ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Microsoft Administering System Center Konfigurasi Manager (M20703-1)

SCCM - Administering System Center Konfigurasi Manajer Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

SCCM - Administering System Center Konfigurasi Manajer Pelatihan Kursus

Meunang prakték Konfigurasi sarta menata klien jeung alat ku ngagunakeun Microsoft System Center v1511 Konfigurasi Manajer, Microsoft Intune, sarta Sistem situs pakait maranéhanana instruksi ahli jeung leungeun-on. Dina Tangtu lima dinten ieu, anjeun bakal diajar dinten-ka poé tugas manajemén, kaasup kumaha carana ngatur software, kaséhatan klien, hadwér katut sofwérna inventory, aplikasi, jeung integrasi jeung Intune. Anjeun oge bakal diajar kumaha ngaoptimalkeun Puseur titik Protection Sistim, Ngatur minuhan, sarta nyieun queries manajemén jeung laporan. Sajaba ti, tangtu ieu, ditéang jeung Microsoft resmi Kursus 20695C, oge mantuan calon sertifikasi nyiapkeun Ujian 70-696: Ngatur perusahaan Alat jeung Aplikasi.

Tujuan SCCM - Administering System Center Konfigurasi Pelatihan Manajer

  • Nerangkeun Manajer fitur Konfigurasi sarta Intune ngawengku, sarta ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa nganggo fitur ieu pikeun ngatur PCS tur alat nu bagerak dina lingkungan perusahaan.
  • Siapkan infrastruktur manajemén, kaasup wates Konfigurasi, grup wates, jeung kapanggihna sumberdaya, jeung integral tina manajemen mobile-alat jeung Microsoft Exchange Server.
  • Nyebarkeun tur ngokolakeun klien Konfigurasi Manager.
  • Ngonpigurasikeun, ngatur, sarta ngawas hardware na inventory software, sarta ngagunakeun asset AKAL jeung software Pangukuran.
  • Identipikasi jeung ngonpigurasikeun metodeu nu luyu pikeun ngadistribusikaeun jeung ngatur eusi dipaké pikeun deployments.
  • Ngadistribusikaeun, nyebarkeun, sarta ngawas aplikasi pikeun pamaké junun sarta sistem.
  • Ngajaga apdet sofwer pikeun PCS yén Konfigurasi Manajer manages.
  • Paké Konfigurasi Manajer pikeun nerapkeun titik Protéksi.
  • Ngatur item konfigurasi, baselines, sarta propil ka assess jeung ngonpigurasikeun setelan sasuai jeung aksés data pikeun pamaké jeung alat.
  • Ngonpigurasikeun hiji operasi-sistem deployment strategi ku ngagunakeun Konfigurasi Manager.
  • Ngatur alat nu bagerak kalayan ngagunakeun Konfigurasi Manajer na Intune.
  • Ngatur jeung mertahankeun situs Konfigurasi Manager.

Dimaksudkeun pamiarsa of SCCM - Administering System Center Konfigurasi Manajer Kursus

Tangtu ieu téh pikeun téhnologi informasi ngalaman (IT) professional, ilaharna didadarkeun salaku perusahaan Desktop Kuncén (EDAs). EDAs nyebarkeun, ngatur, sarta ngajaga PCS, alat, jeung aplikasi sakuliah organisasi sedeng, badag, sarta perusahaan. Hiji bagian signifikan tina panongton ieu migunakeun, atawa intends ngagunakeun, pelepasan panganyarna tina Konfigurasi Manajer na Intune pikeun ngatur sarta nyebarkeun PCS, alat, jeung aplikasi. Ku ngagunakeun Konfigurasi Manajer kalawan Intune, EDAs ogé bisa ngarojong boh domain-ngagabung atawa non-domain-ngagabung Bawa Alat anjeun sorangan (BYOD) skenario, manajemén mobile-alat, sareng aksés data aman dina platform operasi-sistem umum, kayaning Windows, Windows Phone, Apple ios, sarta Android.

Prerequisites pikeun SCCM - Administering System Center Konfigurasi sertifikasi Manajer

Sateuacan attending Tangtu ieu, mahasiswa kudu boga pangaweruh digawé di tingkat Sistim-pangurus di handap:

  • Jejaring Chairil Anwar, kaasup protokol jaringan umum, topologies, hardware, media, routing, ngaganti, sarta alamat.
  • Aktif Diréktori Domain Services (AD DS) prinsip sarta Chairil Anwar tina manajemen Maséhi DS.
  • Instalasi, konfigurasi, sarta ngungkulan pikeun komputer pribadi basis Windows.
  • konsep dasar konci infrastruktur (PKI) kaamanan umum.
  • pamahaman dasar scripting tur rumpaka Windows PowerShell.
  • pamahaman dasar tina Windows Server kalungguhan jeung jasa.
  • pamahaman dasar tina pilihan konfigurasi pikeun ios, Android, jeung Windows Mobile alat platform.

Siswa anu hadir latihan ieu bisa minuhan prerequisites ku meunangkeun kanyaho sarta keterampilan sarimbag ngaliwatan leungeun-on kagiatan, atawa ku attending kursus-kursus handap:

  • Tangtu 20697-1: Masang na Konfigurasi Windows 10
  • Tangtu 20697-2: Deploying na Ngatur Windows 10 Maké perusahaan Services

Tangtu 20411: Administering Windows Server® 2012

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

Modul 1: Ngatur komputer tur alat nu bagerak dina modul enterpriseThis ngajelaskeun fitur nu Konfigurasi Manajer na Intune ngawengku, sarta eta rinci kumaha anjeun tiasa nganggo solusi ieu pikeun ngatur PCS tur alat nu bagerak dina lingkungan perusahaan.

palajaran

  • Ikhtisar manajemén sistem ku maké leyuran perusahaan-manajemén
  • Ikhtisar arsitektur Konfigurasi Manajer
  • Tinjauan sahiji parabot administrasi Konfigurasi Manajer
  • Parabot pikeun mantau na ngungkulan situs Manajer Konfigurasi
  • Bubuka keur queries sarta laporan

Lab: Eksplor parabot Konfigurasi Manajer

  • Néangan dina konsol Konfigurasi Manajer
  • Ngagunakeun Windows PowerShell kalawan Konfigurasi Manajer
  • Ngagunakeun Konfigurasi Manajer Service Manajer pikeun ngatur komponén
  • situs ngawaskeun sarta status komponén
  • Reviewing file log ku ngagunakeun alat Konfigurasi Manajer Trace

Lab: Nyieun queries, sarta Konfigurasi ngalaporkeun Services

  • Nyieun queries data
  • Nyieun queries subselect
  • Konfigurasi hiji titik ngalaporkeun Services
  • Nyieun laporan ku ngagunakeun Laporan Pangwangun

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun kumaha carana make Konfigurasi Manajer ka alamat tantangan menata sistem na pamaké di perusahaan dinten ieu.
  • Nerangkeun arsitéktur Konfigurasi Manager.
  • Nerangkeun parabot manajemén nu make nedunan fungsi administrasi keur Konfigurasi Manager.
  • Nerangkeun parabot nu make ngawas sarta troubleshoot situs Konfigurasi Manager.
  • Nerangkeun queries Konfigurasi Manajer sarta laporan.

Modul 2: Nyiapkeun infrastruktur manajemén pikeun ngarojong PCS na devicesThis mobile modul ngécéskeun kumaha carana nyiapkeun infrastruktur manajemén, kaasup wates Konfigurasi, grup wates, jeung kapanggihna sumberdaya. Sajaba eta ngajelaskeun kumaha Konfigurasi Manajer dilibetkeun ku lingkungan Microsoft Exchange Server pikeun manggihan jeung ngatur alat nu bagerak.

palajaran

  • Konfigurasi wates situs jeung grup wates
  • Konfigurasi kapanggihna sumberdaya
  • Konfigurasi nu Exchange Server Panyambung pikeun manajemén mobile-alat
  • Konfigurasi pamaké sarta alat kumpulan

Lab: wates Konfigurasi sarta sumberdaya kapanggihna

  • Konfigurasi wates jeung grup wates
  • Konfigurasi métode Diréktori kapanggihna Active

Lab: Konfigurasi pamaké sarta alat kumpulan

  • Nyieun kumpulan alat
  • Nyieun kumpulan pamaké
  • Konfigurasi jandela pangropéa

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngonpigurasikeun wates jeung grup wates.
  • Ngonpigurasikeun kapanggihna sumberdaya.
  • Ngonpigurasikeun konektor Exchange Server.
  • Ngonpigurasikeun konektor Microsoft Intune pikeun manajemén alat mobile.
  • Ngonpigurasikeun pamaké sarta alat kumpulan.

Modul 3: Deploying sarta menata clientsThis modul ngécéskeun sistem dirojong operasi jeung alat, sarat software, sarta metodeu béda pikeun masang klien Konfigurasi Manager. modul ieu ogé ngajelaskeun sababaraha setélan standar na custom klien nu tiasa ngonpigurasi. Sanggeus masang software klien, anjeun bisa ngonpigurasi setelan klien pikeun ngalakukan tugas manajemén rutin.

palajaran

  • Tinjauan tina klien Konfigurasi Manajer
  • Deploying nu klien Konfigurasi Manajer
  • Konfigurasi sarta mantau status klien
  • Ngatur setélan klien di Konfigurasi Manajer

Lab: Deploying sofwer klien Microsoft System Center Konfigurasi Manajer

  • Nyiapkeun situs keur Instalasi klien
  • Deploying sofwer klien Konfigurasi Manajer ku ngagunakeun klien push instalasi

Lab: Konfigurasi sarta mantau status klien

  • Konfigurasi sarta mantau status kaséhatan klien

Lab: Urusan Setélan klien

  • Konfigurasi setélan klien

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun sarat sarta pertimbangan pikeun masang software Konfigurasi Manajer klien.
  • Nyebarkeun software Konfigurasi Manajer klien.
  • Ngonpigurasikeun na ngawas status klien.
  • Ngatur setélan klien.

Modul 4: Ngatur inventory pikeun PCS na applicationsThis modul ngajelaskeun prosés kempelan inventory. Sajaba ti, eta rinci kumaha ngonpigurasikeun, ngatur, sarta ngawas hardware na inventory software, sarta nganggo asset AKAL jeung fitur software Pangukuran.

palajaran

  • Ikhtisar kempelan inventory
  • Konfigurasi hardware na inventory software
  • Ngatur kempelan inventory
  • Konfigurasi software Pangukuran
  • Konfigurasi sarta menata asset AKAL

Lab: Konfigurasi sarta menata kempelan inventory

  • Konfigurasi sarta menata inventory hardware

Lab: Konfigurasi software Pangukuran

  • Konfigurasi software Pangukuran

Lab: Konfigurasi sarta menata asset AKAL

  • Nyiapkeun situs keur asset AKAL
  • Konfigurasi asset AKAL
  • Mantau pasatujuan lisénsi ku ngagunakeun asset AKAL
  • Nempo laporan asset AKAL

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun kempelan inventory.
  • Ngonpigurasikeun sarta ngumpulkeun hardware na inventory software.
  • Ngatur kempelan inventory.
  • Ngonpigurasikeun software Pangukuran.
  • Ngonpigurasikeun asset AKAL.

Modul 5: Dikabaran sarta menata eusi dipaké pikeun modul deploymentsThis ngécéskeun kumaha carana nangtukeun jeung ngonpigurasikeun metodeu nu luyu pikeun ngadistribusikaeun jeung ngatur eusi anu digunakeun pikeun deployments.

palajaran

  • Nyiapkeun infrastruktur pikeun manajemén eusi
  • Dikabaran sarta menata eusi dina titik distribusi

Lab: dikabaran sarta menata eusi pikeun deployments

  • Masang hiji titik distribusi anyar
  • Ngatur distribution eusi

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Nyiapkeun infrastruktur pikeun manajemén eusi.
  • Ngadistribusikaeun jeung ngatur eusi dina titik distribusi.

Modul 6: Deploying sarta menata applicationsThis modul ngécéskeun ngajelaskeun metodeu pikeun nyieun, deploying, sarta menata aplikasi kalawan Konfigurasi Manager. Ogé éta ngécéskeun kumaha carana nganggo Software Center jeung Aplikasi Katalog masang aplikasi sadia jeung ngatur deployments on aplikasi unconventional. Sajaba ti éta, ngajelaskeun kumaha carana install Windows 10 aktip sarta aplikasi virtualized.

palajaran

  • Ikhtisar manajemén aplikasi
  • nyieun aplikasi
  • aplikasi Deploying
  • Ngatur aplikasi
  • Deploying aplikasi maya ku ngagunakeun System Center Konfigurasi Manager (pilihan)
  • Deploying sarta menata Windows Store aktip

Lab: Nyieun tur deploying aplikasi

  • Masang na Konfigurasi kalungguhan Aplikasi Katalog
  • Nyieun aplikasi kalawan sarat
  • aplikasi Deploying

Lab: Ngatur supersedence aplikasi tur ngaleupaskeun

  • Ngatur supersedence aplikasi
  • Uninstalling aplikasi Excel Viewer

Lab: Deploying maya aplikasi ku ngagunakeun Konfigurasi Manager (Goréng)

  • Konfigurasi rojongan pikeun Microsoft Aplikasi Virtualization (App-V)
  • Deploying aplikasi virtual

Lab: Ngagunakeun Konfigurasi Manajer nyebarkeun Windows Store aktip

  • Konfigurasi rojongan pikeun sideloading Windows Store aktip
  • Konfigurasi hiji aplikasi Windows Store
  • Deploying Windows 10 aktip pikeun pamaké

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Nerangkeun fitur manajemén aplikasi tina Konfigurasi Manager.
  • Jieun aplikasi applications.Deploy.
  • Ngatur aplikasi.
  • Ngonpigurasikeun sarta nyebarkeun aplikasi maya.
  • Ngonpigurasikeun sarta nyebarkeun aktip Store Windows.

Modul 7: Ngajaga apdet sofwer kanggo modul PCsThis junun ngécéskeun kumaha carana make fitur apdet sofwer di Konfigurasi Manajer pikeun nerapkeun hiji prosés manajemén tungtung-to-tungtung keur tugas kompléks identifying, deploying, sarta mantau apdet sofwer pikeun klien Konfigurasi Manajer Anjeun

.Lessons

  • Prosés apdet sofwer
  • Nyiapkeun situs Konfigurasi Manajer pikeun apdet sofwer
  • Ngatur apdet sofwer
  • Konfigurasi aturan deployment otomatis
  • Mantau na ngungkulan apdet sofwer

Lab: Konfigurasi situs pikeun apdet sofwer

  • Konfigurasi sarta nyingkronkeun titik software-update

Lab: Deploying sarta menata apdet sofwer

  • Nangtukeun software-update minuhan
  • Deploying apdet sofwer pikeun klien
  • Konfigurasi aturan deployment otomatis

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun kumaha apdet software Fitur integrates kalawan Konfigurasi Manager.
  • Nyiapkeun Konfigurasi situs Manajer pikeun apdet sofwer.
  • Ngokolakeun evaluasi sarta deployment of apdet sofwer.
  • Ngonpigurasikeun aturan deployment otomatis.
  • Ngawas sarta troubleshoot apdet sofwer.

Modul 8: Ngalaksanakeun titik Protection pikeun modul PCsThis junun ngécéskeun kumaha carana make Konfigurasi Manajer pikeun nerapkeun titik Protéksi.

palajaran

  • Ikhtisar Protection titik di Konfigurasi Manajer
  • Konfigurasi, deploying, sarta mantau kawijakan Protection titik

Lab: ngalaksanakeun Microsoft System Center titik Protection

  • Konfigurasi Sistem Center titik Protection titik sarta klien setélan
  • Konfigurasi sarta deploying kawijakan Protection titik
  • Mantau titik Protection

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngonpigurasikeun titik Protection pikeun ngadeteksi na remediate malware sarta kaamanan vulnerabilities.
  • Ngonpigurasikeun, nyebarkeun, sarta ngatur kawijakan Protection titik.

Modul 9: Ngatur minuhan na accessThis data aman modul ngécéskeun kumaha carana ngatur item konfigurasi, baselines, sarta propil ka assess jeung ngonpigurasikeun setelan sasuai jeung aksés data pikeun pamaké jeung alat.

palajaran

  • Tinjauan setelan sasuai
  • Konfigurasi setélan minuhan
  • Némbongkeun hasil minuhan
  • Ngatur sumberdaya tur data aksés

Lab: Urusan setélan minuhan

  • Ngatur item Konfigurasi sarta baselines
  • Nempo setélan minuhan sarta laporan
  • Konfigurasi remediation dina setélan minuhan
  • Ngagunakeun informasi minuhan mun nyieun kumpulan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun ciri pangaturan minuhan.
  • Ngonpigurasikeun setelan sasuai.
  • Hasil Témbongkeun minuhan.
  • Ngatur sumberdaya sarta aksés data.

Modul 10: Ngatur operasi-sistem deploymentsThis modul ngécéskeun kumaha carana make Konfigurasi Manajer nyieun strategi keur deployments operasi-sistem.

palajaran

  • Tinjauan deployment operasi-sistem
  • Nyiapkeun situs keur deployment operasi-sistem
  • Deploying hiji operasi-sistem

Lab: Nyiapkeun situs keur deployment operasi-sistem

  • Ngatur dina kalungguhan situs Sistim dipaké pikeun ngarojong deployment operasi-sistem
  • Ngatur bungkusan ka ngarojong deployment operasi-sistem

Lab: Deploying Gambar operasi-sistem pikeun pamasangan bulistir-logam

  • Nyiapkeun nu operasi-sistem gambar
  • Nyieun sekuen tugas nyebarkeun hiji gambar
  • Deploying hiji gambar

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Nerangkeun terminologi, komponenana, tur skenario dipaké pikeun nyebarkeun sistem operasi ku ngagunakeun System Center Konfigurasi Manager.
  • Ngajelaskeun kumaha carana nyiapkeun situs keur deployment sistem operasi.
  • Nerangkeun proses dipaké pikeun nyebarkeun hiji sistem operasi gambar.

Modul 11: manajemén alat mobile maké Konfigurasi Manajer na modul Microsoft IntuneThis ngécéskeun kumaha carana ngatur alat nu bagerak kalayan ngagunakeun Konfigurasi Manajer na Intune.

palajaran

  • Ikhtisar manajemén mobile-alat
  • Ngatur alat nu bagerak kalayan infrastruktur dina enggon
  • Ngatur alat nu bagerak kalayan ngagunakeun Konfigurasi Manajer na Intune
  • Ngatur setélan sareng ngalindungan data dina alat nu bagerak
  • Deploying aplikasi pikeun alat nu bagerak

Lab: alat nu bagerak Ngatur jeung infrastruktur dina enggon

  • Nyiapkeun prerequisites Konfigurasi Manajer keur dina enggon mobile-alat manajemén
  • Enrolling na Konfigurasi hiji alat mobile Windows Phone 10

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun manajemén alat mobile.
  • Ngatur alat nu bagerak kalayan hiji infrastruktur dina enggon.
  • Ngatur alat nu bagerak kalayan ngagunakeun Konfigurasi Manajer na Intune.
  • Ngatur setelan sareng data mayungan on alat nu bagerak.
  • Nyebarkeun aplikasi pikeun alat nu bagerak.

Modul 12: Ngatur jeung ngajaga modul a Konfigurasi Manajer siteThis ngécéskeun kumaha carana make ngatur jeung mertahankeun situs Konfigurasi Manager. Eta ngajelaskeun administrasi peran basis, Jauh Pakakas, sarta pancén situs pangropéa nu tiasa ngatur ku ngagunakeun Konfigurasi Manager. Sajaba eta ngécéskeun kumaha carana nyadangkeun tur cageur sistem Konfigurasi situs Manager.

palajaran

  • Konfigurasi administrasi peran basis
  • Konfigurasi parabot jauh
  • Ikhtisar pangropéa Konfigurasi situs Manajer
  • Pintonan cadangan tur recovery tina situs Manajer Konfigurasi

Lab: Konfigurasi administrasi peran basis

  • Konfigurasi hiji wengkuan anyar pikeun Toronto pangurus
  • Konfigurasi a pamaké administrasi anyar

Lab: Konfigurasi Jauh Pakakas

  • Konfigurasi nu Jauh setélan Pakakas klien tur idin
  • Ngatur desktops ku ngagunakeun Jauh Control

Lab: Ngajaga situs Manajer Konfigurasi

  • Konfigurasi tugas pangropéa di Konfigurasi Manajer
  • Konfigurasi situs backupBackup Loka Server tugas
  • Recovering situs ti cadangan

Sanggeus completing modul ieu, mahasiswa bakal tiasa:

  • Ngajelaskeun administrasi peran basis
  • Ngajelaskeun kumaha carana nganggo kalungguhan kaamanan standar.
  • Ngajelaskeun scopes kaamanan.
  • Ngajelaskeun kumaha carana nambahkeun hiji pamaké administrasi keur Konfigurasi Manager.
  • Ngajelaskeun kumaha carana make laporan pikeun administrasi peran basis.
  • Nerapkeun administrasi peran basis.
 

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita