ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Radware Alteon Level 2

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Radware Alteon Level 2

latihan Alteon canggih ieu pikeun staf teknis aub dina instalasi tur pamaliharaan of a switch Radware Alteon ADC, Series 4 mun Series 8. Resensi Tangtu mandiri beban balancing katutupan di kursus yayasan (# 500-101) jeung terus kalawan Advanced eusi beban server balancing, transparan SLB, sarta Global SLB. Sajaba ti éta, tangtu nyertakeun setelan canggih tina offloading SSL, kitu ogé upgrades software pikeun fitur ADC, canggih debugging, sarta instalasi & konfigurasi Manajemén Traffic calakan.

Prerequisites:

  • parantosan sukses tangtu yayasan (# 500-101) atawa minimum salah (1) sataun instalasi switch sarta pangalaman pangropéa.

Tangtu Outline Lilana: 4 Days

  • Server beban balancing Review
  • Maya router Redundancy Review
  • 30.5 Apdet
  • lab
  • Server Global beban balancing
  • Canggih Lapisan 7 beban balancing
  • lulugu modifikasi
  • lab
  • Cache & skéma
  • Transparan beban balancing
  • Inspection SSL outbound
  • lab
  • Pamérésan masalah
  • Manajemén canggih
  • Calakan Manajemén Traffic & Bandwidth
  • lab

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita