ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Radware Alteon Level 1

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Radware Alteon Level 1

latihan yayasan Radware Alteon Ieu keur staf teknis aub dina instalasi tur pamaliharaan of a switch Radware Alteon ADC, Series 5 mun 8 sahiji switch ADC. Tangtu ieu dimimitian kalayan gambaran umumna sarta ngawengku hiji review lengkep hambalan diperlukeun maké CLI na GUI pamaké interfaces. kursus nyertakeun beban balancing (sedengkeun) pikeun Lapisan 4 na Lapisan 7 protokol ngagunakeun malah distribusi atawa kawijakan pengkuh. Mandiri ogé kaleuleuwihan sedengkeun maké kasadiaan tinggi anu dipedar di jéntré dina Tangtu 3 poé ieu. Jejer tambahan katutupan kaasup dasar offloading SSL, masang jeung ngamutahirkeun sertipikat, sarta onboard debugging. Sadaya jejer anu dipedar dina teori na dilaksanakeun ngagunakeun leungeun-on latihan lab via aksés jauh ka lingkungan lab maya.

Prerequisites:

  • Delegasi kudu boga pangaweruh jejaring IP na routing protokol.

Tangtu Outline Lilana: 3 Days

  • Modul-1: Perkenalan mun Radware
  • Modul-2: Alteon Ihtisar
  • Modul-3: Kapercayaan Téknis
  • Modul-4: Lapisan 2 na 3 Manajemén
  • Modul-5: Server beban balancing
  • Modul-6: Persistency
  • Modul-7: Eusi beban balancing
  • Modul-8: Aplikasi Akselerasi
  • Modul-9: High kasadiaan
  • Modul-10: ngungkulan switch Dasar
  • Modul-11: Leungeun-Di Labs

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita




Konci Search istilah

  • latihan Alteon Level 1 Radware di gurgaon
  • Biaya sertifikasi Alteon Level 1 Radware di Gurgaon
  • Institute pikeun Radware Alteon Level 1 di gurgaon
  • Radware Alteon Level 1 di Gurgaon
  • Radware sertifikasi Alteon Level 1 di gurgaon
  • Radware Tangtu Alteon Level 1 di Gurgaon
  • Pangalusna Radware Alteon Level 1 Pelatihan Online
  • latihan Radware Alteon Level 1