ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

imperva - ecureSphere Web Aplikasi firewall (WAF)

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

SecureSphere Web Aplikasi firewall (WAF)

Imperva SecureSphere Web Aplikasi firewall (WAF) Latihan mangrupakeun fourday, tangtos praktis featuring instruksi jeung leungeun-on pangalaman lab di lingkungan IT simulated. Murid diajar sarta latihan kumaha ngadegkeun perlindungan aplikasi wéb maranéhanana ngagunakeun industri ngarah SecureSphere WAF. Arah tujuan ieu, mahasiswa bakal ngahasilkeun lalulintas di na ngalakukeun serangan ngalawan server lab nengetan heula-leungeun kumaha SecureSphere learns sarta ngajaga daya ieu.

Prerequisites:

  • pangaweruh dasar tina jejaring
  • Windows Server jeung / atawa kaahlian UNIX
  • Internet sareng pangalaman TCP / IP

Course Outline Duration: 4 Days

  • SecureSphere Administrasi:
    • Bubuka keur SecureSphere
    • Modeling nu Datacenter dikonci
    • konfigurasi
    • Bubuka keur Kawijakan
    • Archiving na Bewara Laku lampah
    • Ngabejaan na pangimeutan
    • ngalaporkeun
    • administrasi
  • Web Aplikasi firewall:
    • nepungan
    • Web Cim Profil
    • Kawijakan Web canggih
    • ThreatRadar
    • Pamaduan éksternal kalawan WAF
    • tuning
    • NEW

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita