ngetikPelatihan kelas
waktu5 Days
ngadaptar

Taros Kami

Widang ditandaan kalawan * diwajibkeun

 

Selenium kalawan epochs saméméhna

Selenium kalawan Appium Pelatihan Kursus & sertifikasi

gambaran

Panongton & Prerequisites

tangtu Outline

Jadwal & waragad

sertipikasi

Selenium kalawan Pelatihan Appium

Ieu rinci Tangtu Fungsional na Regression Automation Tés maké selenium. Ieu nekenkeun kana palaksanaan praktis sadaya konsep selenium. Appium nyandak Android automation & ios maké selenium WebDriver. The bindings WebDriver sarua bisa digunakeun di sakuliah mobile & wéb.

Tujuan selenium kalawan Kursus Appium

  • Open Source
    • Apache 2.0 Lisensi
  • cross Platform
    • Test Android dina OS X, Windows, Linux Ubuntu
    • ios nyaeta OS X Test
  • Asalna, Mobile Web, Hybrid
  • Sagala basa. Sagala kerangka.
    • Taya parobahan aplikasi atawa aksés kode sumber diperlukeun.

Dimaksudkeun pamiarsa pikeun selenium kalawan Appium sertifikasi

  • pamaké anyar selenium anu kudu ngajadikeun otomatis nguji manual sarta verifikasi dina Jumlah pondok waktu.
  • Pamaké anu baris nganggap kalungguhan kalungguhan teknis atanapi kalungguhan tim diterangkeun dina pamakéan pakakas uji otomatis.
  • Aya pamaké tina selenium anu kudu ngaropea tur ningkatkeun tés otomatis maranéhanana ngaliwatan scripting.

Prerequisites pikeun selenium kalawan Appium sertifikasi

Gawe bareng pangaweruh:

  • Windows jeung loka Ramat na panyungsi
  • pamahaman hade konsep nguji
  • Pangaweruh ngeunaan programming Java dasar
  • Pangaweruh ngeunaan HTML
  • Sakabéh sistem siap kalawan setelan diperlukeun

Tangtu Outline Lilana: 5 Days

  • ngawanohkeun selenium
    • Lingkungan perlu pikeun selenium
    • Panyungsi dirojong tur platform
  • unsur Locator
    • prosés Identification obyék
    • Masang Firebug na Firepath
    • Gawe sareng Firebug na FirePath
    • Ngidentipikasi WebElements maké id, ngaran, linkname, kelas, xpath, tagname, CSS
    • ungkapan biasa
  • Selenium Supir Web
    • Bubuka supir Web selenium
    • Selenium WebDriver Vs selenium RC
    • Supir Arsitéktur Web
    • Ngundeur jeung Konfigurasi Webdriver dina samagaha
    • Drivers pikeun Firefox, IE, Chrome, Unit HTML
    • profil Firefox
    • Selenium-WebDriver API Paréntah sarta Operasi
    • Nyieun Test Aksara dina WebDriver
  • kadali formulir
    • Ngaksés kotak Input
    • Ngaksés ceurik Buleud ku ngagunakeun Pilih sarta Daptar
    • Ngaksés centang ku conto
    • Ngaksés Nepikeun Kancing jeung conto
    • Ngaksés Tumbu kalawan conto
    • Extracting Data ti WebTable
    • Extracting Data ti WebList
  • sinkronisasi
    • Naha sinkronisasi?
    • Thread.sleep
    • Tungguan implisit
    • Tungguan eksplisit
    • Ngatur aplikasi AJAX
  • Ngatur objék Cim
    • Pananjung langkung ti objék
    • Traversing ngaliwatan Tables Web
    • Traversing ngaliwatan Daptar Web
    • Ngatur objék Cim
    • Wangun xpaths di RunTime
  • Nyieun Test Aksara dina WebDriver
    • Nyokot Potret layar kalawan WebDriver
    • palaksanaan browser cross
    • Drivers pikeun Firefox, IE, Chrome, Unit HTML
    • profil Firefox
  • carana ngabuktoskeun
    • Verifying sipat unsur web
    • Verifying nu judul, textboxes, tombol clickable, Tumbu
    • Assertions
  • Ngatur Kajadian on Kalurahan a
    • acara keyboard
    • mouse Kajadian
  • Ngatur Pop-up Windows
    • Ngatur Tanda JavaScript

 

Mangga nulis ka kami di info@itstechschool.com & ngahubungan kami di + 91-9870480053 pikeun harga Tangtu & sertifikasi ongkos, jadwal & lokasi

Leupaskeun Us pamundut a

Pikeun inpo leuwih lengkep bageur nawaran reureuh di Taros Kami.


Harita