ngetikPelatihan kelas
ngadaptar

selenium

Selenium Pelatihan Dasar & Kursus sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Selenium Dasar Pelatihan Kursus & sertifikasi

Selenium mangrupa open-sumber sarta bisa dibabawa otomatis s alat w / anu digunakeun pikeun uji automation (aplikasi wéb). Ieu dilisénsikeun Apache Lisensi 2.0. Selenium mangrupakeun suite tina parabot anu mantuan dina automating aplikasi wéb wungkul. tutorial ieu bakal masihan nu hiji pamahaman di-jerona selenium & parabot patali sarta usage.It maranéhanana boga kamampuhan pikeun beroperasi sakuliah sistem operasi béda & panyungsi. Selenium teu ngan hiji alat tunggal tapi susunan parabot nu mantuan testers mun ngajadikeun otomatis aplikasi dumasar web leuwih éfisién tur akurat.

Tujuan selenium Pelatihan Dasar

Selenium mangrupakeun kerangka nguji software bisa dibabawa pikeun aplikasi wéb. Ieu Tangtu latihan komprehensif ngeunaan nguji otomatis kaasup Perkenalan ka otomatis Tés, Perkenalan mun selenium IDE na Instalasi anak, konsep selenium IDE, selenium RC, TestNG, Web Supir Fungsi, kerangka sarta selenium Grid jsb

  • Selenium mangrupa alat buka-sumber.
  • selenium Bisa ngalegaan pikeun sagala rupa téknologi nu ngalaan DOM.
  • Cai mibanda kamampuhan sangkan ngaéksekusi Aksara sakuliah panyungsi béda.
  • Bisa ngaéksekusi Aksara dina rupa sistem operasi.
  • Selenium ngarojong alat nu bagerak.
  • Executes tés dina browser, jadi fokus teu diperlukeun bari palaksanaan Aksara aya dina kamajuan.
  • Bisa ngaéksekusi tés dina paralel kalawan ngagunakeun selenium Grids.

Intended Audience of Selenium Basic Course

Selenium Pelatihan Dasar geus dirancang pikeun nguji software professional anu hoyong diajar dasar tina selenium ngaliwatan conto praktis. tutorial ngandung cukup bahan pikeun meunangkeun Anjeun dimimitian kalawan selenium ti mana anjeun bisa nyandak diri ka tingkat luhur kaahlian.

Prerequisites of Selenium Basic Certification

  • pangaweruh dasar on Java
  • pangaweruh dasar dina nguji software

Course Outline Duration: 3 Days

Bab 1: ngawanohkeun ka selenium

  • Sajarah selenium
  • Bubuka keur selenium
  • Arsitéktur of selenium Webdriver
  • selenium Javadocs

Bab 2: pamasangan sarta konfigurasi

  • instalasi Java
  • Samagaha Instalasi & Konfigurasi
  • Selenium kendi download sarta konfigurasi
  • Setélan selenium Project

Bab 3: Konsép Dasar tina program Webdriver munggaran

  • Webdriver Interface
  • Latihan 3.1: ngalaksanakeun Webdriver Interface
  • browser Pembalap
  • Métode dasar Webdriver
  • Latihan 3.2: ngalaksanakeun Metode Dasar tina Webdriver
  • Kumaha ngajalankeun tés dina Google Chrome
  • Latihan 3.3: ngajalankeun tés dina Google Chrome
  • Kumaha ngajalankeun tés dina Internet Explorer
  • Latihan 3.4: ngajalankeun tés dina Internet Explorer

Bab 4: téhnik Locator jeung parabot

  • Masang Firebug na Firepath dina Firefox
  • téhnik Locator: ID, xPath, tagName
  • téhnik Locator: className, ngaran, linkText
  • Nulis xPaths ngaropéa
  • locators CSS pamilihan
  • Latihan 4.1: ngalaksanakeun locators béda

Bab 5: Téhnik ka ngajadikeun otomatis Web UI

  • nanganan dropdowns
  • Métode Dropdown: Pilih
  • Latihan 5.1: Ngatur dropdowns, Pilih nilai ku téks ditingali, ku atribut nilai
  • Ngatur Radio Kancing & centang
  • Latihan 5.2: Ngatur tombol Radio sarta centang
  • Daptar Téhnik pikeun nanganan Kancing Radio
  • Pilihan, Deselection, Sangkan & nganonaktipkeun
  • Latihan 5.3: ngalaksanakeun pamilihan, deselection, anu ngamungkinkeun para sarta nganonaktipkeun
  • Ngatur Tanda & popups
  • Latihan 5.4: cecekelan popups, modals, JavaScript ngabejaan na prompts

Bab 6: Téhnik ka ngajadikeun otomatis Web UI - Advanced

  • Ngatur Mouse interaksi
  • Latihan 6.1: nerapkeun acara mouse
  • Ngatur acara kibor
  • Latihan 6.2: nerapkeun acara Keypress
  • Sawala on Aksi Kelas
  • Ngatur sababaraha jandéla
  • Latihan 6.3: Buka sababaraha jandéla, pindah antara aranjeunna
  • konsep jandela nanganan
  • Ngatur tag li ul
  • Latihan 6.4: cecekelan ul na li tag
  • Kumaha carana ngadamel iFrames
  • Latihan 6.5: berinteraksi sareng iFrames
  • Ngatur Table grids
  • Latihan 6.6: Baca data ti grid data
  • Maximizing Windows & mupus cookies
  • Nyandak snapshots kasalahan
  • Hasil email Test
  • Latihan 6.7: Candak snapshots kasalahan jeung hasil test email

Bab 7: Singkronisasi & waits

  • Ngatur masalah nyinkronkeun
  • sare ()
  • Implisit & eksplisit nungguan
  • Tungguan béntés
  • Latihan 7.1: nerapkeun sakabeh tipe waits

Bab 8: Leuwih Fitur Webdriver

  • Sorangan dipikahoyong
  • Gawe sareng browser Headless
  • Gawe sareng PhantomJS
  • Latihan 8.1: nerapkeun test di PhantomJS
  • Gawe sareng HtmlUnitDriver
  • Latihan 8.2: nerapkeun tés dina HtmlUnitDriver
  • Propil Webdriver
  • Latihan 8.3: ngaéksekusi tés dina sababaraha profil browser
  • Ngatur objék dinamis

Bab 9: selenium Grid

  • Naon selenium Grid
  • Kumaha sangkan ngaéksekusi tés selenium jarak jauh
  • Konfigurasi Hub na titik
  • Ngadaptar Hub na titik Server
  • Dipikahoyong Sorangan - Program Grid
  • Latihan 9.1: ngaéksekusi tés jauh

Bab 10: Mobile Automation Tés

  • Fitur appium
  • Pamasangan SDK android, Kuwu
  • Nyetel variabel sistem sangkan karya android
  • Masang server saméméhna epochs
  • Konfigurasi epochs, kendi selenium
  • Invoking alat maya Android
  • Latihan 11.1: ngajalankeun tés dina alat Virtual Android

Bab 11: Pola Desain pikeun Tés Web

  • Pola Page Objék
  • Pola Page Factory
  • komponén Loadable
  • Latihan 12.1: ngalaksanakeun Page objék jeung Page Kilang kitu pikeun skenario hal test

Bab 12: kerangka TestNG

  • Naha TestNG jeung kaunggulan
  • instalasi TestNG sarta setelan dina samagaha
  • annotations TestNG
  • Prioritizing tés dina testNG
  • Latihan 13.1: ngalaksanakeun annotations TestNG
  • Disbaling na sangkan tés jeung ngagunakeun timeouts
  • Pentingna tina file konfigurasi TestNG - testng.xml
  • Grup di TestNG
  • Data disetir nguji jeung TestNG
  • DataProvider annotation - Parameterizing kasus uji
  • Parameter di laporan
  • suites paralel, tés paralel, kelas jeung métode
  • Latihan 13.2: ngajalankeun tés sajajar jeung suites
  • Rerunning tés gagal
  • Kasuksésan, gagal sarta ngeceskeun
  • Hasil logging, Logging listeners, wartawan logging
  • reporter API

Bab 13: laporan generating

  • Ngundeur jeung Konfigurasi laporan XSLT
  • Generating laporan HTML pikeun palaksanaan test selenium
  • Latihan 14.1: ngahasilkeun laporan XSLT na HTML

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & Ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita