Riverbed WAN200 Optimasi kabutuhan poko

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Riverbed WAN200 Optimasi kabutuhan poko

Lima poé Tangtu WAN200 Optimasi kabutuhan poko nawarkeun hiji bubuka ka Riverbed Optimasi System (Rek) jeung leungeun-on instalasi tur pangalaman konfigurasi maké Riverbed Steel Kepala, sarta integrasi deployment Perkakas kalawan Riverbed Steel Tengah controller, Steel Kepala Mobile, Steel Kepala Interceptor, sarta panerapan Riverbed Steel Fusion.

Prerequisites:

  • pangaweruh antar-jejaring kuat
  • Pangaweruh ngeunaan protokol routing
  • Pamahaman design jaringan tur ngungkulan
  • pangaweruh dasar administrasi sistem operasi

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

  • Modul-1: Steelhead Perkakas
  • Modul-2: konsol Manajemén Tengah
  • Modul-3: Steelhead Mobile
  • Modul-4: Layanan Virtual Platform
  • Modul-5: granit

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita