-SQL anjeun kalawan elements.Lessons programming

  • Unsur Programming T-SQL
  • Ngadalikeun Program Aliran

Lab: programming kalawan T-SQL

  • Nyatakeun variabel na Delimiting bets
  • Ngagunakeun Control-Of-Aliran Unsur
  • Ngagunakeun variabel dina Pernyataan Cim SQL
  • ngagunakeun Sinonim

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun kumaha Microsoft SQL Server Ngaruwat koleksi pernyataan saperti bets.
  • Jieun na ngalebetkeun bets kode T-SQL pikeun palaksanaan ku SQL Server.
  • Ngajelaskeun kumaha SQL Server toko objék samentara salaku variabel.
  • Tulis kode nu ngumumkeun tur nangtukeun variabel.
  • Jieun na nu dipake sinonim
  • Nerangkeun kontrol-of-aliran elemen dina T-SQL.
  • Tulis kode T-SQL maké IF ... lain blok.
  • Tulis kode T-SQL anu ngagunakeun bari.

Modul 17: ngalaksanakeun Kasalahan nanganan

modul ieu nawarkeun kasalahan nanganan pikeun T-SQL.Lessons

  • Ngalaksanakeun kasalahan penanganan T-SQL
  • Ngalaksanakeun penanganan iwal terstruktur

Lab: ngalaksanakeun Kasalahan nanganan

  • Mindahkeun kasalahan jeung cobaan / nyekel
  • Ngagunakeun buang maot hiji pesen kasalahan deui ka klien

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Nerapkeun kasalahan penanganan T-SQL.
  • Nerapkeun penanganan iwal terstruktur.

Modul 18: ngalaksanakeun transaksi

modul ieu ngajelaskeun kumaha carana nerapkeun transactions.Lessons

  • Transaksi sarta mesin database
  • Ngadalikeun transaksi

Lab: ngalaksanakeun transaksi

  • Ngadalikeun transaksi kalayan dimimitian, bunuh, sarta ROLLBACK
  • Nambahkeun penanganan kasalahan ka blok nyekel

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun transaksi sarta béda antara bets jeung transaksi.
  • Ngajelaskeun bets na kumaha aranjeunna nu diatur ku SQL Server.
  • Jieun jeung ngatur transaksi kalayan pernyataan (TCL) basa kontrol urus.
  • Paké Romadhon XACT_ABORT keur ngartikeun server SQL penanganan tina transaksi luar blok Coba / nyekel.

Pelatihan upcoming

Aya henteu acara ulubiung.

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami.


Harita